M michalas New member 21/9/03 #7 הכל זול../images/Emo35.gif על מה אתה מדבר ?| ולמה כולם עצבניים????? או במילים אחרות- שטו פסחוייש??? חח...זה "למה אתה עצבני?" ברוסית.... אני לומדת
הכל זול../images/Emo35.gif על מה אתה מדבר ?| ולמה כולם עצבניים????? או במילים אחרות- שטו פסחוייש??? חח...זה "למה אתה עצבני?" ברוסית.... אני לומדת
M michalas New member 21/9/03 #8 ../images/Emo46.gif נו טוב.... אבל זה רק כי אין לי מה לעשות עד שאני אלך לישון...
S shmezz New member 21/9/03 #9 ../images/Emo46.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתם אותי אפה צחי ודירטי וירון לעזשמק
A anastacia the voice New member 21/9/03 #14 |אייקון של מיס שמאז הנעל רחוב| כי גם הוא עשה פעמייםםםםםםםםםםם וכזכור לי אני כבר לא נשוי לך
S shmezz New member 21/9/03 #15 כבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מתי היינו נשואים וחוץ מזה למה שלא נהיה???? זה לא יפה...השקעתי בך...העליתי לכאן סנדלים ונעליים מהדרגה הראשונה (טימברלנד) והקדשתי הכל לך.. ככה ככה אתה יורק לי בפנים
כבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מתי היינו נשואים וחוץ מזה למה שלא נהיה???? זה לא יפה...השקעתי בך...העליתי לכאן סנדלים ונעליים מהדרגה הראשונה (טימברלנד) והקדשתי הכל לך.. ככה ככה אתה יורק לי בפנים