אשת השבוע- כל יום שני מחדש

../images/Emo47.gifאשת השבוע- כל יום שני מחדש

כל שבוע, ביום שני נפתח עם אשת השבוע בחירת "אשת השבוע" נעשתה בהגרלה בנוכחות חברות הארגון בכנס- מעגל ארצי שהתקיים ב-18/10 אחת מחברות "קישורי אמהות" תקבל זרקור ובמה למשך שבוע בו היא תספר על עצמה, על העסק ותענה לשאלות שנוגעות בתחום עיסוקה. אתן מוזמנות להפנות אליה שאלות מבקשת לכבד את אשת השבוע ולא לתפוס לה את הבמה ולפרסם את עצמכן בשירשור זה. חברת הפורום הזה המעוניינת להיות אשת השבוע- מוזמנת לפנות אלי במסר אישי ולתאם מועד ביומן לזרקור על העסק שלה למשך שבוע. בברכה, מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

../images/Emo47.gifחן הילה דורון- "לגעת, ללכת"

הי חן,
לאשת השבוע שם העסק מסקרן- כיצד נבחר? במה את עוסקת? האם יש לך סיפור מעניין על לקוח מיוחד?

איזה כיף לי... ../images/Emo13.gif

ונעבור מיד לתשובות- אז ככה...
כשהייתי בהריון השני- עם הבת שלי, עלתה במוחי המחשבה ללכת ללמוד עיסוי תינוקות ורפלקסולוגיה ולפתוח עסק. עוד בשלבי ההריון, כשבעלי ואני חשבנו על השם לתינוקת, חשבתי במקביל על השם לעסק (עוד בטרם לידתו). מכיוון שרציתי לעסוק ברגליים ובתינוקות- המגע בכפות הרגליים ועיסוי התינוקות כאיזושהיא הכנה לקראת ההליכה של התינוק הולידו את השם- "לגעת ללכת" והסלוגן הוא "אימהות בריאה מהטבע".
אז כפי שציינתי- אני מגיעה מתחום של רפואה משלימה- אני רפלקסולוגית בכירה ומנחת הורים לבריאות טובה יותר של ילדיהם במגוון שיטות (טיפול באור וצבע, עיסוי תינוקות, דמיון מודרך ועוד...) כשהדבר המרכזי הוא שאני משלבת בטיפולים שלי מוצרי בריאות טבעיים מאלוורה מיוצבת ופעילה של FOREVER.
הסיפור שלי עם FOREVER הוא אחד נחשב בעיניי לסיפור מעניין על לקוח מיוחד- במקרה הזה הבת שלי
כשהייתה בת שנה בערך גיליתי באיזור הטוסיק והמפשעה מעין אדמומיות מוזרה שנראתה כמו כוויה- מלאה בשלפוחיות. רופא הילדים אבחן כוויה ונתן לי למרוח לה כל מיני תכשירים להרגעה- בייבי אגיסטן, טבעקוטן וכיו"ב. כעבור שבועיים האיזור היה נראה מצולק והשלפוחיות הפכו לדמיות (על החיתול היו כתמים של דם)- רצתי שוב לרופא שאבחן פטרייה ונתן לי מגוון משחות סטרודיאליות כולל זובירקס דרך הפה ודזיטין (קרם לטוסיק המבוסס על נפט...). כמה ימים לאחר מכן- היא התעוררה באמצע הלילה בצרחות תו"כ שהיא עושה פיפי- רצנו למיון בבי"ח וולפסון ומשם הפנו אותנו למרפאות חוץ בבית החולים - למחלקה הזיהומית- שם אבחנו הרפס. משום מה, עלה בדעתי לשאול את הרופאים מה דעתם על ג'ל האלוורה (התכוונתי לתת לה לשתות אותו) ואחד הרופאים (למיטב זכרוני מנהל המחלקה) אמר לי שהוא לא היה נותן לה לשתות אבל סיפר לי על קרם פלאים שיעביר לה את ה"בעיה"- אלו פרופוליס. הוא התחיל לספר לי על FOREVER וכמה זה מומלץ- אני צחקתי- הוא לא ידע שהתכוונתי להתחיל לשווק גם את המוצרים. והוא זה שחיזק אצלי בעצם את העניין שהמוצרים של FOREVER מצויינים- ההרפס של הבת שלי עבר כעבור 4 ימים והטוסיק שלה חזר להיות טוסיק חלק של תינוקת
רוצים לקרוא עוד- מוזמנים לאתר שלי- http://chenhilla.bizmakebiz.co.il

../images/Emo264.gifאיזו נעל את ממליצה ליום יום?

נעלי ספורט? נעל אורטופדית? ומה אם הסתובבות יחפה? אנחנו משפחה של "יחפנים" וגם בחורף בקושי עם גרביים, מה דעתך המלומדה או שלא קשור לתחום שלך

יחפים!!!

אני אומרת כך- היתרון בללכת יחפים הוא שכל כף הרגל נמצאת על האדמה- קודם כל זה מחבר לקרקע, בעיקר ילדים שצריכים את הביטחון והיציבות. באותה עת נקודות בכף הרגל שנוגעות ברצפה למעשה מקבלות סוג של עיסוי וזה יכול לרומם את מצב הרוח, לעורר (בעיקר כשעייפים) ולחזק את המערכת החיסונית כי אחת הנקודות החשובות שנוגעת ברפצה היא בלוטה הורמונלית במרכז הבקרה של המוח- ההיפופיזה. לגבי נעליים- כל עוד אלו נעליים שנוח ללכת איתן, הרגל לא כואבת אחרי שעה- שעתיים שהיא על הרגל והיא יכולה להתאים עצמה לכף הרגל- מצוין. מבחינה אורטופדית- אם לבן אדם יש פלטפוס או אולפוס רצוי להתאים נעל אורטופדית ובמידת הצורך מדרס (אבל זו כבר תשובה של בן דודי האורטופד
) לכו על זה...

הי הילה,עקבתי כל השבוע אחר ההתכתבות והנה משהו

משלי! לי ולהורים שלי ולכל אחיי(שיבעה) אין פלטפוס או בעיה כל שהיא בכף הרגל, אך לשני ילדיי יש,לאמצעית ולקטן. האמצעית תמיד התלוננה על כאבים ולכן עשינו לה מידרסים,אחרי שלוש שנים החליטה שהם מפרעים לה והורידה אותם(כך או כך היה צורך לשנות את גודל המידרס עם צמיחת כף הרגל). הרופא שלה אמר שכל נעל היא טובה כל עוד היא נוחה לה ,זה שהכין את המידרסים דרש שאקנה לה את הנעל הטובה ביותר ולהשקיע (מחיר) כמה שצריך?? מה דעתך?? ולמה אני שואלת,אני מקשיבה גם לסביבה וגם לילדיי,אחרי שקניתי נעל במחיר מוגזם,וניקרעה אחר שלושה חודשים,קניתי נעל פשוטה(ספורט) שהחזיקה מעמד כימעט שנה וחצי(גם כף הרגל צמחה) ובעל חנות המידרסים ירד עלייי אני התעלמתי,לילדה נוח. אני לא החזרתי לה את המידרסים ,מכיוון שהיא לא מעונינת וטוב לה ,לגבי הקטן הוא בכלל לא מתלונן,ומשחק כל היום כדור רגל ,כדור סל,הרופא טוען שכל עוד הוא לא מתלונן לעזוב את עיניין המידרסים ואכן עזבתי. אז בתור מומחית לילדים הנושא,האים זה גנטי ? האים יש להקשיב לילדים(דעתי) לרופא או לזה (לא ידועה לי ההגדרה המיקצועית )שמכין את המידרסים??

הי הילה,

תודה על השאלה. ראשית הייתי מציעה לבדוק עקמת בגב- בד"כ זה מה שמעיד על בעיות כמו פלטפוס או אולפוס. זה יכול להיות תורשתי ויכול להיות מהתפתחות לא תקינה של התינוק וגם יכול להיות משהו שהילד רכש עם השנים (יציבה לא נכונה, עמידה, הליכה, שכיבה, ישיבה ועוד)... לגבי מדרסים- הם נותנים תמיכה- אם הם לא נוחים אז כנראה מי שעשה אותם לא עשה אותם נכון. מדרסים נהוג להחליף אחת לתקופה (תלוי גיל) מכיוון שהרגל משנה את הצורה שלה. ** ברור שבעל החנות יירד עלייך.... את פוגעת לו בפרנסה
השילוב הנכון הוא להקשיב לילדים, להיות במעקב רפואי (אצל בנות- כשמגיע הגיל שבו הן מקבלות וסת כל עמוד השדרה משנה צורה) ולקנות נעליים נוחות- המחיר- תלוי... בד"כ בחנויות הנעליים יש אחריות- אם הנעל מתפרקת הם מחליפים. לוודא שהנעל קלה, נעליים כבדות מכבידות על ההליכה ואינן בולמות זעזועים בצורה טובה. הכי טוב- נעלי ספורט איכותיות עם בולמי זעזועים.

בוודאי :)

בתינוקות אנחנו נוגעים בכפות הרגליים כחלק מעיסוי גוף כולל. לא בכל הנקודות אפשר ללחוץ להם גם כי הרגל שלהם קטנה יותר וגם כי אנחנו עלולים להזרים דם לאיברים בגוף שלהם שפחות רצוי שנזרים לשם, מה גם שזה יכול להוריד את לחץ הדם, שזה אגב נכון לכל מי שיקבל טיפול רלפקסולוגי. לגבי ילדים- הטיפול בילדים הוא קצת שונה- בד"כ בכפות הידיים כי הם לא כ"כ מאפשרים שיגעו להם בכף הרגל. זה טיפול יותר רגשי וניתן לשלב עם טיפול באור וצבע או רק בצבע. לגבי נשים- מדובר בטיפול משולב- שכולל עבודה עם קריסטלים, דמיון מודרך, טיפול מאוד מרגיע ונעים וכמובן אבחון וטיפול בכף הרגל. הטיפול אצל מבוגרים הוא גם טיפול בבעיות פיזיולוגיות- כאבים כרוניים, אלרגיות, הורמונלי, חיזוק המע' החיסונית וכו' וגם בפן הרגשי- נפשי.
על השאלה...

טיילתי באתר המקסים שלך

הי הילה מאוד נהנתי לקרוא את הבלוג שלך אני עובדת בבית טבע ומגיעה מהתחום של רפואה משלימה אבל על חברת FOREVER אני שומעת פעם ראשונה המוצרים נשמעים מאוד מוצלחים ויעילים. אני בטוחה שבהמשך דרכי המקצועית אוכל להעזר במוצרייך. נעים להכיר

הי שני,

נעים להכיר ואם תרצי כמובן לשמוע עוד מוזמנת לתאם איתי 1:1
תזונאיות רבות בצוות שלנו (אנחנו צוות של נשים שעוסקות בתחומי הרפואה המשלימה שמקיימות בינינו שיתופי פעולה מקצועיים) משתמשות במוצרים כמוצר נלווה ומקדם שיווקי לתחום הטיפולי שלהן. אם תרצי לקבל פרטים מנטורופטית כזו מוזמנת לשלוח לי מסר ואתן לך את הפרטים שלה.

כיצד את משווקת עצמך?

פה לאוזן? פייסבוק? פורומים מקצועיים? מדיות חברתיות אחרות? חוגי בית? טיפות חלב? נשמח לקבל קצת עיצות

הי מיכל,

קודם כל אני מאמינה בנטוורקינג- הוא עושה את ה"פה לאוזן" בצורה הטובה ביותר. פייסבוק גם עושה את העבודה- רצוי שכל מי שחבר שלי יכיר את מה שאני עושה. נכון לכרגע אלו 2 הדברים שעובדים עבורי כי אני בוחרת כרגע להתמקד במוצרי האלוורה של FOREVER.

ronitlevjfs

New member
היי חן

יש לי מאומנת שכרגע מתמודדת עם הכנסת ביתה בת השנתיים לגן. לאמא יש קושי לשחרר...ולבת יש קושי להיקלט בגן ולהיגמל מהאם.... האם היא חד הורית למרות שהאב לגמרי בתמונה ורואה את הבת מדי יום! האם יש לך עצה? תודה מראש רונית לב, פאנג שואי יהודי www.ronitlev.com

הי רונית,

הבעיה כאן היא באמת האמא- יש לה קושי לשחרר- כמו שאמרת. היא צריכה לבדוק עם עצמה מהו הקושי הזה, כלומר לאן הוא מחזיר אותה? מה זה מעלה אצלה? עם מה היא צריכה להתמודד? יכול להיות שהאמא לא רואה את הקושי של עצמה אלא את הקושי של הילדה להקלט בגן. בטיפול רפלוקסולוגי אפשר להביא את האימא להבנה שהקושי הוא בלשחרר ובעזרת דמיון מודרך ועבודה עם קריסטל שיוציא את האנרגיה השלילית- לגרום לה לשחרר. הרבה פעמים אימהות לא מוכנות להודות שלהן קשה- הן משליכות את זה על הילד: "הוא בוכה", "קשה לו", "הוא לא רגיל", "הוא מפונק"... וכולנו נופלים בזה- כי זה אצלנו לגמרי. אנחנו לוקחות אחריות על מה שהם כביכול מרגישים, בעוד הרגשות האלה שייכים לנו ולא להם בכלל...

hayae4

New member
מוצרי אלוורה בריאות מהטבע! שאלות לחן..

הי חן אני מכירה את משקה האלוורה והוא מאד יעיל בתהליכי ניקוי הגוף "ונגיד שטעים.." האם יש למוצרי אלוורה משהו יעיל לדלקת פרקים? ועוד שאלה.. אמא שלי סובלת מאלרגיה שמתבטאת בעיקר בידים גירודים ושלפוחיות.. האם יש משהו גם לזה היא אמנם עושה בדיקות מעמיקות וטסטים אבל אם אפשר להקל בשוטף אז מצויין שיהיה בהצלחה.. חיה

הי חיה,

אני יודעת שהוא לא טעים, אבל עושה עבודת פלאים בתוך הגוף ואני רואה אותך בתהליך שאת עושה עם עצמך וכיף לי לראות איך זה עושה לך טוב. לגבי דלקת פרקים- יש ג'ל לשתייה שיש בו MSM, גלוקוזמין וכונדרואיטין שהם מעולים לדלקת פרקים (חומרים דומים למה שיש במגה-גלופלקס, אבל עובדים בצורה יעילה הרבה יותר). יש לי מטופלת- אישה מבוגרת בת 80 שבשנים האחרונות סבלה מדלקת פרקים וכאבי ברכיים איומים- היא נאלצה ללכת עם מקל הליכה שיתמוך בה וכמובן בהמלצת רופאיה נטלה את המגה-גלופלקס שלא הקל עליה. היא התחילה לשתות את הג'ל הנ"ל וכעבור 4 חוד' זנחה את מקל ההליכה והרגישה איך היא מתיישרת בהליכתה. לגבי האלרגיה בעור- הייתי ממליצה את האלו-פרפוליס למריחה נקודתית על האיזורים הנגועים והייתי מוסיפה את האלו-פירסט (התרסיס) להקלה רחבה יותר. השילוב ביניהן הוא אופטימלי. רפואה שלמה!

d s d s

New member
חן המדהימה! שאלה

אני יודעת שאת משלבת כמה עיסוקים יחד עם גידול שני ילדים, איך זה עובד עבורך?
ממה את הכי ניהנת, איזה עיסוק ממש מרומם אותך?
האם נשאר לך זמן לעצמך, זמן אישי של הנאה ופינוק?

הדס אהובתי ../images/Emo23.gif

אני משלבת כמה עיסוקי, נכון- אבל יש לי זמנים יחסית מוגדרים. בבוקר אני עובדת במשרד, בין לבין מוצאת כמה דקות לכתוב משהו ולשווק את עצמי ובעיקר את המוצרים. כשאני חוזרת מהעבודה אני נטו עם הילדים- חוגים, ג'ימבורי, שיעורי בית, מקלחות והכנה לשינה- משתדלת בשעה קבועה ושישאר לי זמן לדברים הנוספים. בימי שישי אני מקבלת מטופלות ברפלקסולוגיה ואם יש ילדים מטופלים זה באמצע השבוע אחה"צ ואז יש בייביסיטר עם הילדים שלי
אני נהנית לטפל, אבל גם לקוח שרכש מוצר שעשה לו טוב והעביר לו איזו בעיה שהוא התמודד איתה הרבה זמן- זה מרגש אותי מאוד. אני כל יום מגלה מחדש את היכולות המדהימות של האלוורה ומתרגשת עם המטופלים שלי לגלות שאפשר לטפל גם באופן טבעי.
האמת שכמעט ולא, אבל אני משתדלת "לגנוב" לעצמי כמה דקות בין עיסוק לעיסוק. למשל אני שמה לילדים טלוויזיה ל- 20 דק' לפני שמתחילים החוגים ובינתיים אני יושבת ושותה קפה או סתם מנשנשת משהו או פותרת תשבץ... כל דבר שעושה לי טוב ולו לכמה רגעים. כשהם בחוגים- אני בד"כ עם השני- כלומר תמיד יהיה מצב שאני עם ילד/ה אחד/ת- הוא/היא מקבל/ת ממני תשומת לב אישית כשהשני/ה בחוג או בפעילות אחרת. ואני עושה איתם דברים שגם אני אוהבת- כמו לטייל, ללכת לבריכה, לאכול... תודה יקירתי על השאלות הנהדרות
, אני רק רוצה להגיד לך שאת כל הדברים האלה למדתי לעשות תו"כ- ניסיתי כל מיני אופציות עד שמצאתי את הנוחה לי ואני נוטה לשנות כל פעם ולבדוק איזורי נוחות נוספים... מעניין מה יהיה כשיהיו לי 3...

למעלה