אוסף האוספים 9

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 9../images/Emo47.gif

טוב, סיבוב לפני אחרון, כאשר בסיבוב הקודם ניצחה רשימה 1 עם 10 קולות מול 1 לרשימה 2. הרשימות השבוע: רשימה 1: street spirit paranoid android exit music (for a film) How to Disappear Completely You and Whose Army? 2+2=5 a wolf at the door in limbo Pyramid Song Karma Police רשימה 2: Packt Like Sardines in a Crushd Tin Box Paranoid Android Just I Might Be Wrong Optimistic 2+2=5 No Surprises Myxomatosis (Street Spirit (Fade Out Idioteque Pyramid Song Life in a Glass House תהנו!!

kittycatbone

New member
../images/Emo127.gif1../images/Emo127.gif.. בהחלט קשה..

הרשימות מאוד דומות אחת לשנייה, אבל אני מרגישה שרשימה אחת הרבה יותר מדברת אליי ודומה מאוד לשירים האהובים עליי שאני הייתי שמה באוסף ^^

scooby4

New member
שתי הרשימות משעממות טיפה

צר לי, אבל שתיים יותר מעניינת. אני אבחר בשתיים.

Knives Out

New member
1..

שתיים אולי יותר מעניינת אבל כוללת שירים פחות טובים.

scooby4

New member
סטריט ספיריט ואקזיט מיוזיק

שני שירים שאני לא יכול לשמוע באותה הסיטואציה, כי זה יותר מדי. בעיקר בגלל העובדה הזאת בחרתי בשתיים. (לא שההחלטה שלי היא מי יודע חורצת גורלות)...

kittycatbone

New member
דווקא אני לא מנסה לחשוב

על "מעניין" וכאלה... כאילו ברור שמעניין זה חשוב! אבל כשאני רואה שברשימה יש המון שירים שאני אוהבת, ומן הסתם אני מסתכלת קצת על השילוב של כולם ביחד וכאלה.... אז לדעתי זאת רשימה טובה! בשבילי הקטע הוא הרי שיהיו שם את כל אם לא רוב השירים הכי אהובים עליי
אבל ככה אני מסתכלת על זה ^^

scooby4

New member
אני כבר לא שומע את אוקיי קומפיוטר

כנראה שנמאס לי. אני מכיר בעובדה שזה אחד מהאלבומים הכי נפלאים ששמעתי, אבל אי אפשר להיסחב איתו ככה לנצח. הטעם שלי נעשה מחוספס יותר מרגע לרגע. בכיתה ו' אני הייתי יכול להינות שעות מלשמוע שיר אחד של ג'ניפר לופז, אבל הגוף שלי לא היה מסוגל להמשיך לעשות את זה. ולשאלה של ווג'טבל: צר לי כי אולי יוצא שאני מעליב את הטעם של מישהו (את מי שכתב את הרשימה הראשונה). מה שלא נכון, כי ככה זה טעמים.

vegetable man

New member
אממ כן

זה אף פעם לא נעים לבחור רשימות - אבל בואו נהיה קלילים...כל הרשימות מצויינות, והיופי באוזניי המאזין, וכל זה ומה שאמרת לגבי OC נכון, אנשים כל הזמן מפתחים את הטעם שלהם, וזאת בדיוק הסיבה שרדיוהד לא עושים מוסיקה כמו ב-THE BENDS. למרות שאת OC תמיד נחזור ונשמע כשנתגעגע, כי הוא מסטרפיס, וככזה הזמן והשנים הם בכלל לא פקטור בשבילו...

kittycatbone

New member
בגלל זה גם תמיד

טוב לעשות הפסקה מלמשל אוקיי קומפיוטר לזמן כלשהו.. אולי אפילו הרבה.. ואז כשחוזרים לשמוע שוב זה רק עושה את החוויה יותר טובה. בגלל שזה שוב "חדש" מבחינת מה ששומעים, וזה כמו מן נוסטלגי שכזה לשמוע את האלבום.... הממ יצא לי מוזר מקווה שהבנתם למה התכוונתי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif2

ב1 אני אוהבת את כל השירים, אבל ב2 יש כמה שירים שאני ממש ממש אוהבת וגם, זה בין הרשימות היחידות שיש בהן Myxomatosis

למעלה