When Pigs Fly

New member
../images/Emo46.gif

למה לעזאזל ירד לי מעל 200,000 מעריצים??? ממתי בגלל איזשהי תקרית שמישהו מהלהקה מעורב בה, עוזבים את הלהקה 200אלף מעריצים????? אני עבדתי יותר מחודשיים להשיג את המעריצים האלה, וזה שנשאר לי עכשיו כ"כ מעט זה חוצפה. אני אומרת מזל שמחרתיים זה נגמר כי זה לא הגיוני מה שהולך פה!

מ ו ר י 1

New member
זה לא רק מתקרית

תקשיב המחשק בנוי על אחוזים כך שהמעריצים שלך "עוברים" לאחרים

When Pigs Fly

New member
אני בת.

אבל ממתי ביום אחד 200אלף מעריצים עוזבים להקה? לא משנה אפילו שהם מתחלקים ל20 להקות שונות. לא הייתה לי בעיה שביום היו נעלמים לי 50-100 מעריצים. אבל 200אלף בפעם אחת?

lool3

New member
את יודעת כמה הגיון יש פה?

המון! זה הקטע, שזה משחק, לא מציאות. תפנימו! באמת נראה לכם שלעבוד על שיר ראשון ביום לוקח שעה? אהאה. באמת נראה לכם שלוקח 3 ימים להוציא אלבום? ממש לא. יש 500000 דברים לא הגיונים, כי זה משחק, לא מציאות. תרגעו.

When Pigs Fly

New member
התכוונתי הגיון ספציפי במעריצים. ../images/Emo3.gif

השאר לא ממש אכפת לי.

ה ב ו ב ה

New member
גם לי תוך שעה

נעלמו כ 4,000 מעריצים.. אין מה לעשות.. דרכו של משחק... (ומעריצים בוגדניים)

ביום אחד 200,000 ? אולי תנסי :

ביומיים משהו כמו 500,000 , 600,000 ואפילו מליונים למקומות הראשונים. כשיש תקרית, תלוי כמה מעריצים יש לך ומה "חומרת" התקרית. ככה בנוי המשחק.

gal54

New member
לי הרגע ירדו מיליון וחצי מעריצים../images/Emo46.gif

הכל בגלל איזה תקרית!!! רק בבוקר הייתי מקום 29 ועכשיו אני 59
זה ממש לא פייר השקעתי מלא בשביל זה ופתאום הכל הולך $#@#%@

gal54

New member
הנה../images/Emo7.gif

עוצרים את הפינוי אתמול בצהריים, סבר כהן נעצר על ידי המשטרה בזמן שהוא השתתף בהפגנה לא חוקית נגד פינוי המאחזים. לאחר מספר שעות (והמון שאלות מהעיתונאים) הוא שוחרר בערבות. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, כסף, אנרגיה, גיבוש (הכל אדום חוץ מהכסף)

ה ב ו ב ה

New member
משתתפת בצערך..

בינתיים אני לא קיבלתי תקרית כזו, ומקווה לא לקבל. תודה ששיתפת אותנו ואותי בתקרית הזו.

gal54

New member
אהא...

לפחות אני יכולה להתנחם בזה שהמשחק עוד יומיים נגמר או לפחות אמור להסתיים..

pilpelmemule

New member
../images/Emo46.gif אצלי באורח פלא..

להקה לא הייתה מוכנה! והיה כתוב לי שהיא מוכנה ב100%... דאמ! ואז פתאום היא לא מוכנה?? כלכך יצא לי החשק להשקיע כבר חחח משחק מפגר. וגמלי הייתה את התקרית הזאת לא מזמן.. גרר..

למעלה