אוסף האוספים 4

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 4 ../images/Emo47.gif

עבר קצת יותר משבוע...והנה חזרנו.. המנצחת מהסיבוב הקודם היא רשימה מספר 1!!! נצחון בהפרש של קול אחד (במקרה הזה הקול שלי:) 13 קולות לרשימה 1 ו12 קולות לרשימה 2. ועכשיו לרשימות החדשות: רשימה מספר 1: Where I End and You Begin Last Flowers Till the Hospital Scatterbrain Lozenge of Love Kid A Bulletproof... I Wish I Was Amnesiac/Morning Bell Knives Out Let Down Talk Show Host רשימה 2: Street Spirit (Fade Out) Nice Dream Exit Music (For A Film( Let Down Lucky How to Disappear Completely Idioteque Knives Out 2+2=5 There There Talk Show Host Polyethylene (Parts 1 & 2) רק להזכיר, הרשימות אנונימיות!! נא לא לציין לי שייכת כל רשימה (מכוון למתמודדים כמובן). כל אחד (כולל בעלי הרשימות) רשאיים להצביע פעם אחת לאחת הרשימות. בהצלחה!!!

kittycatbone

New member
דווקא לי זה היה

יותר סיום חזק אם talk show host היה האחרון מאשר Polyethylene..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ.. זה קשה,

אף אחד אני לא אוהבת במיוחד.. ב2 יש כמה שאני לא סובלת, וזה יותר "הלהיטים" וב1 יש הרבה שהם.. בסדר.. אני אלך על 2

Paranoidd

New member
1

המאבק הנצחי בין להיטים ל'נדירים' תמיד גרם לי לצדד ב'נדירים' כביכול.. בעיקרון חוץ מסקאטרבריין כל השירים משקפים את הרוחב המוזיקלי של רדיוהד ברשימה הראשונה...ובלי קשר בחרתי ברשימה בעיקר בגלל where i end and you begin שזה השיר הכי טוב בהייל...ונייס דרים ובולט פרוף ...וכמובן לט דאון האגדי...בקיצור 1..

vegetable man

New member
2

למרות ש-1 גם מעניינת בעיני, אבל ישנם שירים שאני פחות מתחבר אליהם שם.

פוֹלי

New member
2 ../images/Emo45.gif, קולע לטעמי

סטריט ספיריט ופוליאת'ילן חלקים 1 ו-2 באותו האוסף, יאמי...

kittycatbone

New member
../images/Emo127.gif2../images/Emo127.gif

אחרי התלבטות קשה.. מפני שאני ממש אוהבת את שני הרשימות כאן החלטתי 2.. במיוחד כי אני לא מכירה ברשימה הראשונה את השיר Last Flowers Till the Hospital..

Latisia

New member
רשימה 2

רשימה 1 מעניינת ביותר אבל יש כמה שם שאנילא אוהבת כול כך.

למעלה