../images/Emo46.gif

אני רוצה לספר לכם על היום שהיה לי ביום שישי. שלשום הייתי בפ"ת כדי לרשום את ניב למעון לשנה הבאה, במעון אחד של נילי אמרו לי שהכיתה בגיל של ניב לשנה הבאה כבר מלאה ובמעון השני של נעמת אמרו לי שההרשמה מתחילה רק בשבוע הבא, אבל המנהלת של אותו מעון ציננה אותי לגבי הסיכויים של ניב להיכנס למעון, שאלתי בחוץ אימהות אחרות לגבי המעונות באיזור ומשפחתונים וכך נודע לי שלמעון של נעמת מתקבלים רק עם פרוטקציה. אני התעצבנתי משני נושאים: 1. איך העירייה של פ"ת פותחת רק שני מעונות בשכונה המיועדת למשפחות צעירות? 2. למה יש אפליה במעונות נעמת? ניב נמצא עכשיו במעון ויצו בת"א (הוא מאד נהנה שם) כשהוא יתקבל לשם לא אמרו שום דבר לגבי היותי סטודנטית לתואר שני מלבד העובדה שלא ידוע להם אם אקבל עזרה בתשלום למעון, לעומת זאת במעון נעמת, כשהמנהלת שמעה שאני סטודנטית מתואר שני היא ישר אמרה שהסיכויים הם נמוכים, למה זה? לרוב הסטודנטים מתואר ראשון אין ילדים, ולסטודנטים מתואר שני יש נטל לימודים יותר כבד (לעשות תיזה).

תמי ../images/Emo24.gif

חברה שלי נתקלה באותו המקרה.. כתבה מכתב לנעמת.. ואופס.."במקרה" התפנה מקום.. תנסי גם.. בהצלחה!

נטלי22

New member
הבת שלי נמצאת זו השנה השנייה במעון

מעולה בפ"ת - הפעוטון של חני - רח´ פרישמן - 9348606-03 מומלץ בחום. תבואי לבקר. נטלי

למעלה