אוסף האוספים 5

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 5../images/Emo47.gif

להלן תוצאות הסיבוב הקודם: רשימה 2 זכתה ברוב מכריע של 17 קולות לעומת 4 קולות לרשימה 1. כמו כן, אני שמח לומר שמלבד הפרס שאני אתן למנצח (והבונוס שאיש ירק ייתן) החלטתי להוסיף פרס נוסף - לרשימה שתגיע מקום שני. ולהלן הרשימות של השבוע: רשימה 1: Paranoid Android Permanent Daylight How to Disappear Completely Let Down Where I End and You Begin I Might Be Wrong Idioteque Climbing Up The Walls Lucky Like Spinning Plates Motion Picture Soundtrack רשימה 2 : Planet Telex (acustic) Optimistic A Wolf At The Door India Rubber *Pearly Trance Atlantic Drawl This Mess Were In How I Made Millions Rabbit In Your Headlight Airbag Climbing Up The Walls Lucky (Live( ויאללה להצבעה!!! (1. כל אחד קול אחד 2.על בעלי הרשימות להישאר אנונימיים 3. קרמבו).

vegetable man

New member
כי...

ב-2, אני אוהב את This Mess Were In How I Made Millions Rabbit In Your Headlight אבל על חלק מהשאר אני חולק, ויש שירים יותר טובים שהיה אפשר להכניס. ואני לא אוהב את optimistic. בראשונה לעומת זאת, אני אוהב כמעט הכל, למרות שהיא "בטוחה" מדי בעיני ולא לוקחת סיכונים. זהו, שותק.

kittycatbone

New member
../images/Emo127.gif1../images/Emo127.gif

במיוחד כי ברשימה השנייה יש איזה 4 שירים שאני בכלל לא מכירה

Paranoidd

New member
למרות הדחף להצביע נגד כולם..אצביע 1

כל אחד - קול אחד... אזרחות אהה..

Knives Out

New member
טחחח. ברור ש1#.

תפסיקו לנסות להיות אנטי-קונפורמיסטים כל הזמן.

vegetable man

New member
אנטי קונפורמיסטים...

אין בהכרח קשר - אני בעד רשימות יותר "אמיצות", למרות ש-2 לא בהכרח לגמרי לטעמי...

למעלה