אוסף האוספים 8

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 8../images/Emo47.gif

תוצאות הסיבוב הקודם - היה סיבוב צמוד, רשימה 2 מנצחת עם 10 קולות מול 8 לרשימה 1. והרשימות השבוע: רשימה 1 - 2+2=5 paranoid android i might be wrong exit music (for a film) you and whose army karma police just lucky scatterbrain punchdrunk lovesick singalong street spirit (fade out) motion picture soundtrack רשימה 2 : street spirit climbing up the walls fitter happier high and dry How To Disappear Completely karma police lucky creep Paranoid Android No Surprises Motion Picture Soundtrack True Love Waits החוקים אותם חוקים....הצבעה מהנה!

vegetable man

New member
נלך על 1

למרות ששניהם לא ממש כוס הבירה שלי... אגב, אורי, תגיד לנו מתי נגמר הסיבוב הראשון (שכל הרשימות כבר הוצגו).

מה? מה פתאום..תיכננתי להמשיך עם

הסיבוב הראשון לנצח!!!! (מוהההההה (צחוק רשע)) ברור...רק כדי שתדעו..אחרי הסיבוב הזה יש עוד סיבוב ואז עוברים לשלב 2...שהאמת אני לא יודע בדיוק איך להתמודד עם העובדה שיש 9 רשימות בשלב השני...ייתכן כי פשוט אני אעלה רשימה שלא עברה את הסיבוב הראשון אך קיבלה את מירב הקולות מכל הרשימות המפסידות... בכל אופן...בקרוב עוברים לשלב הבא...

vegetable man

New member
האמת

שרצוי שיהיו רק 8 רשימות, אם כך, כדי שנגיע ל-4, ואז ל-2, ואז למנצח. הצעת פשרה: 2 הרשימות עם הניצחון הכי דחוק, יתמודדו על הזכות להמשיך ל-8 הטובות. מה אומר כבודו?

למעלה