אתר חומריו האפלים גאה להציג

האבק

New member
../images/Emo47.gifאתר חומריו האפלים גאה להציג../images/Emo70.gif

שלום לכולם! ברצוננו להציג בפניכם את הפרויקט עליו עמלה ושקדה קהילת 'חומריו האפלים' בשבועות האחרונים - "אנציקלופדיית חומריו האפלים". באנציקלופדיה אפשר למצוא את כל הערכים שהיו באנציק' הישנה ועוד רבים אחרים. היתרון באנציקלופדיה החדשה לעומת הישנה הוא שכעת כל משתמש יכול לערוך ערכים, להוסיף חדשים, להרחיב ישנים וכו'. בהזדמנות זו אנו מעוניינים להודות לכל המתנדבים וליעל-סלע שפירו על שהביאו את האנציקלופדיה לרמתה כיום. אתם מוזמנים להיכנס לאנציקלופדיה ולערוך, לשנות, להוסיף ולהרחיב את הערכים, או להעיר הערות ב"ספר האורחים" שלנו. תודה רבה, צוות אתר 'חומריו האפלים' www.HDM.co.il/wiki - האנציקלופדיה www.HDM.co.il – אתר חומריו האפלים

second place

New member
וואו

ראיתי את האינציקלופדיה ואני חייבת לומר שהיא פשוט אדירה... זה ממש ויקיפדיה של חומריו האפלים. כל הכבוד!

האבק

New member
הצלחתי לתקן את זה קצת

אבל התפריט עדיין למטה מדי. אני אברר איך אפשר לתקן. תודה על ההערה, ועל ההתנדבות בעריכה

יש עוד בעיה.

הרבה פעמים הוא לא מסמן על קישורים עם יד. אולי הבעיה פועלת גם באקספלורר. כל הכבוד על העבודה! אני לא מוסיף הרבה מידע, אני עוסק בדברים היותר טכניים.

אני מותש!

עבדתי היום כל כך הרבה על האנציקלופדיה הזאת ועוד לא התקרבתי לכל מה שרציתי לעשות. אנחנו צריכים כמה ויקיפדים טובים שיעזרו לנו בזה.

האנציקלופדיה מצויינת

אבל הערה קטנה לגבי הההודעה הזו בפורומים השונים: היית צריך לפתוח הודעה חדשה, ולא להכנס לשרשורים קיימים, כי ככה היא הלכה לאיד, ולא איפשרה דיון של ממש.

האבק

New member
אבל ההודעה החשובה

שהיא פה בפורום 'חומריו' נפתחה כהודעה ראשית, וזה מה שחשוב
[אל תשאלו מה אני עושה ער בשעה הזו...
]

Fairywitch

New member
רוצה להשוויץ../images/Emo3.gif את רוב התמונות

באנציק' אני העליתי

למעלה