הי לכולן...
לפני הלידה היה לי מאוד ברור שאמשיך לעסוק ברפואה משלימה בקלינקה הפרטית שהייתה לי , אולם נוכח הקושי ותחושת הבדידות וחסר האונים מול בני הקטן שבכה ואני לא הבנתי אותו , החלטתי שאני רוצה ללוות אמהות ממש שם באותו קושי. לכן כיום אני מלווה אמהות לאחר לידה , מדריכת עיסוי תינוקות ומדריכת הנקה מוסמכת . העבודה שלי די משתלבת עם ההורות לבני , בדר"כ אני מגיעה לאמהות בשעות הבוקר ששפ היא ברדכ לבד, בעלה בעבודה וכן גם הסבתות / חברות , ואז אני מגיעה ללוות ללמד להדריך . ואם יש צורך להגיע גם בשעות בערב גם זה מתאפשר עם גיבוי של בעלי המקסים והמפרגן. לי אישית יש בעיה עם הלוחשת לתינוקות , זה נראה שאצלה יש מעיין מדריך עם הוראות 1.2.3. לכל דבר, ובתחושה שלי היא מגיעה כמי שיודעת ומכירה את התינוק הזה ואת אמא שלו ( למרות שנפגשה איתם רק בפעם הזו ) , והיא לוקחת את הכוח והשליטה מהאמא , שגם ככה הבטחון שלה ירוד ,תוסיפי את המצב הנפשי עם כל ההורומונים שמשתוללים והמצב הגופני ו.. אני מנסה קודם להקשיב ,נותנות לאמא מידע ,וכמה אפשרויות שניראות לי הכי מתאימות בשבילה ,ואז אנחנו חושבות ביחד וההחלטה היא תמיד שלה.. חשוב לי להעצים אותה ולבנות לה את הבטחון ,שהיא האמא והיא יודעצת הכי טוב מה טוב בשביל התינוק שלה. הרי לא תמיד אהיה שם בשבילה..