קסטרו

אתי@

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif קסטרו

לא מספיק שהמוכרות שלהם מדבקות לנשמה של הלקוחות בנחמדות מעושה ומרגיזה, מסתבר שמצלמים אתכם בתאי המדידה

Hadar p

New member
מההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

איזה חוצפה? כזו חדירה לפרטיות. מה זה צריך להיות! ?

uti

New member
מעבר לחוצפה!!!!!

כנראה שכל פעם יפתיעו אותי עם הגבולות שמנסים למתוח!!! איזה חוצפה זאת, חדירה שכזו לפרטיות, אני יודעת אח"כ מי רואה את זה?? שיתביישו להם ועוד בלי לידע?!?!

dorlim

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif זוועה ../images/Emo129.gif

fila

New member
../images/Emo46.gifאיזו חוצפה!!!

ומדיניות ההכחשה שלהם בכתבה מעוררת גועל!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זו התגובה הכי הולמת בעיניי.
ממש חוצפה! זה פשוט הפגנה מוחצת של חוסר מחשבה וטיפשות (בהנחה שאין כאן פעולה זדונית). הנה האתר שלהם- אני מתכוונת להביע את דעתי על מה שהם עשו (אל תדאגו- אני אשמור על הנימוס הראוי).

ניקול3

New member
נועה ../images/Emo51.gif על הלינק! גמני מתכוונת

להביע שם את דעתי על החוצפה הזאת שלהם! ממש גועל נפש

פלוציקה

New member
אנחנו .............................

עבר שבועיים מההצעה, (אם אפשר לקרוא לזה כך, אנחנו או יותר נכון אני הצעתי שנתחתן, החלטנו שזמן יותר טוב מזה לא יהיה, עם כל התירוצים שתמיד נמצא, נעשה את זה וזהו) עד שסיפרנו להורים, כי חשבנו לעשות הפתעה לסבתא שלי ליום הולדת שלה, היא הזמינה גם את ההורים שלו, ככה היינו יכולים להודיע לכולם ביחד... בנתיים התחלנו לארגן את האירוע לבד, הזמנו כבר מקום, צלם ואז נשברנו ולא יכולנו להתאפק יותר...היום הולדת של סבתא הייתה עוד רחוקה (בעוד חודש) למרות שהתיכנון המקורי היה להכין כבר את הכל וביום ההולדת לחלק לכולם הזמנות ולהחכות עד שהם יקלטו, אבל זה לא יצא... אז ביום חתימת החוזה עם המקום, זה היה יום שישי, התקשרנו לאחותי והזמנו אותם למסעדה, הראתי להם את הטבעת שקנינו כמה שעות לפני והם נורא שמחו בשבילנו, אחותי לא הפסיקה לבכות, בשבת נסענו לסבתא שלי, שהיא בכלל כמעט התעלפה מרוב ההתרגשות... עם ההורים שלו לא הצלחנו להפגש במשך כל השבוע, כי הם היו עסוקים, למרות שהסברנו להם שזה חשוב לנו שנפגש... ביום שישי הזמנו גם אותם למסעדה, התגובה הראשונית שלהם הייתה מזל טוב קר (ללא חיוך מצורף לברכה), אז התחיל כל הבלאגן, הם לא רצו חתונה כי לדעתם זה ביזבוז של כסף, הויכוח נמשך במסעדה תוך כדי צעקות בינם לבין בעלי. עד שאמרתי שהבנו את עמדתם, אנחנו לא מבקשים מהם שום השקעה כספית בחתונה, ושההחלטה היא שלנו... עזבנו את המסעדה במבוכה רבה, אני ובעלי לפחות (ומעולם לא חזרנו לשם)... טוב, ההמשך כבר ידוע ....

יעלי2

New member
בדיוק התכוונתי להכניס על זה לינק

וראיתי את התגובות שלכם שהצטרפו ל 300 תגובות באתר YNET. הכי טוב להביע מחאה באתר של קסטרו. משהו כתב בתגובה שהוא לא יתפלא אם יקחו תמונה של לקוחה ערומה וישלבו את זה בקמפיין הבא של קסטרו בלי רשותה.

אוסנת123

New member
גם ככה אני אף פעם לא מוצאת שם

כלום... ומה שיפה בעיני - אני לא מוכנה לשלם כאלה סכומים - זה לא מצופה זהב... אינ בקסטרו קונה רק בסוף עונה (וגם אז רק לקראת הסוף בהורדות האחרונות של המחירים) או בחנויות העודפים שלהם (רחוב שלבים ביפו או באלנבי) ועכשיו עם סיפור המצלמות - בכלל איבדתי את החשק להיכנס לשם.

למעלה