ו שתי

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

נורא רציתי שזו תהיה הודעה אופטימית, והתקלקל לי. אתמול, אחרי שבשבת העזנו, ואירחנו כמה זוגות חברים, כולל נקיון מופתי של הבית וכיבוד מושקע שהכנתי לבד, הייתי כ"כ חדורת מוטיבציה שעשיתי מעשה, והתקשרתי לאוני' לברר את הסטטוס שלי לשנה הבאה, ואח"כ- כצעד בונה גם קבעתי ראיון במקום אחר, כדי להבטיח לעצמי כמה שעות לימודים בשבוע ותעודה זו או אחרת בסוף השנה. בערב קיבלתי שפע מחמאות מנ' על ההחלמה המהירה שלי מההריון והלידה, על התפקוד שלי בבית וכאמא וכו'. ממש שמחתי שאני מקבלת סופסופ את ההערכה גם ממנו.
הכל מניפולציה. היום על הבוקר התברר לי למה. נ' רוצה לנסוע לאמשלו בשישי לכל היום. למה? כי היא לא ראתה את אלה מגיל 4 ימים והיא מתגעגעת (והכביש לב"ש הוא חד סיטרי, יש תנועה רק מת"א כנראה) זה שבשבועיים הבאים נבלה איתה לפחות 3 ימים מלאים כי אחותו באה מחו"ל, זה שכשילדתי (לפני כולה 4 שבועות) היא היתה פה 4 ימים מ-ע-י-ק-ים- זה כלום. ועוד בשיא החוצפה היא רוצה שנבוא בשישי (יום הסעפ"ש שלנו), כי בשבת היא צריכה להתארגן לקראת הבת שלה שתבוא ביום א'. כלומר- שוב לכולם יש דרישות מאיתנו, ואנחנו צריכים לא רק לעמוד בכל דרישה, לומשנה כמה היא לא הגיונית או מיותרת, אלא גם להתגמש עם לוחות הזמנים של כולם. די נשבר לי. עמדתי על שלי "לא נוסעת ודי"- ממש עזר לי... מה עושים כשהבעל אומר שהוא יודע שהנסיעה מכבידה, מעיקה ומיותרת אבל חשוב לו בכ"ז? כאילו, יש לי ברירה? ואפילו מאחורי התירוץ של כואב לי ורע לי ואני אחרי לידה אני כבר לא יכולה להתחבא, בטח לא אחרי המחמאות שקיבלתי ממנו אתמול....

ילדוש

New member
כל כך מבינה אותך. אני באופן אישי,

לא הייתי נוסעת אם לא היה מתחשק לי, ועוד ביום שישי ובמיוחד אם מתוכנן מפגש בקרוב. אם היא לא ראתה את הקטנה מגיל ארבעה ימים , לא יקרה כלום אם היא תתאפק עוד שבוע עד הביקור המתוכנן. וזה לא קשור להתאוששות לכאורה מההריון והלידה. וכן, הכביש מב"ש הוא דו- סיטרי. דרך אגב אם כבר, עדיף ברכבת. אפשר להחנות את הרכב בתחנה של אוניברסיטת ת"א ושיבואו לאסוף בב"ש. חוץ מזה זה מגביל את הביקור לשעות של הרכבת. קישור לאתר של רכבת ישראל

ו שתי

New member
ולא יקרה לה כלום אם היא תרים את

ה@#$#@, ויסלח לי הבן שלה, ותסע לרכבת בב"ש ומשם תגיע עד אלינו (תחנת האוניב' היא תחנת אוטובוס 1 מאיתנו). די, אני כ"כ עצבנית ממנה ומנ'. אני הולכת לבזבז כסף. אין כמו ריפוי בקניות...

מזותומרת?!?!?!?!?

אל, פשוט אל תנסי להיות אשת-חיל 4 שבועות לאחר לידה. הגוף זקוק לזמן שלו ע"מ להתאושש, ואם לא תתני לו את זה - זה יחזור אליך כבומרנג. אין לכך קשר לבעל, לחמות או לחברים. בעצם יש - הם צריכים לאפשר לך את ההתאוששות הזו! אז כמו שאנחנו תמיד אומרות: לא נעים מת מזמן, הגיע הזמן לעמוד על שלך. בהצלחה!

דפנה מי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם רק אני הייתי מצליחה לעמוד על שלי כל פעם שרציתי...... לפחות אחרי הלידה שמתי וטו-חודש וחצי (או חודשיים) - ללא נסיעות להורים! מי שרוצה שיבוא, בתיאום מלא מראש

אילת27

New member
מתילדה חמודה

4 שבועות אחרי הלידה תאמיני לי שהגוף התאושש אני שבוע אחרי הלידה התחלתי לתפקד כאילו שלא עברתי בכלל לידה זה כולל ניקיונות בישולים כביסות טיפול בבעל בלילה ( לא סקס אלא תשומת לב) והכי חשוב טיפול בקטנה ולפני השינה מקלחת ועד היום אני עובדת על אותה שיטה והגוף שלילא בוגד בי בכלל

אדר שלי

New member
סליחה, אבל...../images/Emo141.gif - לאילת27

את לא זאת שהצהירה שהיא ישנה טוב בלילה? אז זו לא חכמה להתאושש כל-כך מהר, יקירתי. אני לא יודעת איך נראים הלילות של ו שתי, אבל בלי קשר, לכל אחת יש את הזמן שלה להתאוששות לאחר לידה. כיף לך שהתאוששת מהר, אבל מתילדה צודקת לגמרי.

אילת27

New member
אדר חמודה

אני חודשיים אחרי הלידה ורק בשבוע האחרון הילדה שלי החליטה לישון 8 שעות רצוף בלילה לפני כן היא ישנה וכל 3 שעות התעוררה לאכול

יקירותי אני שנה אחרי לידה ולא ישנה

בלילות. שלא נדבר על זה ששלושה חודשים ראשונים לא יכולתי ללכת בגלל נזק לגב ועברתי ניתוח בגלל חתיכת שליה שנשארה, כך שלהגיד שארבעה שבועות אחרי לידה הכל חוזר לקדמותו זה פשוט לא נכון. כל אחת וגופה.

ו שתי

New member
מבלי להכנס לפרטי פרטים על כמות

ואיכות שעות השינה שלי, זה בכלל לא האישיו. הענין הוא האחריות על פתרון סבלותיה של אמ'שלו, שאיכשהו מוטלת כל הזמן רק לפתחנו, כאילו שאנחנו יצרנו את הסיבה להם. וכן, אני מהמגזר שמאמין שאנחנו לא צריכות להתנצל על החלמה איטית או מהירה. כל אחת והקצב שלה, וזה לא תלוי בנו. מה שכן יש הקלות קולוסליות להורים אחרי לידה (מה, לא?) וציפיות שצריכות להתאים את עצמן למצב.

חושחושה

New member
נו, ונניח שגופך כן התאושש אז מה?

את חושבת שמקבלים את פרס וונדר וומן על פעילות כמו שלך? עם כל הכבוד לי לקח הרבה מאוד זמן לחזור לעצמי, ועדיין אני על סף שבירה כל דקה, ט4 שבועות אחרי לידה אף אחת (שאוהבת קצת את עצמה) לא צריכה לרצות את הסביבה אלא רק את עצמה והתינוק שלה! זו דעתי ה נ ח ר צ ת!!!!

אילת27

New member
לא רוצה שום פרס על שום דבר

ובקשר ללרצות את הסביבה בליש ום קשר להריון וללידה אף אחת ואף אחד לא חייבים לסביבה שום דבר

lulyK

New member
מה לא ידעת שהכביש לב"ש חד סטרי?

לפני כ-7 שנים גיליתי את זה (יותם בן שנה וחודשיים, סבא שלו היה פה בפעם האחרונה כשהיה בן 10 שבועות. אל הסבתא אין לי טענות. היא נגררת הנה באוטובוסים כשהיא יכולה). גם אצלנו הנסיעות דרומה מהוות מקור לחיכוכים רבים. קבענו שנוסעים כל 4 שבועות, ככה לא צריך כל פעם להתווכח מחדש אם השבוע או דווקא בשבוע הבא. אפשר גם להבין את נ', לא שאת רוצה לשמוע אות זה (ולא שאני רוצה לשמוע את זה), אבל אלה ההורים שלו, זה חשוב לו והוא סומך עלייך שתהיי הבת ברית שלו בעניין הזה.

למעלה