../images/Emo46.gif

שתי כתבות פורסמו עלי בשבועות האחרונים. שתי הכתבות היו על שני תחומים בהם אני מתנדבת וההתמקדות הייתה בי. בשתי הראיונות דיברתי בנקבה, שני המראיינים שאלו אותי אם זה בכוונה ועניתי שכן. ציפיתי במתח ליציאת העיתונים, רצתי לקרוא (בחשש קל אבל בתחושה שעוד רגע זה מאחוריי) ובשניהם הכתבים החליטו "לעשות לי טובה" ו"לתקן" אותי לזכר. אוף.

ליטל ו

New member
אההההההרג!!!!!

אוח, אני לא מאמינה {חושפת שיניים} עיתונאים *&%*$)&#*^#*^#@$#&%#!!!!!!!!! (או עורכים, או מגיהים, או מי שלא יהיה ששינו את זה). חברה @$@#$^%*()&%)$#)&%#^#^ ש"מתקנת" ו"מיישרת" איפה שזה טיפה לא נראה או לא מתיישב, בי אפילו לקלוט מה היא עושה. כמו אחד המורים שלי, ששיחקתי בן בשיעור שלו והוא אמר לי, ובאמת לא מכוונות רעות אלא בתמימות כזו, שהוא לא מסוגל לתת לי פידבק על המשחק כי הרי כולנו יודעים שזה מופרך מלכתחילה שבן יראה כמו שאני נראית, ומעבר לזה הוא לא יכול לדבר על משחק. כמו אנשים שמתקנים אותך אם את מדברת בנקבה. ארגהההההה!!! {זורקת נעליים לכיוון מערכות העיתונים}

אבא גאה

New member
זה היה מורה למשחק?

חשבתי שכל העיניין במשחק שאפשר לשחק מישהו אחר ולא חשוב איך נראים.... אבל אני , מה אני מבין...

matanbu

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo67.gif

תודה.

הקטע הוא שזה לא שהכתבים לא שמו לב או חשבו שזה סוג של סלנג. הם שאלו, התעניינו, קיבלו תשובה ובכל זאת... הכתב ממעריב אפילו הלך לרכל עלי אח"כ עם מכר אחר שלי שהגיע ושאל: "זה נכון מה ששמעתי?"...

ליטל ו

New member
יש מצב

שזה השתנה רק בהגהה או בעריכה. יצא לי להגיש כתבות ולגלות אחר כך ש"תיקנו" לי דברים באופן מחפיר ומביך.

אני בספק

זה לא "סתם" תיקון כי אם משהו שחזר על עצמו לאורך כל הציטוטים ולאורך כל הראיון כך שאפילו אם שניהם לא הכניסו את העובדה שהם שאלו אותי אם זה בכוונה או לא - קשה לי להאמין שמישהו היה משנה להם דבר כזה מבלי להתייעץ אתם.

ליטל ו

New member
שינו לי דברים יותר גדולים מזה

- פעם הפכו לי כתבה על ערב הופעות דתי, שעבדתי מאד קשה כדי לעשות אותה ידידותית ולהביא בה את נקודת המבט של המופיעים, לכתבה זועמת על כמה זה נורא ש"הדוסים השתלטו לנו על המועדון", רצופה בדיחות מטומטמות שבחיים לא הייתי כותבת, ותחת פאקינ' שמי. צרחתי על העורכת שלי (והיא עלי) המון על העניין, אבל מה שהתפרסם כבר התפרסם. אני מקווה ש*להם* לא היו עושים שינויים כאלה...

DarlingAdam

New member
אין איזה חוק נגד זה?

ציטוט שגוי או משהו? ואם לא, בא לך לפחות לשלוח מכתב זועם? :(

Yaara77

New member
להבא תחתימי כתבים על מסמך משפטי

קל מאד לנסח התחייבות בלתי חוזרת לציטוט נכון בנושא המיגדר עם אזהרות וקנסות וכיוב ועדיף שלא להתראיין אם לא הכרחי - ניסיון די מגעיל הם מלקקים לנו בזמן הריאיון ומחרבנים על ראשינו בעריכה מי צריך את זה ? יערה

לא עשיתי את זה בשביל הכיף

שתי הכתבות נגעו בשני נושאים חשובים לי מאוד, בניסיון לקדם אותם. הפוקוס בשתיהן לא היה חיי האישיים.

ליאתו

New member
לדעתי, מכתב מאיתנו עשוי גם להתפרסם

או בתור אינדיבידואלים, או כקבוצה. אם אחת המטרות שלך בלהתראיין הייתה להלחם בבורות, אני חושבת שמכתב מאיתנו, כאינדיבידואלים או כקבוצה, יכול לתרום בעוד צעד למטרה הזאת. לא קראתי את הכתבה, ואני לא חיה בארץ אז אם היא לא און-ליין אין לי כרגע איך לקרוא אותה, אבל אני אשמח לכתוב, ואני בטוחה שאחרות/ים יעשו עבודה יותר טובה ממני. אפשר לנצל את ההזדמנות הזאת, לדעתי, כדי להלחם בבורות של הכתבת, של העורכים (אנחנו לא יודעים כרגע מי אחראי) ואולי, אם זה יתפרסם, גם של הקוראים.

למעלה