../images/Emo46.gif

והשבוע מחלקים לכם את הכעס בביצוע של רמי קליינשטין מתוך פרוייקט עבודה עברית
רוצים לזכות בסינגל
ספרו לנו מי/ מה הכעיס אתכם השבוע ואולי תזכו
עד 3 דברים לגולש
ניתן להשתתף בתחרות עד יום שישי בחצות

עונה

ההסלמה בדרום וכמות הקאסמים הגדולה שנורו לעבר שדרות ואשקלון זה הרבה יותר מהכעיס אותי

MoRaN SeM

New member
משחררת קיטור.

המורה הזו לכימיה שמתיימרת להציג את כימיה כמקצוע קל%^$ "נו אתם כולה מעבירים אגפים, כופלים במינוס אחת, מכפילים דלתא H, עושים סלטה ופליק-פלאק לאחור ומחשבים כמה אנרגיה הוצאת" טוב אחייייי....... המורה לספרות שמכתיבה שהמטאפורה בשיר היא העץ ואז במבחן מורידה לי כמו כלום 30 נקודות כי המטאפורה היא בעצם ציפור. זה שהשיער שלה נראה כמו קן עזוב, לא אומר שהיא צריכה להתנקם בי על זה שיש לי שיעק סקסי אש. המחנכת שלי, על עצם היותה דובה. הכתה שלנו במצב מזעזע ומה אנחנו עושים בשיעורי חינוך? חידות הגיון מתמטיות! ואז לזבל הזו יש תלונות שאנחנו משחקים ארץ-עיר במקום. "תשתפו אותנו, אולי כל הכתה תשחק" "ארץץ עיר. וכבר התחלתנו. בלי משתתפים חדשים אאאאאאאאאאאאאארץ". זהו, אני אשתוק עכשיו.

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

הדבר שהכי הכעיס אותי זה המצב הביטחוני במדינה שלנו
בתור תושב אשקלון,אנשים פה חיים בפחד רציני,דבר שאי אפשר להתרגל אליו מהר ובכלל כל הגראדים,האזעקות...מלחיץ,מפחיד ולא נעים.בעיקר להעביר ככה שבת
בתקווה שיהיה טוב יותר

הציון בלשון../images/Emo7.gif

קיבלתי תעודה הכל מעל 80 אבל המורה ללשון חייייבבבבבבתתתתת להרוססססססס ליייייי!!!!!! זה כל כך עצבן אותי,

1mayush

New member
המורה שלי ?!

במחשבים. אני שמאלית. כן, גם עם העכבר ולא שיניתי את ההגדרות שלו
קיצור, לא הצלחתי איזה תרגיל אני קוראת למורה שלי הוא מגיע ושואלת אותי אם אני שמאלית ואני עונה- כן. והוא משיב: "אאהה.. עכשיו אני מבין מאיפה כל הבאגים" חוצפןןןןן
(אומרים ששמאלים הם פחות מצליחים ובלה בלה בלה.. )-למרות שאני לא מאמינה לשטויות האלו זה עיצבן

1mayush

New member
../images/Emo24.gif

תמיד צוחקים עליי בכיתה שאני עם העכבר בצד שמאל
שנה שעברה התלהבו מזה.. השנה עבר

tamir r

New member
../images/Emo6.gif

אני דווקא רגיל לעשות הכל בשמאל אבל את העכבר אני שם בצד ימין זה הדבר היחידי שאני עושה ביד ימין ובאמת מורה חרא היה מת להיות שמאלי! |חש-דרמתי| (
)

1mayush

New member
רק עם מספריים אני בצד שמאל ../images/Emo6.gif

ובוא נפסיק פה את השיחה, שלא נהרוס את השרשור של הסינגל.

תפסתם אותי ביום ממש רע איזה מזל. ../images/Emo105.gif

- הקאסמים בעיר שלי, הממשלה הדפוקה הזאת, הראש עיר המחורבן והחרמן הזה. - למי שיש רישיון בטח מבין אותי, נשבוע אני נוסע ומצד ימין יש כניסה לנתיב שאני נוסע בו, עכשיו אני נוסע אני רואה שמכונית נכנסת מהימין אבל, אני המשכתי לנסוע ובנתיים המוכנית מהימין נשארה במקום (ד"א לא הייתי קרוב אלייה) עכשיו, אני בכייף ממשיך בנתיב בא לעבור מהר את הנתיב כדי לאפשר למוכנית לצאת מהימין ולהיכנס אל הנתיב ישר, אבל הנהגת במטומטמת הזאת לא יכלה לנסוע לפני היא חיכתה שאני יהיה מטר מלידה במהירות של 60 קמ"ש ואז היא יצאה הבת כלבה.אחח אני יכול למות מיטמטום כזה.- חחח מקווה שהבנתם. - שהרגע אני בא לכתוב מה הכעיס אותי השבוע ולא עולה לי.

Kettercat

New member
שעושים קאבר כל כך מזעזע לרוקפור! ../images/Emo46.gif

(סורי, אני רצינית לגמרי
זה קאבר מזעזע לשיר מדהים...)

mamos75

New member
צודקת זה באמת ביצוע איום ונורא

הביצוע של קרן אן לברחוב הנשמות הטהורות הוא מצויין ככה קאבר צריך להישמע

סנאי נדיר

New member
אוקיי

1) קורס רענון נהיגה (פשוט מזעזע) 2) הכלב שלי, הוא אכל עכבר מת. 3) התור במשרד הרישוי בנתניה. שם באמת רואים את הישראליות במיטבה.

MoRaN SeM

New member
*מתלהבת שאני מזהה אותך מפורום פירסינג וקעקוקע

קעקועים* לא יודעת אם זה חטטני מדיי לשאול, אבל מה קרה שיש לך את כל הכאב הזה עם הנהיגה?

למעלה