אנשי השנה

../images/Emo47.gifאנשי השנה../images/Emo106.gif

ושוב, אנו חולקים את תחילת השנה החדשה בפורמנו הקט והשקט, המפרפר לאיטו. הבה נתחיל: מה זה אנשי השנה? לפני הרבה זמן, החל בתחילת השנה תחרות של אנשי השנה. אנשי השנה נבחרים על פי השאלון הבא, שעליו- לא עונים בשירשור זה, אלא שולחים לי במסר את התשובות. מטעם דיסקרטיות, כמובן. יש לבחור באדם -אחד- בלבד מבין האופציות שנחות כרגע במוחכם. את התשובות אפרסם לאחר ספירת קולות מדוקדקת. והנה הנושאים: 1. האיש הפעיל ביותר: 2. האיש שהתלונן הכי הרבה: 3. "חופר" השנה: 4. האיש שהכי הגיע לו להיות אדום, ולא אדום: 5. הסקסי בפורום: 6. הסקסית בפורום: 7. האיש שתרם הכי הרבה לפורום: 8. "מסכסך" השנה- האיש והאגדה. הוויכוח המהלך: 9. נעלם השנה- האיש שרשמנו לו הכי הרבה חיסורים: 10. בררן השנה- האיש שתמיד היה לו מה לומר בעד ונגד: 11. חביב הקהל- מושא ליבכם: 12. האיש שהראה הכי הרבה התמצאות בסדרה: 13. אירועי השנה של הפורום: 14. המפגש הכי הזוי: 15. הקישור הכי הזוי שהיה בטאגליינס: 16. שרשור התמונות הכי חקוק בזכרון: 17. המפגש הכי פחות מהנה: 18. הפינה הכי לוהטת: 19. הדמות האהובה ביותר: 20. הדמות הפחות אהובה: 21. הדמות המגוחכת ביותר: 22. העונה הכי מרגיזה בסדרה: 23. העונה האהובה יותר בסדרה: 24. הדמות המורכבת ביותר (תסביך אישיות). 25. הדמות שהזדקקה לבמה נואשות, אך לא קיבלה שום קרדיט: תודה שהקדשתם מזמנכם. שאלון זה אינו נועד לפגוע באף אחד, ואני מקווה שתקבלו זאת ברוח טובה. אני מבקשת להיות הכי כנים- וחסרי פרוטקציות רגשיות. כל שאלה שתשובתה אינה ידועה, יש להשאיר את המקום ריק. תודה, ויום טוב.

למעלה