ב בת 23 ומשהו New member 28/8/02 #2 יש לכם ד"ש מבחור בודד! הוא מוסר לכולם וגם אוהבים אותך בודדי. אתה חסר פה. למה אני כועסת??? בגלל... ה.... נו...
יש לכם ד"ש מבחור בודד! הוא מוסר לכולם וגם אוהבים אותך בודדי. אתה חסר פה. למה אני כועסת??? בגלל... ה.... נו...
ב בת 23 ומשהו New member 28/8/02 #3 טוב טוב, נרגעתי קצת... כנסו משהו חמוד... http://www.romantic-lyrics.com/kissmeanings.shtml
ב בת 23 ומשהו New member 28/8/02 #10 חחחחחחחחחחחח חס וחלילה... למה נתי... בכלל לא... נתי מתוק ליאן כואב לי... אאוץ´
ל ליאן. New member 28/8/02 #12 זה בסדר.. את יכולה לפרוק על נתי את כל העצבים שלך.. אחרת בשביל מה הוא פה ???
B babe10 New member 28/8/02 #15 בבתי המרקחת הקרובים למקום מגוריכם מוכרים פניסטיל. טיפות או משחה. מעולה נגד עקיצות. מה באמת פשר העקיצות על נתי? אנחנו בפורום הנכון?
בבתי המרקחת הקרובים למקום מגוריכם מוכרים פניסטיל. טיפות או משחה. מעולה נגד עקיצות. מה באמת פשר העקיצות על נתי? אנחנו בפורום הנכון?
נ נתן.ל New member 28/8/02 #17 ../images/Emo7.gif אני עקוץ ופגוע ../images/Emo10.gif ואת עוד רוקדת לי על הקבר
ב בת 23 ומשהו New member 28/8/02 #20 ../images/Emo6.gif אלא אם כן יש לך משככי כאבים מיוחדים וחזקים במיוחד סוסונצ´יק...
ק קקטוס קוצני New member 28/8/02 #21 <----- חובש. מה כואב? מורידה מחתונים ... (לובש כפפה כמו פתולוג מורעל על העבודה שלו)
נ נתן.ל New member 28/8/02 #9 ../images/Emo12.gif מה אני עשיתי עכשיו ../images/Emo35.gif כלומר, זה מופנה אל ליאן מה אני אשם אני בכלל ישנתי לא מכיר אותי בכלל זה לא הייתי אני, זה השכן. באו לבקר אותי התאומים: אנילאיודע ואח שלו זהלאאני
../images/Emo12.gif מה אני עשיתי עכשיו ../images/Emo35.gif כלומר, זה מופנה אל ליאן מה אני אשם אני בכלל ישנתי לא מכיר אותי בכלל זה לא הייתי אני, זה השכן. באו לבקר אותי התאומים: אנילאיודע ואח שלו זהלאאני