Ibiza1800

New member
../images/Emo46.gif

נמאס לי! זוכרים את המקרה שהסאנדיסק נתקע לי כשחיברתי את הכבל יואסבי? סבבה הביאו לי מכשיר חדש עבד טוב כמה ימים ופתאום שוב יש בעיות. חיברתי את הכבל הכנסתי כמה שירים חדשים הכל טוב ויפה, הוצאתי את כבל היואסבי, הדלקתי את המכשיר ועכשיו הוא נתקע לי במסך פתיחה (WELCOME). להזכירם, שני נגנים שונים של סאנדיסק...מה הולך פה?! מזל רע?

Ibiza1800

New member
ממש לא ניראה לי

במיוחד לא לחנות של באג. זה באמת מעצבן, זה אמור להיות נגן איכותי.

naftaliz

New member
עדכנת את ה- XP ?

קורים לי לפעמים בעיות כאלו עם disk on key שאני שם למחשבים שונים. אחרי חקירה גיליתי שזה קורה רק במחשבים שבהם לא עדכנו כבר חודשים את ה- XP או ה- 2000. יש איזה עדכון במערכת הפעלה שמתקן בעיה בדרייבר של חיבור ה- USB. ה- DOK שלי הוא של סאןדיסק, והוא בטח מתנהג כמו הנגן שלך.

gt-master

New member
סאן דיסק איכותי???

זה אמור להיות נגן זול ,לא איכותי. זאת לא חברה שמתמחה בסאונד או במכשירים אלקטרונים אלא בזכרונות. נגן איכותי זה איריבר,סוני,איפוד ועוד כמה.

The Experience

New member
אהא ו IRIVER ו I POD מתמחים

בדיסקים קשיחים? עוד שנייה WESTERN DIGITAL יפרצו את השוק עם נגן MP3 + מראה סרטים עם 300 ג'יגה בגודל של 10 ס"מ ובמשקל של 50 גרם. בסדר. אני כמעט בטוח שכל מי שיש לו דעה שלילית על הסאנדיסק בחיים לא שמע אותו בצורה רצינית. ואגב,אם תשים לב,אף אחד לא אמר שיש לו בעיית "סאונד" עד היום כך שאין שום סיבה להכפיש את שמו בגלל שהחברה מצטיינת בDOKים. הבעיה עם הבחור הזה כנראה שהוא משתמש בו באופן לא נכון וזה פוגם את הנגן. יכול להיות בעיה בחיבור הUSB שפוגעת בנגן.

gt-master

New member
הבהרה>>>

אין לי דעה שלילית על סאנדיסק ואני גם לא הכפשתי שום שם. רק ציינתי שהסאנדיסק לא נחשב נגן "איכותי" וזה על פי ביקורות של אתרים גדולים בעולם (CNET למשל ) זה לא אומר שהוא לא יכול להיות נגן נחמד ששווה את המחיר שלו. מבחינת סאונד הוא נחשב לבינוני מאוד (שוב על פי CNET)

Ibiza1800

New member
מה ז"א מהשאלטר?

תראה הפעלתי שיר מהנגן ושמעתי אותו בווינאמפ, תוך כדי ניתק הכבל, יכול להיות שזה מה שגרם לו להתנהג ככה? מה הדרך הבטוחה לנתק את הנגן?

weird dust

New member
כן, אתה זה שהורס את המכשיר

המכשיר לא פגום. אתה מנתק את הכבל בלי לנתק אותו מהמערכת קודם לכן ולכן הנגן "נשרף" או משהו באזור. בקיצור: יש צורך לעשות ניתוק מאובטח ליד השעון ולא סתם להוציא את הכבל.

weird dust

New member
כן במחלט

אתה מחבר את המכשיר למחשב (מומלץ מאחורה). אז אתה שם לב שניפתח לך אייקון חדש ליד השעון למטה בצד. אז אתה לוחץ עליו (על האייקון) ואז נפתח חלונית. אתה מסמן בחלונית את הנגן ואז לוחץ סטופ. ככה עושים ניתוק מאובטח. מאוד חשוב לסגור את כל החלונות שקשורים לנגן.

Ibiza1800

New member
אוקיי עכשיו רק עכשיו שמתי לב לאייקו

:-\ אז אתה אומר שהנגן בעצם גמור? להחליף אותו שוב? דרך אגב כשאני מחבר אותו ליואסבי הוא עובד בסדר גמור, המחשב מזהה אותו ואפשר לנגן את השירים, אבל כשאני מדליק אותו עצמאית הוא נתקע במסך פתיחה...

The Experience

New member
תנסה לחבר אותו לUSB

למחוק את כל השירים...להוציא אותו בצורה בטוחה...להוציא בטריה ולהכניס ולהדליק

למעלה