maya28

New member
../images/Emo46.gif

אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!! מחר אני צריכה ללכת לניתוח להוצאת שיליה בבית חולים , אחרי מיליון בדיקות שעשיתי. אני צריכה להביא טופס 17 מקופת החולים שלי , היום אני הולכת לקחת טופס 17 ומה אומרים לי , שהם לא מוכנים לתת לי . מה זה לא מוכנים? מה הם רוצים שאני אדמם למות , מה הם מפגרים? מה אני אמורה לעשות עכשיו? הפקידה המפגרת בקופת חולים אומרת לי שאני אקבע תור בבלפור(שזה מוקד נשים) , ומה יש להם שם חדר ניתוח יש להם מרדים???? אני ממש מעוצבנת , בחיים לא ראיתי דבר כזה. טוב די פרקתי

בלינקה

New member
זה הזמן להיכנס למנהל הסניף

ולהפוך שולחן. ובנימה פסימית יותר - אנחנו עשינו ביטוח בריאות פרטי. לא רואה אופציה אחרת היום, לצערי

אביטלתל

New member
כמה שהם מעצבנים ../images/Emo46.gif

בזמן ההריון הייתי צריכה לעבור הליך של קשירת צוואר הרחם וזה היה בהמלצת רופא הקופה, אחרי בעיות שהיו בהריון הקודם אחרי שביקשתי לקבל את ההתחייבות הרפואית, אמרה לי הפקידה שהיא העבירה את הבקשה אבל אולי לא יאשרו אותה ולעזאזל עם זה, הרופא של הקופה שלך אותי לבצע את זה אני צריכה להגיע למצב של דימום וסיכון ההריון בשביל לעשות משהו ? גם אנחנו עשינו ביטוח פרטי, פשוט אין ברירה היום

קובולט

New member
מאיה אסרטיביות ולהיכנס מייד למנהלת

מלשון הנהלה ככה קוראים לזה אותי העבירו עם בר מייד לאחר הלידה לאיכילוב ומשום מה להמשך מעקב באיכילוב התחילו לעשות לי בעיות.... הגעתי להם לישיבה, שבה קובעים את כל עיניני הטפסים דפקתי על הדלת עם הילד ביד ושאלתי מי מהם מוכן לקחת אחריות ולשלם פיצויים, שיחתום על הטופס ויעביר לי העתק, כדי שאני אדע את מי לטבוע (ובסה"כ אצלי היה מדובר במעקב בבית חולים שבו התחילו לטפל בבר). מאז לא התעסקו איתי אני בטוחה שהרופא שאחראי על חתימה על הטופס שלך לאישור לא יהיה מוכן לקחת סיכון ולתת לך ללכת למקום שאת לא בחרת. בהצלחה....

למעלה