אוסף האוספים 2

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 2 ../images/Emo47.gif

טוב, קודם לתוצאות של הסיבוב הקודם - רשימה 1 ניצחה בהפרש של 5 קולות. רשימה 1 קיבלה 14 קולות בעוד רשימה 2 קיבלה 9 (מכובד אך לא מספיק). תנחומים למפסיד/ה ברכות למנצח/ת!! להלן הרשימות לסיבוב הזה: רשימה מספר 1 - Exit Music (for a film) Street Spirit Paranoid Android How to disappear completely Karma Police 2+2=5 Let Down Fake Plastic Trees There There Idioteque No Surprises Creep רשימה 2 - airbag paranoid android sail to the moon fitter happier meeting in the isle idioteque the national anthem i will street spirit where i end and you begin a wolf at the door life in a glasshouse אני מזכיר, כל אחד רשאי להצביע פעם אחת בכל סיבוב. שיהיה סיבוב מהנה!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif1

למרות שאני לא כל כך מתה על אף אחד מהרשימות.. חסרים הרבה שירים!

kittycatbone

New member
1. וואי זה ממש קשה../images/Emo122.gif

כאילו ההתלבטות ממש ממש הייתה קשה. אבל בסוף זה הסתכם לי שיותר שירים שהם פשוט האהובים עליי נמצאים ברשימה 1.

scooby4

New member
תשימו לב כולם!!!

הרשימות הן לא אסופה של שירים טובים. אני באמת לא אהבתי את רשימה אחת מהסיבוב הקודם, אבל לא בגלל השירים. השירים שהיו שם לפי דעתי היו יותר מוצלחים מהרשימה שהייתה ב-2. אבל כן, חשוב שיהיה איזון, בין אם במעבר בין שיר לשיר (עצוב-שמח-עצוב-שמח, אם תרצו, או משהו שבונה את עצמו בהדרגתיות) ובכלל, בכל הקונספט של הדיסק: רדיוהד זה לא רק שירים עצובים, ולא רק אלקטרוניקה, ולא רק גיטרות. רדיוהד זה או גיטרות, או אלקטרוניקה, ולרב שירים עצובים.
אולי אם תמספר את השירים בכל 'רשימה' כזאת אנשים ישימו לב (אם הם לא שמו לב עד עכשיו, שיש סדר, הכוונה).

למה לא?

כאילו כל אחד ישים באוסף האוספים שלו את השירים שהוא מוצא לנכון:) אולי הכוונה היא באמת לדיסק עצוב? אולי אוהב רק אלקטורניבדיסק שלו? :)

scooby4

New member
זאת לא הייתה הכוונה

אני רק רוצה לומר שכן צריך איזון, לא משנה מה הקונספט.

שוב פעם אתה אומר שצריך להיות

איזה "איזון". אני לא מבין בדיוק למה אתה מתכוון, אם אנשים רוצים לשים רק שירים לא "מאוזנים", זאת זכותם זה הדיסק שלהם וזאת המחשבה שליוותה אותם בהכנת הדיסק:)

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

במה שאני שלחתי ניסיתי לשים איזון... אבל זה כי רציתי בשבילי איזון. אם מישהו אוהב רק את הצד האלקטרוני, או הגיטרות, או פשוט רוצה שהאוסף שלו יהיה רק בכיוון אחד שלהם, שיהיה לו בכיף..
אני מבינה אבל למה אתה מתכוון בסדר של השירים.. ואני למשל ניסיתי לעשות לסדר חשיבות.. וכשאני מסתכלת על הרשימה אני גם כן מסתכלת קצת על הסדר.... אומנם יותר על השירים עצמם שיש שם

scooby4

New member
תחשבו:

אוקיי קומפיוטר, זה הסדר המקורי: Airgbag paranoid SHA Exit music Let down Karma Fitter happier Electioneering CUTW No suprises Lucky the tourist תארו לכם שזה היה הסדר: CUTW the tourist Lucky Karma Electioneering paranoid SHA No suprises Exit music Airgbag Fitter happier האלבום היה נכשל! הרבה אנשים היו מבינים לא נכון את האמירה של הלהקה. לכל אלבום ולהקה יש איזשהי אמירה. פוליטית, מוזיקלית, נפשית, אנערף. גם לאבי ביטר יש קונספטים משלו בדיסקים, אני מניח. קחו את זה לתשומת ליבכם, שכן צריכה להיות אמירה, ויש חוקים למה שהאוזן רוצה לשמוע. זה כמו אוכל. אני אוהב שוקולד ואני אוהב לשתות קולה, ואני אוהב שניצל ומרק תירס. לא הייתי רוצה שניצל מצופה בשוקולד ברוטב מרק תירס ועוד עם קולה לשתייה. פשוט לא! לא הייתי בוחר בזה לאלבום הרוק הטוב ביותר!

scooby4

New member
יש קשר

עצוב-->פחות עצוב-->מרגש-->מלא עוצמה-->מונוטוני... זה הכל סוגים שמתערבבים בסדר שנשמע טבעי וזורם לאוזן. אישית אני מקשיב לאלבום במלואו ולפי הסדר שלו פעם אחת, אולי שתיים, ואח"כ מערבב לי את השירים איך שבא לי. רק העובדה שאני יודע את הסדר המקורי, פחות או יותר, היא זאת שמשנה לי. כי אז אני יודע אם הלהקה יודעת מה היא עושה, ובכלל- מה היא עושה.

vegetable man

New member
בעיני אתה צודק

בלי להתייחס לדוגמאות פשטניות, כל אלבום עובר תהליכים מסויימים - גם עם הוא קופצני במובן השמח וגם אם הוא מלנכולי במובן המלנכולי... למשל, כשדיברנו על Ok Computer, הזכרתי את Climbing at the walls כנקודמת השיא, שהיא גם נקודת המפנה שאחריה בא No Surprises בצורה ניגודית. חייב להיות קשר בעיני בבחירת הסדר, בהתאם ל"סיפור" שהאלבום בונה. זו למשל אחת הבעיות של HTTT או AMNESIAC בעיני - אין לו את הרצף הזה כפי שיש ב-OC או KID A, למרות השירים טובים. ובנימה אישית, אני לא מסוגל לשנות את הסדר או לדלג על שירים, במיוחד כשמדובר ברדיוהד. מיותר לציין (למרות שזה מה שאני עושה כרגע) שבמשחק הנ"ל אין חשיבות לסדר השירים...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

ואני חייבת להגיד שלדעתי הקטע של סדר השירים מרגיש הכי, אבל הכי חזק בKID A.. כי כל פעם שאני שומעת אותו לפי הסדר.. שזה פשוט רוב הפעמים (לעומת דיסקים אחרים שאני שומעת בכלליות..), אני מרגישה שאני פשוט מקשיבה ליצירת מופת מדהימה אחת.. ולא לקובץ של שירים. גם באוקיי קומפיוטר סדר השירים באמת מאוד מאוד מורגש וחשוב, אבל לדעתי בקיד א זה עשוי בצורה הכי מדהימה שיש מבין כל האלבומים

למעלה