ט ל i i ש

New member
../images/Emo46.gif

אני לא יוודעת מה איתכםםםםםם אבל הליל סדר שלי היה מחורבן!!! זה התחיל מזה שבמשך שלוש וחצי שעות אני תקועה באוטו קטן בין שני האחים שלי עם תחת שנרדם לי מחוסר התזוזה וישיבה במצב יחיד ושאני מרגישה כמו סרדיןן בקופסא שלו!!!! הגענו לשםםםםםםם קראנו ואכלנו ויש לצייין שאני לא אכלת כלום!! ושאני מתכוונת כלום זה אשכרה כלום!!!!!!!! הנסיעה הביתה הייתה רק שלוש שעות!!!....שבהם שוב הרגשתי רע מאוד!!! אני מאוד מעוצבנת!!!! ויולי לא עניתי לפאלפון כי בחור שהיינו אין קליטה.!!!!

aYaLoLy

New member
i knowwwwwwww ../images/Emo85.gif

אררררררר שונאת ארוחות משפחתיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הבן דוד הקרצייתי שלי דרור מעצבן כמו להיתקע בחור עם דיסק של בריטני!!! והאוכל גועל נפש ולא אכלתי כלום חוץ ממרק קניידלךך. גאד אני שונאת אקרוחות משפחתיות

גל GS

New member
../images/Emo110.gifאני נהנתי כי כל אחד

מהמשפוחה מקבל מתנה ושאני אומרת מתנה זה אומר משהו שווה ... אצלנו דווקא היה אחלה אוכל טל ויולי בפעם הבאה אתם באות אליי לסדר

Drorrrrrr

New member
מממממ ../images/Emo26.gif

נתחיל בזה שאכלתי רק עוף
הממממ נמשיך בזה שקראו אצלינו את כל ההגדה (כל פסיק, וכל שיר אחדדדדדדד אלוהינוווווווווווו) לקראת הסוף: עשיתי את עצמי שיכור (מתירוש) אז כזה הלכתי והתחלתי להתקע בכסאות ודודה שלי מה זה נבהלה
ואחר כך דודה (אחרת שלי) ישבה על הספה אז שמתי את הראש עליה והתחלתי לצעוק כל מיני שטויות
ובסוף לקחתי לבת דודה שלי כובע של סנטה קלאוס ויצאתי מהבית בצעקות: "אני אליהו הנביא"
אה ויש לציין שבמשך ה"אחד מי יודע" אני ואמא שלי כל פעם הקפצנו את זה למספר אחר
ופתאום באמצע הסדר התחלתי לשיר להם את: "אינךךךךך יכולהההההההה ככה סתם ללכת" וכולם חשבו שהייתי שתוי (לא, לא הייתי שתוי
) היה מצחיק

crazy4tc

New member
אצלנו היו הקטעים הרגילים...

- אני לא אכלתי כלום (שונאת אוכל!!! אלא אם כן זה ג'אנק פוד!) - כל פעם שמישהו קרא בקול סבתא שלי גם קראה בקול רק יותר מהר ממנו וכולם התפוצצו מצחוק - כרגיל המסורת השנתית התקיימה, שהיא לשפוך יין על המפה... - אני ובן דוד שלי כל הזמן מזגנו לעצמנו יין במקום תירוש... - אח שלי פתח את הדלת לאליהו הנביא וראה את הכסא נדנדה מתנדנד, אז הוא רץ אלינו חזרה וצעק: אליהו הנביא בלתי נראה והוא מתנדנד בכסא!!! - בסוף נמאס לכולם לקרא את ההגדה אז דוד שלי התחיל לקרא הכל מהר מהר! - ניסיתי לשיר את אחד מי יודע מ-13 עד 1 בנשימה אחת הגעתי עד ל-3!!! ולסיום קבלו פאשלות שלי ושל בני דודים שלי בלילות סדר שעברו: אצלנו הילדים מחביאים את האפיקומן והמבוגרים מחפשים... - פעם החבאנו את האפיקומן בתוך המכונת כביסה, בין המתכת שמכניסים לתוכו את הכביסה לבין הפלסטיק... אז בן דוד שלי (המוכשר) סובב את המתכת והאפיקומן נפל... זה נשאר שם עד עצם היום הזה... - פעם חילקנו את האפיקומן לכמה חלקים (משהו שאסור לעשות!) וחלק החבאנו בתוך ספר וחלק זרקנו לתוך המנורה... את מה שזרקנו לתוך המנורה לא הצלחנו להוציא ואת מה ששמנו בספר לא מצאנו כי לא זכרנו באיזה ספר שמנו את זה... בקיצור פסח אצלנו זה אף פעם לא משעמם!!! דרך אגב- דרור הרגת אותי!!! פסח הבא אני רוצה שתצלם את עצמך!!!

Charmed 4ever.

New member
אצלנו כמעט תמיד כיף ../images/Emo54.gif

השנה הסדר הסתיים נורא מוקדם. יותר ממה שתיארתי לעצמי. אבל היה ממש ממש כיף! סבא שלי, כתמיד, אמר לי איפה האפיקומן, ואני, כהרגל אצלנו במשפחה, קראתי לאחי ולבן דוד שלי (הילדים היחידים שהיו) ומצאנו יחד את האפיקומן. בנדוד שלי בן 3 והוא פשוט מתוווווווק. פסחנו על מלא קטעים בהגדה. קראתי המון קטעים בקול והיה לי ממש כיף להקריא! שרנו שירים. אבא שלי הרס את די דיינו. סבתא שלי מכירה את כל השירים בע"פ. אכלתי המון והייתי מפוצצת אז התיישבתי על הכורסה הכי נוחה בבית ונחתי עד שהגיע הקינוח
אכלנו קינוח אז בנדוד שלי בא במהרה ואכל גם. אח"כ שרנו אחד מי יודע אחרי שפסחנו באלגנטיות על חד גדיא... ואני שרתי מהכורסה בסלון כשכולם ישבו לשולחן. ובנדוד שלי בא אליי ואמר לי להפסיק לשיר כי כואב לו הראש. ואחרי זה כל אחד כמעט תפס לו מקום לישון בסלון עד שכל מי שלא ישן אצל סבתא שלי הלך ואז אנחנו הלכנו לישון. היה לי כיף! ממש כיף!!! וכולם החמיאו לי על איך שנראיתי! ממש נהיניתי

taltal girl

New member
בלעעע ../images/Emo25.gif

אני כ"כ שונאת את ליל הסדר! כאילו, יש קטעים שהם בסדר, אבל אנחנו עושים את זה בדרך כלל אצל סבא וסבתא שלי מצד אבא, וזה מעצבן!!! כי אני ממששש לא אוהבת את האוכל של סבתא שלי, ודודה שלי מעצבנת וקמצנית, אני שונאת אותה, ווגם דוחפים לי שמה אוכל! בעע... אבל היו קטעים מצחיקים. אוקיי, למשל: לאבא שלי יש בן דוד שיש לו תסמונת דאון, אתם כמעט בטוח מכירים אותו כי הוא ואח שלו מופיעים במלא בתי ספר (אם אתם מכירים אותו אז תגידו[:), אוקיי, אז קוראים לו דקל והוא מאווד נודניק. אז אני ובת דודה שלי ישבנו בצד ודיברנו והוא כזה לוקח כיסא ומתיישב לידנו. אז הוא כזה התחיל על יעל, בתדודה שלי, אממ, אז הוא שאל אותה אם יש לה חבר, ושהוא מכיר מישהו שמעוניין בה, אבל הוא קרוב משפחה (תנחשו מי...) והוא גדול ממנה. אז הוא שאל אותה אם היא מוכנה לנסות, אז היא אמרה לו שלא בגלל העניין של המשפחה ושל הגיל. ואז היא הפנתה אותו אלי (ררר
) והתחמקתי מזה... אחר כך הוא עשה את זה לאחותי
ו... אממ... לא היה שמדבר מגניב חוץ מזה...

למעלה