הי יקירה! אוהבת אותך!!! ../images/Emo13.gif
אז ככה. כשכל הילדים הלכו לגן, איתרו אותי כמחוננת במוסיקה. הצלחתי לנגן שיר ב- 2 ידיים, ללא שום ידע בתווים או בפסנתר. שיר עם ליווי. בגיל 15 מצאתי את עצמי לומדת באחת המכללות היוקרתיות ביותר ברוסיה (וגם בעולם) בתחום. בגיל 21 לאחר הולדת בתי הבכורה הבנתי שאני
לא רק מוסיקאית וזה הקשר שלי עם מוסיקה וקריירה. אבל, כישרון הוא כישרון רמקול| והמשכתי בדרכי. בשנה שעברה לימדתי קורסים במוסיקה במכללה אקדמית- כי ביקשו ממני וגם כי זו היתה חווייה לא נורמלית בשבילי. והשנה ניצחתי על מקהלה אצלי ביישוב. תארו לכם: אנשים בני 65 עד 35, גברים ונשים, באים אליי הביתה כדי לשיר??? חקלאים, מורים, אנשי הייטק, פרסומאי אחד ומהנדס אזרחי אחד. מרשים, לא?
מוסיקה עבורי היא כלי להתפתחות אישית
מוסיקה וייעוץ קריירה? הקשר pretty obvious. לכל אדם יש מנגינה משלו. לאחד, זוהי עלייה מטאורת, לשני- התפתחות אישית הדרגתית, בקצב סמבה, למשל, לשלישי- שינויים רבים מאד, ולרביעי- הדרך סלולה למשהו, אך הוא נלחם (כמו גיבור של בטהובן) להגיע לאור בקצה המנהרה. ממש מדהים לדעתי! הנה הפוסט שכתבתי בנושא ונראה שהוא די מתחבר- על הצלחה בקריירה.
http://cafe.themarker.com/post/1623496/| אצלי, למשל, אני חייבת קודם כל לפנות מקום בלב שלי למשהו חדש, והחדש פשוט מגיע. לא במקביל, רק במקום. אני רואה את הדפוס, אני מנצלת אותו, ועם זאת, לומדת גם להיות אחרת... ועוד משהו: אם אנחנו מדברים על ארגונים, פעם תיארתי לעצמי שמבנה ארגוני יכול להיות מתואר כמו תזמורת. מנכ"ל- מנצח, סמנכ"לים- כ"א 'ראשון' בקבוצה שלו וכו'. צוות הנהלה- זו להקה, כמו למשל 'חיפושיות', ועולם הדימויים ממש חוגג...
בקיצור, אני מזמינה אתכן לשבת עם עצמכן ולשאול, מהי המנגינה או מהו הדפוס שמביא אתכן להצלחות!!! שתפו אותי...