the l word

מור1000

New member
../images/Emo46.gif the l word

תגידו זה רק אני או שכל עונה נגמרת בצורה מעצבנת??? חשבתי הולך להיות סוף עונה ממש ממש ממש יפה לעונה ה3 אבל איכשהו תמיד הכל נהרס
תהיה עונה 4????

gilriv

New member
ככה זה

ככה כל סידרה טובה זה כמו -הכי גאים שיש

אני חושבת שכן תהייה עונה 4

יצא לי לראות את הפרומו לעונה ה-4 וכן איך הרסו את הסדרה עם הקטע של שיין וכרמן במיוחד...

מ י ה2

New member
פרומו עוד לא היה....../images/Emo58.gif

כי עוד לא צילמו ,אבל כבר נאמר שתהיה עונה 4 -והשחקנית שמשחקת את כרמן לא חוזרת( תודה לאל).

מ י ה2

New member
כי היא....

אמרה וגם יוצרות הסידרה התייחסו לזה ,היא קיבלה תוכנית חדשה ( וגם איך שהעונה ה3 הסתיימה זה הגיוני, אבל נאמר שהם ינסו שהיא תחזור לכמה פרקים כדי ליסגור קצוות ),אבל היא אמרה שהיא לא חוזרת.

../images/Emo207.gifהא ואגב..

שמתם לב שביום רביעי יש את ליל הסדר? אז איך בדיוק אני אספיק לראות את הפרק הראשון בדיוק? איך דפקו את זה ביום רביעי.. איזה פאק..

gilriv

New member
ללא נושא

אבל זה לא בדיוק ?גם בשידור נוסף בחצות בלבד ישודר גם ביום שישי או שבת ,בכמה שודרים אחרי חצות -כמו את עונה2 שהיתה ------------------------------------------------------------------- חכי עד שזה יהיה ביס אני יברר לך

shannel

New member
כרמן-כפרה עליה- כן תחזור...

לכמה פרקים רק בשביל לסיים את כל העניין עם שיין...אבל היא לא תהיה כל העונה כי היא משחקת בסיטקום "teachers" וסתם בשביל הרקורד - אני מתה עליהההההההההההההההה!! כרמן שולטת.....

shannel

New member
העונה ה-4 תצולם רק בקיץ....

ותשודר ב2007 מן הסתם...ככה שמי שאמר שהוא ראה פרומו זה כנראה לעונה 3...

shannel

New member
תהיה עונה 4!! תהיהההההה!! קראתי...

ואני מה זה מבינה אותך...הפינלה של העונה ה3 ממש עיצבן אותי...ולחכות עוד שנההההההה עכשיו לעונה 4...!! סיוט...

אדווה 1

New member
וקרינה לומברד (מרינה)חוזרת.....

לעונה ה4 ( כרגע זה רק לכמה פרקים) .

למעלה