אוסף האוספים 3

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 3../images/Emo47.gif

התחרות צמודה אבל המנצחת של הסיבוב הקודם היא רשימה מספר..(תופים)...2! בהפרש של שלושה קולות בלבד - 15 מול 12 רשימה מספר שתיים ממשיכה לשלב הבא. כרגיל, תנחומים למפסידים וברכות למנצחים. שתי הרשימות להיום הינן: רשימה מספר 1: this mess we're in true love waits talk show host fog letdown there there 2+2=5 knives out idioteque climbing up the wall black star how to disappear completely רשימה מספר 2: street spirit fake plastic trees exit music for a film lucky punchdrunk lovesick singalong optimistic idioteque 2+2=5 where I end and you began pyramid song life in a glass house I might be wrong אני מזכיר - בעלי הרשימות מתבקשים להישאר אנונימיים!! לא לדבר על הרשימה שלכם. עם זאת, אתם רשאים להצביע (גם לא לרשימה שלכם...הממ..). שאר המצביעים, קול אחד לכל אדם, לאחת הרשימות בלבד. הצבעה מהנה!!

kittycatbone

New member
1.. אחרי התלבטות קשה..

מצד אחד, ברשימה 1 יש שיר אחד שאני אפילו לא מכירה
מצד שני חסר ברשימה 2 את how to disappear comletely שהוא אם לא השיר הראשון האהוב עליי אז השני או השלישי.. לכן הוא חייב להיות ברשימה בשבילי. וגם יש שם כמה שירים שאני אוהבת אבל לא ממש ממש... ככה ש... הקיצר 1

scooby4

New member
רררררררררררשימה 2

אני לא מבין, הסדר נחשב או לא?

כל אחד והשיקולים שלו....

כעיקרון - לא...לא נאמר לשים דגש על סדר השירים אלא על איזה שירים. כמובן שאתה רשאי להצביע לפי סדר....

Knives Out

New member
רשימה 2#

למרות שכולם, שימו לב, בכל המשחק הזה לא תמצאו רשימה שמוצאת חן בעיניכם. שניות לאחר ששלחתי את רשימתי התחרטתי עליה.

whatever4

New member
2

הייתי דווקא בוחרת ב-1 אבל יש שם את black star שאני לא יכולה לסבול...

למעלה