הרמוני

New member
../images/Emo46.gif

(זה לא בדיוק ספויילר אבל אם ראיתם רק את העונה הראשונה עדיף לא תקראו) טוב זה משהו שממש עצבן אותי וגם ממש שעשע אותי והחלטתי לחלוק איתכם: נתקלתי במקרה בגיליון השבועי של עיתון נוער מפורסם, ובמקרה דיפדפתי למדור הטלוויזיה שם יכולים הקוראים לשאול שאלות הקשורות לתוכניות טלוויזיה. מישהו שאל: מתי תחזור זהות בדויה. עד כאן הכל טוב. מה ענו לו: "טלעד כבר רכשה את העונה השנייה, אין עדיין תאריך שידור ידוע, היא כנראה תשודר לקראת הקיץ, לא לדאוג אנחנו לא נפספס ולא, בריסקו לא מת בתוך המים..." בריסקו?!?!?! מי זה לעזעל בריסקו?!?!? אחרי שנרגעתי קצת הגעתי למסקנה שזה מין שילוב מוזר בין בריסטו לדיקסון או משהו כזה, מה שבטוח זה לא דומה לא למייקל ולא לווהן. חבל שאנשים לא בודקים את הדברים שהם כותבים......

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חההההההה וול מזל שבריסקו לא מת בתוך המים כי האמת היא שהוא לא היה שם, אבל מעניין מה עם מייקל ווהן

inbal145

New member
תגובה לשתי ההודעות-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

dress n glasses

New member
ספרי איזה עיתון ../images/Emo58.gif

ואם את קורא קבועה שלהם אני במקומך הייתי שולחת להם מכתב למערכת על זה (אולי אפילו יפרסמו אותו) זאת נהייתה תופעה ממש מגעילה לי ספיילרו את הסוף של סקס והעיר הגדולה בגל"צ לפני כמה שבועות והיה גם לא מזמן ספוילר היסטרי לאוז או 24. ==== בעניין ווהן דווקא זה לא כל כך קריטי כי זה בור רק מראות את הקאסט של העונה השניה שהוא לא מת. השאלה רק איך קרה הפלא. איך הוא שרד ואיך הוא חוזר למקומו הטבעי. כמו שאני תמיד אומרת הרי גם סידני כמעט מתה בכל פרק ובשבוע אחרי היא חוזרת לתחייה

הרמוני

New member
זה לא הספויילר שעיצבן אותי

זה העובדה שקראו לו בריסקו! מה זה בריסקו?!?!הם לא יכולים לדייק בשם של הדמות? זה אפילו לא דומה לווהן. חוץ מזה בפורום אומנם יש חוקים נוקשים לגבי ספויילרים אבל אפשר למצוא אותם בכל עיתון ותוכנית טלוויזיה כגון גיא פינס וכו', את הסוף של סקס והעיר אפילו אמרו בחדשות בלי אזהרה מראש...

varty

New member
אני לא יודעת את הסוף

של סקס והעיר אז תזהרו אנשים.

dress n glasses

New member
אם זה לא היה במין גיחוך

יעני על משקל בריסטו אז זה באמת חובבני מדי. אני לא נתקלתי עד לפסטיבל סיום סקס והעיר הגדולה לפני כמה שבועות בספוילרים מחוץ לכותלי האינטרנט. כנראה שהמדיה עיכלה את זה שעכשיו בעידן הקאזה הרבה הרבה עוקבים אחרי סדרות על פי זמני השידור המקוריים שלהם, אולי בגלל זה הם מרשים לעצמם. אבל זה עדיין תרוץ רע. וזה מגעיל (ובמיוחד שהפרק במרחק 3 שבועות).

למעלה