אוסף האוספים 2-2

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 2-2../images/Emo47.gif

תוצאות הסיבוב הקודם - רשימה 1 ניצחה עם 10 קולות מול רשימה 2 שקיבלה 4 קולות. הרשימות השבוע: רשימה 1: the mess we're in true love waits talk show host fog letdown there there 2+2=5 knives out idioteque climbing up the wall black star how to disappear completely רשימה 2: airbag paranoid android sail to the moon fitter happier meeting in the isle idioteque the national anthem i will street spirit where i end and you begin a wolf at the door life in a glasshouse שיהיה לכם המשך שבוע נפלא

scooby4

New member
אני אקח את 1

למרות שיש בו את טרו לאב ולמרות שיש גם שירים טובים בשתיים.

jony543

New member
סתם שאלה

אני מסתכל על הרשימות ואפעם לא ראיתי ג'סט או פרנואיד [טוב עכשיו היה פרנואיד אבל בד"כ אין...] הם לא נחשבים למאסטרפיס שלהם או משו?

הממ..סתם תשובה:)

הם כן, אבל המשחק לא היה בחירת עשרת המאסטר פיסים של רדיוהד. כלומר כן נתבקשתם להכין רשימות של שירים שאתם אוהבים, אבל בכללי מדובר על בניית האוסף המושלם (על כל האספקטים). אני דווקא שמח שלא מופיע פראנויד אנדרויד וג'אסט בכל רשימה....מה גם שהיום אני באמת לא יודע אם הייתי שם אותם ברשימה האישית שלי...יש כל כך הרבה שירים מדהימים.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

למרות שג'אסט ופאראנויד הם אכן מהשירים הממש אהובים עליי. אולי זה בגלל שיש עוד כל כך הרבה שירים אחרים שממש ממש אהבתי ואותם כן יצא לי לשים. ואולי ההתלהבות קצת ירדה עם הזמן מרוב חרישה על השירים. ואולי זה גם תלוי במצב הרוח שלי בשמיעת מוזיקה, כשלפעמים יש לי יותר חשק לשמוע את הצד ה"רועש" יותר ולפעמים את ה"שקט" ואלקטרוני יותר..

kittycatbone

New member
אילע זה קשהההה...

אבל אני אבחר ב-1.. :X למרות שממש עמדתי לבחור ב-2 אבל אז הסתכלתי על 1 טוב טוב וראיתי שיש שם דווקא יותר דברים שאהבתי... :X ראר אבל זה קשה..

V e g

New member
1

למרות ששתיהן לא לגמרי מה שהייתי בוחר...אבל שיהיה :)

avki

New member
2.

אם היה משהו אחר באחד במקום The mess were in וBlack Star זו הייתה אחת הרשימות... אבל, אין. אז 2.

למעלה