אשת השבוע-גם את יכולה לקבל שבוע זרקור

אמונה....

היי! האמונה היא נדבך חשוב באדם - ולא רק כדי להרפא מחולי... הרי אם האדם אינו מאמין שהוא ראוי להירפא, למה שירפאו אותו? אדם שכבר פנה, מרגיש צורך ורצון להיפטר מהסבל, מהמחלה, או מכל דבר אחר שהוא "סוחב". אדם שאינו מאמין, בין אם בריפוי עצמו ובין אם בכך ש"מגיע לו" - בדר"כ, מנסיון, לא פונה. חשוב שנזכור שטרם ירידתה של הנשמה לעולם, היא בוחרת מסלול חיים מסוים ומכשולים מסויימים להתמודד איתם. לפעמים, הרצון של הנשמה עז יותר מרצונו של הגוף ולכן לא תהיה פנייה. אתן לך דוגמה קלאסית, אם לא הכי... הבן האמצעי שלי סבל מחזרת לפני כחצי שנה (כן כן, למרות שמחסנים לזה... זה סוג שאין לו חיסון כרגע...). חרף כל הפצרותי, הוא החליט שהוא לא מעוניין לקבל טיפול ונשאר בסירובו עד ההחלמה - זמן ארוך יש לציין... כשלושה שבועות בהם הוא קיבל כל יומיים זריקה.... הוא העדיף את זה במקום לסיים עם זה בטיפול או שניים. ולמה? כי זה משהו שהנשמה שלו בחרה לעבור... המשך יום נעים, ובהחלט נתראה בערב! רינת

../images/Emo47.gifאשת השבוע-גם את יכולה לקבל שבוע זרקור

גם את והעסק שלך יכולים לבלוט כך כל השבוע מה לעשות?
את יוצרת קשר במסר אישי
עם מיכל קנדל מנהלת הפורום של קישורי אמהות ב
אם את חברת אירגון קישורי אמהות - נתאם לך מועד אם את אורחת כאן בפורום- ברוכה הבאה, נשמח לראות אותך פעילה כאן: מגיבה, מייעצת, שואלת ובהמשך...נתאם עימך מועד לאשת השבוע להשתמע, מיכל

תותית96

New member
נפלאות הטיפול

רינת, זה המקום להודות וגם לשתף בחוויית הטיפול האנרגטי. בשבוע שעבר גבי נתפס ברמות שהשביתו אותי, עיסויים , כרית חימום, ג'קוזי ומנוחה לא הועילו. פניתי אל רינת במצב S0S, רינת באותו רגע עזבה את עיסוקיה והתפנתה אלי. קיבלתי טיפול ב"שלט רחוק" ,שכמובן ,לא הצריך ממני דבר מלבד לשבת 15 דקות ולא לענות לטלפונים. רינת הסבירה לי שתוך שעתיים הכאב יתחיל להתפוגג ושאולי ארגיש תשישות . מלאת תקווה וציפייה אני שוכבת במיטתי ומחכה.... ואכן כעבור שעתיים התחלתי להרגיש מעין תחושת שיחרור שאפשרה לי להניע את הצוואר ופלג עליון של הגוף., הכאב פחת משמעותית, יכולתי להתחיל לנשום.. הכאב המשיך ופחת עד לשעות הערב בהדרגה עד ליום שלמחרת ונעלם כלא היה. רינתי, מלאנתלאפים תודות ויש לך את זה , בדוק!

אשת השבוע../images/Emo47.gif-רינת פלג

ספרי לנו רינת איך את מצליחה לגשר בין עסק עצמאי לבין משפחה? מהיכן נבט
אצלך הרעיון להיות עצמאית? ודווקא בתחום זה?

שלום לכולן!

אז שמי רינת פלג, ואני בת 31, נשואה + 3 ומתגוררת בבאר שבע. כיום אני עוסקת בייעודי הרוחני – ריפוי באנרגיה. בעבר, הלא רחוק, עסקתי בהרבה דברים... שירתתי 8 שנים כקצינת שלישות בצבא, למדתי ולימדתי איפור במכללה המובילה בארץ, אני משווקת מוצרי בריאות של פוראבר ליבינג פרודקטס... אחרי שהשתחררתי מהצבא, בגיל 27, פניתי ללימודי איפור, אם כי איפהשהו בפנים ידעתי שזו לא התחנה הסופית... ואכן, באחד הלילות, חוויתי יציאה מן הגוף – ולמי שלא בקיא בעניין, מדובר על יציאתה של הנשמה מהגוף, כשאנו מודעים לכך לחלוטין, יודעים ומבינים במה מדובר, וחזרתה כמובן. למחרת בבוקר התחלתי לחפש מישהו שיסביר לי מה בדיוק קרה כאן ולמה דווקא אני.... מהר מאוד מצאתי את המורה הרוחני שלי – אדם מדהים משכמו ומעלה. התחלתי ללמוד אצלו פתרון חלומות ע"פ שיטת יוסף (כן כן, ההוא מהתנ"ך...). מהר מאוד הבנו יחד, דרך החלומות שלי, שהייעוד הרוחני שלי הוא ריפוי בני האדם ממחלותיהם ומיחושיהם הפיזיים. (דרך פתרון החלומות ניתן להגיע לתובנות לגבי תהליכים בהם אנו נמצאים, החלטות חשובות שהחולם עומד לקבל וכו,... אני עושה שימוש נרחב בפתרון חלומות כדי לסייע לאנשים לקבל החלטות בחייהם, לצאת ממשברים אליהם נקלעו ועוד). מהרגע בו הבנו את זה, התחיל הפאזל להסתדר מעצמו... כולם סביבי נפצעו (בעיקר הילדים שלי...) וכך "אולצתי" להתחיל לתרגל את הריפוי האנרגטי. עם הזמן פיתחתי והתפתחתי, שיכללתי, וכיום אני במצב בו אני יכולה לטפל גם ללא נוכחות האדם בקרבתי. ניתן לטפל באנשים בכל מקום בארץ ובעולם. מה זו בכלל האנרגיה הזו? ובכן, אנרגיית הריפוי בעולמנו, מקורה הוא אחד – בורא עולם. הוא המרפא והוא השולח מזור למי שזקוק לו. ומה תפקידי בכל הסיפור הזה? אני משמשת כצינור... אני מזמנת את אותה אנרגיית ריפוי מופלאה ישירות מהקב"ה אל המטופל. לעיתים במהלך הטיפול אני מקבלת מסרים עבור המטופל, רואה בעיה אחרת עימה הוא מנסה להתמודד ללא הצלחה ונותנת טיפים להמשך. אז אני כאן כל השבוע (וכל הזמן באופן כללי...), ואשמח מאוד לענות לשאלותיכן! רינת

ריפוי באנרגיה - עד כמה זה עניין של אמונה?

עד כמה, אם בכלל, יש מקום למטופל להאמין או לא במה שאת עושה? האם את רואה תוצאות גם על כאלו שמכריזים על עצמם כלא מאמינים ופונים אלייך כי שכנעו אותם שאין להם מה להפסיד? בהצלחה!!! להתראות הערב.

BabyLee

New member
מדהים ומעניין כאחד

היי רינת, נושא הרפוי באנרגיה נשמע מעניין ומדהים. אשמח לשמוע על כמה מיקרים הזכורים לך במיוחד. משהו שיהיה יותר מוחשי ממה שקראתי עד כה. אשמח להכיר, ליאת בייבילי ליווי התפתחותי ברחובות-יבנה

דוגמאות לטיפולים

היי ליאת! אין שני טיפולים דומים... לכל אחד יש את הכאבים והבעיות שלו, כל אחד גם חווה חוויות שונות במהלך הטיפול. אספר על כמה מקרים קיצוניים... * מטופלת אחת הגיעה אלי לאחר שיטוטים באינטרנט וכשכל מה שניסתה פשוט לא סייע בכלום. היא סובלת כבר למעלה מ-20 שמה מקור עז, גם בחודשים הקיץ... כשכולן בגופיות - היא בארוך עם ג'קט או אפילו מעיל... תחושת הקור פשוט לא עוזבת... לאחר טיפול אחד, תחושת הקור נעלמה לחלוטין למשך שלושה ימים. לאחר טיפול נוסף היא כבר הצליחה להחזיק שבוע בתחושות חמימות. בטיפול השלישי - הקור כבר עבר לחלוטין וגם אינו חוזר... תחשבי על השינוי הזה - השחרור - שלא צריך יותר לחשוב על הקור, שאפשר ללבוש בגדים פרופורציונליים לעונה... מדובר בהחלט על שיפור באיכות החיים. * מקרה נוסף הוא של בחורה צעירה שהסתובבה כשבוע עם כאבי בטן עזים. לאחר בדיקה קצרה אצל הגיניקולוג, גילתה שיש לה ציסטה על אחת השחלות. בטיפול אחד, הציסטה הומסה ופורקה, כאבי הבטן חלפו לבלי שוב, ובאולטרסאונד לאחר שבוע הציסטה נעלמה ללא עקבות... * אשה בשנות ה-30 לחייה, הגיעה אלי עם כאבים ממושכים, נוראיים בצוואר, שהקרינו לעמוד השדרה. מרוב כאבים היא אפילו לא יכלה לתאר לי מה היא מרגישה ואיפה מקור הכאב.. לאחר טיפול אחד היא הרגישה הקלה מיידית, ולמחרת בבוקר קמה ללא כל כאב. חשוב לי לציין שהשפעת הטיפול על כל מטופל היא שונה. מטופל אחד יכול להרגיש שיפור מיידי, מטופל אחר ירגיש אחרי שעתיים... מטופל אחד יזדקק לטיפול אחד, בעוד מטופל אחר יזדקק למספר טיפולים. השונות בין מטופל למטופל נובעת מהתדרים הרוחניים של כל אחד ואחד, מהפתיחות לקבלה וכמובן ממשך הזמן ממנו סובלים מאותו כאב או מחלה. רינת

אני רואה שהחתימה בהודעה מסרבת להסתדר.....

אני מקווה שהפעם זה יצליח לי, ובכל מקרה אצרף בהודעה זו את כתובות האינטרנט הרלוונטיות:

למעלה