../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מועלללללללללללללםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עיצבנת אותיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שב"ק ס' שולטיםםםםםםם!!!!!!!!!! הם הלהקהההההה!!!!!!! יא חירשששש!!!!!!!! מספר אחד זה השיר הכי טוב שקיים בכל העולם הדפוק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ניפר לופז הוונאבי היפ הופ הזאת הרסה לך את המוח עם השירים המעאפנים פופניקים שלההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא פופניק שונא סיסטם והיהודים!!!! תתבייש!!!!!! ארררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!
חהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! ג'ניפר לופז!!!!!!!!!!! שב"ק ס' וואנבי ראפרים????? אני לא אשכח לך את זה בחיים!

Bishnet

New member
הֶאַח נחמה../images/Emo70.gif

ועכשיו לקטע הומואי במיוחד: "!You go girl" חחחחחח...

שבק ס'?!?!?!?!

שבק ס' הם חבורה של הומואים שלא יודעים לשיר... הם ממציאים מילים לא קשורות לשיר וסתם זורקים אותם.... הם כמו ילד קטן שמנסה לשיר ולא יוצא לו מילים מהפה אז הוא מתחיל להמציא מילים... רק שהם גרועים יותר... הם יודעים לכתוב אז הם ממציאים מילים, כותבים אותם ואז שרים... הם סתם חבורה של דפוקים בשכל ואת לא יודעת להבדיל בין רוק, פופ, ראפ והיפ הופ... את חושבת שהם שרים היפ הופ או ראפ אבל הם שרים משהו דוחה שקיים בין כמה סוגים של מוזיקה... הם כמו שילוב של בכי של תינוק, פופ וראפ מזוייף... ג'יי לו שרה היפ הופ ולא פופ... סיסטם הם להקה גרוע שסתם משועממים שומעים כי הם חושבים שכל מי שצועק ונראה כמו מסטול יודע לשיר... סיסטם הם זייפנים... אם את רוצה לשמוע ראפ אז תורידי שירים של NAS ן 2PAC ואז תראי מזה ראפ ומזה זיופים של תינוקות בוכים... שבק ס' הם וואנביס... נ.ב $^$^$ אני לא חציל ולא עגבניית שרי סגולה!!! בעעעעעעעעעעעעעע............ חההההההההההההההההההההה שבק ס' פחחחח....

avitalp

New member
מועלם יא מסוממם!

מוסיקה זה החיים שלי, נקודה! ואתה לא תלמד אותי מה ההבדל בין פופ לראפ להיפ הופ ורוק!
שב"ק ס' באמת משלבים כמה סוגים של מוסיקה. הם יוצרים (יוצרים משמע-כותבים ב-ע-צ-מ-ם את המילים+המוסיקה שלהם בניגוד לזמרות פופ כמו ג'ניפר לופז, ואני אומרת זמרת כי היא רק שרה ולא יוצרת!), מוסיקה גאונית שמשלבת ראפ, היפ הופ ורגאיי עם גיטרות ובס מדהיםםםם שבא מזרמים שונים של רוק! אם היית מקשיב מעבר למילים ולשירה כמו שהתרגלת בשירים שטחיים שמורכבים מכמה נסיונות עלובים ליצור קצב בלי נגנים, היית שומע את הקצב הענקקקק של שבק ס' וגם את הנגינה שלהם! הטקסטים של שב"ק ס' באמת לא מתאימים לכל אחד, צריך לדעת להקשיב ולהבין אותם מה שכנראה אתה לא מספיק מפותח בשביל לעשות כרגע ולכן זה נשמע לך כמו אוסף של שטויות כשבעצם זאת כתיבה גאונית! העובדה שאתה מוכן להסתפק בבולשיט הזול שג'ניפר לופז וחבריה הוונאבי "ראפרים-גדולים-ורעים-שמסתבכים-בפשע" מוציאים מהפה, זאת כבר בעיה שלך! המוסיקה שאתה שומע היא האופנה החדשה ב MTV : זמרות פופ שמתחברות עם ראפרים ברמה נמוכה שרוב הפירסום שלהם נובע מפשע וביחד הם יוצרים מין שיר שמורכב מקצב רזה בלי נגינה אמיתית, פזמון חוזר וקליט וקטעי ראפ בינוניים אם בכלל. המשיכה האמיתית לשיר נובעת מהקליפ המתלהב שהם עושים לו. בקשר לסיסטם: אני לא משועממת ולא מסטולית (עד כמה שאפשר), אני שומעת סיסטם בעיקר בגלל המוסיקה שלהם ושוב, אתה מתייחס רק לצורה שהזמר שלהם שר. וכמו כל מעריץ נלהב של אמ טי וי אין לך מושג מגיטרות, נגינה ובס! אתה לא תדע לזהות מזה זייפנות אם היא תבוא ותנשוך אותך בתחת! שים לב, אם אתה רוצה לדעת איך ראפרית אמיתית צריכה להישמע תוריד כמה שירים של לורין היל למרות שאני לא אתפלא אם גם זה לא ימצא חן בעיניך כי הרי מה שאתה התרגלת לשמוע זה עוד להיט פיגוריסטי! ואם אתה רוצה לשמוע מזה מוסיקה שחורה אמיתית תוריד כמה שירים של wu tang clan או cypress hill... נ.ב ---- אתה כן חציל אתה פשוט לא מודע לזה. ולא התכוונתי לעשות נאום כזה...פשוט יצא כי עיצבנתתתתת אותי לאללה. אז לא לקחת ללב...רק לריאות...

מועלם יא מסומם!

סורי! כתבתי שוב על השם משתמש של אמא שלי....ארררר אני רוצה מחשב משלי!!!!!!!
מצטערתתתתתת....הנה זה שוב והפעם על שמי הבלעדי! כל הזכויות שמורות לנחמה! מוסיקה זה החיים שלי, נקודה! ואתה לא תלמד אותי מה ההבדל בין פופ לראפ להיפ הופ ורוק!
שב"ק ס' באמת משלבים כמה סוגים של מוסיקה. הם יוצרים (יוצרים משמע-כותבים ב-ע-צ-מ-ם את המילים+המוסיקה שלהם בניגוד לזמרות פופ כמו ג'ניפר לופז, ואני אומרת זמרת כי היא רק שרה ולא יוצרת!), מוסיקה גאונית שמשלבת ראפ, היפ הופ ורגאיי עם גיטרות ובס מדהיםםםם שבא מזרמים שונים של רוק! אם היית מקשיב מעבר למילים ולשירה כמו שהתרגלת בשירים שטחיים שמורכבים מכמה נסיונות עלובים ליצור קצב בלי נגנים, היית שומע את הקצב הענקקקק של שבק ס' וגם את הנגינה שלהם! הטקסטים של שב"ק ס' באמת לא מתאימים לכל אחד, צריך לדעת להקשיב ולהבין אותם מה שכנראה אתה לא מספיק מפותח בשביל לעשות כרגע ולכן זה נשמע לך כמו אוסף של שטויות כשבעצם זאת כתיבה גאונית! העובדה שאתה מוכן להסתפק בבולשיט הזול שג'ניפר לופז וחבריה הוונאבי "ראפרים-גדולים-ורעים-שמסתבכים-בפשע" מוציאים מהפה, זאת כבר בעיה שלך! המוסיקה שאתה שומע היא האופנה החדשה ב MTV : זמרות פופ שמתחברות עם ראפרים ברמה נמוכה שרוב הפירסום שלהם נובע מפשע וביחד הם יוצרים מין שיר שמורכב מקצב רזה בלי נגינה אמיתית, פזמון חוזר וקליט וקטעי ראפ בינוניים אם בכלל. המשיכה האמיתית לשיר נובעת מהקליפ המתלהב שהם עושים לו. בקשר לסיסטם: אני לא משועממת ולא מסטולית (עד כמה שאפשר), אני שומעת סיסטם בעיקר בגלל המוסיקה שלהם ושוב, אתה מתייחס רק לצורה שהזמר שלהם שר. וכמו כל מעריץ נלהב של אמ טי וי אין לך מושג מגיטרות, נגינה ובס! אתה לא תדע לזהות מזה זייפנות אם היא תבוא ותנשוך אותך בתחת! שים לב, אם אתה רוצה לדעת איך ראפרית אמיתית צריכה להישמע תוריד כמה שירים של לורין היל למרות שאני לא אתפלא אם גם זה לא ימצא חן בעיניך כי הרי מה שאתה התרגלת לשמוע זה עוד להיט פיגוריסטי! ואם אתה רוצה לשמוע מזה מוסיקה שחורה אמיתית תוריד כמה שירים של wu tang clan או cypress hill... נ.ב ---- אתה כן חציל אתה פשוט לא מודע לזה. ולא התכוונתי לעשות נאום כזה...פשוט יצא כי עיצבנתתתתת אותי לאללה. אז לא לקחת ללב...רק לריאות...

אז מה עם אני מסומם...

על מה את מדבר?!?!? לשבק ס' אין בכלל קצב... הם סתם סתומים שלא סותמים את הפה... ואני לא מעריץ נלהב של אמ טי ווי... סיסטם הם להקה חרא ואני לא מדבר רק על הסולן שלהם... כולם שם אותו דבר... ואני יודע שהמילים שלהם חרא ולא צריך אפילו לשמוע "מעבר" למילים כדי לשמוע את המוזיקה, אני שומע את המוסיזה ואולי הם יודעים כמה אקורדים על הגיטרה אבל זה לא אומר שהם יודעים לנגן... אין בהם משהו מיוחד... הם סתם חבורה של מסטולים שצועקים ורוקדים כמו מסוממים... הם אפילו לא רוקדים כמו מסוממים הם יותר גרוע מזה... הם סתם מתפתלים... כאילו מוציאים מהם את חוט השידרה... ואותו דבר שבק ס'... אין משהו מיוחד בהם... הם סתם זורקים מילים ונראה לכולם שהמילים האלה קדושות... זה כמו שאמא שלי אמרה שבשיר "על הברכיים" (שדרך אגב הוא יותר חרא מהשיר שהוא ניסה לחקות "על הריצפה" שזה גם שיר חרא...) יש קטע שהוא אומר: "אל תפריעו לסיבוב של הכדור" או משהו כזה דפוק ואז אמא שלי חושבת שזה חשפט בעל הרבה משמעויות... שזה כמו איזה פתגם... שצריך לעשות כאילו "אהה, אני לא מבין את המשמעות של זה אבל בטח זה משהו חשוב..." שבסך הכל זה רק התאים לו עם השיר אז הוא שם איזה משפט דפוק בפזמון... וזה מה ששבק ס' עושים... זה כמו שראיתי בטלוויזיה בתכנית "תהרוג אותי וזהו" היה קטע של איזה זמר שיכור שסתם אמר דברים כי הוא היה שיכור ואז מישהו שמע את מה שהוא אמר וחשב שהוא ממש חכם... אבל הוא סתם היה קבצן שהתחיל להגיד מילים שהתאימו לו עם השיר, ואז שהוא נגיד שר "דביבון בכובעי ואבן לראשי" או משהו כזה כולם חשבו" אהה, זה בטח אומר שהוא חיי עם החיות ושהעולם הזה קמצן כי אפילו כרית הוא לא יכול לתת לא כדי שישן טוב אבל הקבצן סתם זרק מילים שהתאימו לו לשיר אז הוא אמר אותם בלי סיבה וזה בערך מה ששבק ס' עושים... הם סתם אומרים מילים ואת חושבת שהם מתכוונים למשהו... כל אחד חושב שהלהקה שהוא אוהב היא כמו פיקסו שלא העריכו אותה עד שהיא מתה... אבל הם לא מתכוונים למה שהם אומרים... הם סתם רוצים להרוויח כסף, וגם את חושבת שהמוזיקה שלהם היא קדושה... המוזיקה ש"מאחורי" המילים... הם לא מפורסמים בגלל המוזיקה שלהם... הם מפורסמים בגלל שהם וואנביס ראפרים בעברית... ה"מוזיקה" שאת שומעת בשירים שלהם באה מהראש שלך כי זה מה שאת רוצה לשמוע... הם לא משמיעים לך מוזיקת קסמים... הם פשוט מנגנים ואת חושבת שזה יותר עמוק מזה... את חושבת שזה שירים ממש עמוקים... וזה לא! ומה שהם מנגנים זה שילוב של כמה סוגי מוזיקות...-של רגאיי עלוב נפש, של מוזיקה ישראית ושל ראפ עדין... (ועוד כמה צעקות גרועות של תינוק...) ושזה שהם כותבים את השירים שלהם בעצמם זה לא משהו רציני... הרבה להקות וזמרים כותבים את השירים שלהם בעצמם... אולי אברין לאבין לא ובריטני לא אבל למי אכפת מהם... כל מי ששר ראפ טוב כותב את השירים שלו בעצמו... ולורין היל שרה בסדר, היא יותר טובה משבק ס', והראפ שNAS שר ו2PAC שרים זה ראפ אמיתי... והם לא מפורסמים בגלל שהם פשעו...הם מפורסמים כי הם שרים ראפ אמיתי ולא מזוייף כמו שבק ס' ששרים ראפ מזוייף ועדין... נ.ב #%&#%& אני לא חציל ולא עגבניית שרי סגולה!!!!!

Bishnet

New member
בעע...

להזכיר לך שאני ונחמה למדנו שירה ואתה לא? חתיכת חציל... אתה אפילו לא יודע מה זה מטאפורה... עכשיו אתה בטח הולך לשאול מישהו... חחחח... אידיוט...

בואנה אתה לא יודע על מה אתה מדבר!

לשב"ק ס' אין קצב??? מאיפה נפלת תגיד לי??? אין היגיון במה שאתה אומר, עובדה שאתה ממשיך להידבק לשטויות שלך ולא עונה על הדברים שאני כתבתי! תגיד לי אתה שומע את עצמך לפעמים???? "מוסיקת קסמים שאני רוצה לשמוע?" "ראפ עדין"?!?!?!??!?! איפה אתה חי???????????? אתה שמעת בדיוק שיר וחצי של שב"ק ס' ושל סיסטם! אף פעם לא התעמקת בשירים שלהם, רק שמעת את זה ברקע, אז אין לך שום זכות לבקר אותם! ואל תתחיל להמציא לי המצאות, טוב?! אין לך שמיעה מוסיקלית בגרוש! בקשר לאיך שהם רוקדים, זה רק מוכיח כמה מעריץ נלהב של אמ טי וי אתה באמת, כי איך שבנאדם נראה ואיך שהוא רוקד על הבמה או בקליפ האומלל שלו בטלויזיה אין קשר למוסיקה שלו, פירסום גם לא קשור למוסיקה, אם היית יודע כמה מוסיקה אני שומעת ביום שכמעט אף אחד לא מכיר....לא משנה כמה ולמה בנאדם מפורסם, אבל עובדה שאתה נמשך רק לאותם זמרים מפורסמים שמופיעים במצעדי הפזמונים. אל תתן לי את נאום האקורדים הנצחי כי אתה לא יודע דבר וחצי דבר על נגינה! אף פעם לא שמעת את מטאליקה, לא שמעת את לד זפלין ולא שמעת את היהודים, לא שמעת את קצפת ובטח ובטח שלא שמעת את הנדריקס המלך! אז אל תגיד לי כמה אקורדים מנגנים או לא מנגנים סיסטם! ורק לפי הדוגמאות שנתת בקשר לטקסט של שב"ק ס' כבר אפשר לראות שאף פעם לא הקשבת לטקסט!!! הם מביאים כל כך הרבה נושאים לתוך השירים שלהם, במיוחד בדיסק האחרון, אני לא דיברתי על מטאפורות דפוקות שלופות מהשרוול כמו שהבאת, אני מדברת על טקסט קליל, כיף כזה, מצחיקקקקק לאללה, משו שלגמרי קשה לך לתפוס אחרי שכל מה שאתה טוחן במוח זה הטקסט הדבילי של הראפרים המעאפנים שלך-אם כבר מדברים על טקסט שתוקעים רק כדי שיתאים למנגינה, פעם הקשבת לטקסט של ג'ניפר לופז?! לא אמרתי שאם הם כותבים את המוסיקה שלהם ומנגנים באופן אוטומטי הם להקה טובה! יש הרבה להקות שכותבות ומנגנות והן עדיין פשוט גרועות! אבל שב"ק ס' שונים, הם כן טובים. אבל עזוב, אם אתה רוצה לחיות בתוך הבועה הקטנה שלך בסדר. אבל אל תנסה ללמד אותי מוסיקה. חציל.

את לא יודעת על מה את מדבר!!!!!!!!!!

את יודעת מה... אני לא יורד לרמה שלך... אני שמעתי שבק ס' ושמעתי סיסטם מספיק... ואם את אומרת שצריך להתעמק בשירים והם שרים טקסט קליל אז את לא יודעת מה את מדברת... ואני אמרתי שסיסטם הם מסטולים שלא יודעים לרקוד כי ראיתי 2 קליפים שלהם אצל ליאור... ושמעתי את השירים שלהם אצל ליאור... והם גרועים... חוצמזה מי דיבר על מאטליקה, קצפת והנדריקס. וכן, שבק ס' שרים ראפ עדין(בערך)... את בטח אף פעם לא שמעת NAS ו2PAC וכו'... ואני כמעט ולא רואה ערוץ אמ טי ווי ואני יודע הרבה על מוזיקה ממה שאת חושבת... וגם ממה שגיא חושב... אני כן למדתי מוזיקה כמה שנים... ואני מנגן על 2 סוגים שונים של כלי נגינה... *לא אחד, שניים* ואני גם לומד עכשיו "מוזיקה ומתמטיקה" ואני יכול להביא לך מושגים שאף פעם לא שמעת עליהם...

Bishnet

New member
בעעעעע!!!

1. מי זה ליאור?! 2. "אני כמעט ולא רואה ערוץ אמ טי ווי..." - שקרן, אתה רואה את זה עם אחותך כל הזמן... 3. מי זה גיא?! 4. מה הקשר לזה שלמדת לנגן? 5. "לא אחד, שניים" - אפילו לצטט אתה לא יודע... 6. הא כן? אתה מבין במושגים? מה זה "שיעול מוקרם"? מה זה "2006 שמח"? מה זה "פופוצ'י פיפשעי"? 7. "אני לא יורד לרמה שלך..." - על מה אתה מדבר?!?! 8. "את לא יודעת על מה את מדבר..." - המשפט הזה לא הגיוני... 9. "ראיתי 2 קליפים שלהם..." - וואו!!! 2 קליפים!!! זה כמעט 3 קליפים!!! (הנה תראה, גם אני יודע "מוזיקה ומתמטיקה"...)

Cartman

New member
כולכם הומואים!!!

מה אתם מפגרים? "למדתי שלוש שנים נגינה באשך אז שב"ק ס' הם הומואים", "לא, אני שמעתי ג'ימי הנדריקס מגיל 5 בזמן שחרבנתי אז סיסטם שולטים". מה זה החרא הזה??? שניכם מפגרים שלא מבינים במוסיקה, לא משנה כמה שנים למדתם בקונצרבטוריום או כמה שנים אתם שומעים ג'ימי הנדריקס, אז תסתמו את הפה ועדן יותר כוסית ממירי בוהדנה.

Bishnet

New member
זה היה רק פעם אחת! זה לא נחשב!!!

אני לא הומו!!!
עדן יותר כוסית ממירי בוהדנה!!!!!

012210

New member
שבקוסאמק

לזה אתה קורא מוזיקה? הייתי אומר שזאת מוזיקה לקוקסינלים אבל אני לא רוצה שהמנהל ימחק לי את ההודעה רגע.... אין פה מנהל מוזיקהההההה לקוקסינליםםםםםםם

Bishnet

New member
הא...

שמעת פעם שירים של שבק"ס? אתה יודע מי אלה בכלל?

למעלה