אנשי השנה - גירסת תשס"ח!

pieceofmadness

New member
../images/Emo47.gif אנשי השנה - גירסת תשס"ח! ../images/Emo47.gif

כבר עשינו את זה פעם, והנה מתחדשת שנה. עוד פעם!! אז יאללה! האנשים החנונים של השנה - להכתיר!
המשתמש המצחיק ביותר -
הפעיל ביותר -
הבלתי מובן -
התמים -
המרתק -
החופר -
הצפוי -
המבריז -
המפתיע -
השמרן -
החכם -
המנטפק -
חמום המוח -
החתיך -
המטורלל - וואי, כבר יש יותר תארים ממשתמשים! ומה זה אומר? חמישה כתרים לאחד, הא?? (הדברים נאמרו בלשון זכר בלבד כי אמרתי "משתמש"! אז בנות, להרגיע!!)

מתן4ל

New member
טוב נו...

*ממש* אבל *ממש* אי אפשר לענות על שאלון כזה (השאלות *מאוד* לא מובנות בטח לא מספיק כדי להשוות בין 2 משתמשים) אבל כמוחווה לסגימא עשיתי הפעם מאמץ לא ליהיות כבד, הנה מה שיצא: המשתמש המצחיק ביותר - POM הפעיל ביותר - ריצארד הבלתי מובן - נימסט התמים - suki da yo המרתק - עופר החופר - עופר הצפוי - מתן המבריז - גןה המפתיע - suki da yo השמרן - מתן החכם - עופר המנטפק - מתן חמום המוח - נימסט החתיך - שוקולד מריר שולט המטורלל - POM

sagima

New member
איזה מן מחווה זאת

אם אני לא ברשימה?! ואני חושב שאחרי כל מה שעברנו אתה כבר יכול לקרוא לי שגיא

suki da yo

New member
אני? תמימה? ../images/Emo2.gif

תודה
שתי מועמדיות, אני מסמיקה!

pieceofmadness

New member
בכבוד!! (מלעיל!) ../images/Emo45.gif

את תמימה כי לא הבנת למה הוא התכוון בזה

מתן4ל

New member
זה קטנונאי.

ניטפיקר, המילון טוען שזה חיפוש פגמים + הטית המקצוע ER ושקטנוני זה trivial. בכל זאת המילון משקר ולדעתי ניטפיקר זה אדם שהמקצוע שלו הוא ליהיות קטנוני - שכשאתה כותב לו תשובה שלמה ומזכיר בה בטעות שהוא טס לפאריז מיוון הוא יענה לך שאין טיסה ישירה משם (אני לא סגור על זה אגב). אני כמובן *כן* עונה על החלק החשוב אבל משעשע אותי לתקן פרטים שכאלה לפעמים (אם כי הקו האדום שלי הוא: אני *לעולם* לא מתקן לאחרים שגיאה דיקדוקית במיוחד לא הופך שלוש לשלושה).

pieceofmadness

New member
לאן נעלמתם? דרגו בהמוניכם!

המשתמש המצחיק ביותר - מתן הפעיל ביותר - אדם (כן, עדיין! אל תוותר על הכתר!) הבלתי מובן - 3418 וליוטם התמים - שוקולד מריר המרתק - מתן החופר - עופר ואדם הצפוי - העתיד (הוא גם טרנספרנטי כאן) המבריז - סתיו!! המפתיע - blondguy השמרן - שגיא (אני לא באמת יודעת, רק רציתי להכניס אותך לרשימה השחורה שלי). החכם - עופר, ומתן (לתשומת ליבכם! בדיוק קראתי מאמר מחקרי שטען שהיצירתיות עולה ביחס ישר ככל שעולה הIQ עד סביבות 130, ולאחר מכן היא יורדת דרסטית עם עליית הIQ). המנטפק - כולכם סבילים חמום המוח - נסראללה החתיך - אני עדיין מחפשת... המטורלל - אולמרט??

למעלה