olsen cool

New member
../images/Emo46.gif

אני מקווה שזה לא נשמע כמו הודעה "נמאס לי" אבל באמת נמאס לי מהאחות הדבוקה הזאת שיש לי!למה היא כל הזמן מחקה אותי?כל הזמן הולכת איתי לכל מקום ועוד אמא שלי מעודדת את זה,לכל מקום שאני יוצאת היא חייבת להדחף. ואני תמיד חייבת להסכים ואם אני לא מסכימה אז מתחיל הקטע הזה של הריגשי "אוף אם את לא רוצה אז אני לא אבוא"פעם אחת בלי האחות הזאת שתקועה כל חיי איתי מספיק שאין לי פרטיות והיא עוד הולכת איתי לכל מקום תמיד!. אוף איתה

ToryMaster

New member
אז תגידי ש"בסדא אל תבואי"

לאחיו תקטנות יש נטייה להינעל על האחיות הגדולות שלהן, לחקות אותן, וכו'. קוראים לזה מודל לחיקוי.

זכור לי

שפעם אחת כשהייתי כנראה בגילך אחת החברות שלי נגשה לאחותי - שכמובן סרבה לצאת מהחדר כשהיו לי חברות - תפסה אותה ביד וברגל ופשוט זרקה אותה מהחדר כמו שק תפוחי אדמה. מה שאני לא הרשתי לעצמי לעשות - היא הרשתה לעצמה. ועכשיו ברצינות - אחים קטנים שדבוקים לתחת זה בעיקר בגלל שרוצים את תשומת ליבך. רוצים להיות כמוך ורוצים את האישור שלך שהם 'בסדר'. אם תלמדי לתת את האישורים הללו באופן שוטף, תרגישי פחות דבק.

oren*

New member
אני הולך להגיד משהו שממש לא תאהבי

לשמוע, אבל יום אחד תתגעגעי לרגעים המתוקים האלה של אמא אווזה ואפרוחה קטנה שרודפת אחרייך. אחותי, התינוקת הקטנה, תהיה בת 20 השנה - איך שנאתי את המניפולציות שעשתה בצהריים כשאמא ישנה, ידעה שאסכים כמעט להכל רק כדי שלא תעיר אותה בצעקות ובכי; קישקשה, קרעה, הציקה והפריעה כשבאו חברים. באותן השנים, זה נראה שאנחנו במלחמה אינסופית, אבל כיום במבט לאחור, יכול להיזכר בהמון רגעים של כיף, צחוק ושפה משותפת שהייתה ונשארה עד היום (בעצם, כמעט שלא זוכר מריבה או וויכוח מסויימים, כנראה שמבחינת הזיכרון הם הרבה פחות משמעותיים). למדי אותה גבולות, זה חלק מהתפקיד, אבל דעי גם לנצל את הזמן יחד, בנסיעות משפחתיות, כשמשעמם בבית, במשחק משותף או צפייה בטלוויזיה - זה עובר בצ'יק ואחר כך היחסים הופכים בוגרים ורציניים יותר, חסרי הניצוץ הילדותי של תמימות ועיניים בוהקות בהערצה מכל דבר שהאחות הגדולה עושה.

Shusho

New member
אני דווקא שמחה שאחותי מחקה אותי

אני די בטוחה שהיא,מעתיקה" ולוקחת ממני דברים מהאישיות והחיים כי היא מעריכה ואוהבת אותי ורוצה הכי להידמות לי. אבל יש צורך לנתק אותה מהחיים הרגילים לגמרי. היא אמורהלהעתיק ממך, אבל לא את חיי החברה שלך. את זה כבר תצטרכי להגיד לה, אני מניחה.

למעלה