אתר חומריו האפלים חזר!

האבק

New member
../images/Emo47.gif אתר חומריו האפלים חזר! ../images/Emo47.gif

אתר 'חומריו האפלים' הישראלי חזר! בזמן האחרון האתר לא היה פעיל ממספר סיבות שלא היו בשליטתנו. עשינו כל שביכולתנו על מנת לשחזר את החומר, ומה שנמצא כרגע באתר הוא גיבוי של כל החומר מחודש דצמבר האחרון. אנחנו עובדים בימים אלה על החזרת כל החומר שאבד, ומקווים שלאט לאט האתר יחזור לקדמותו. לאלו שלא מכירים את האתר – זהו אתר המוקדש לטרילוגיית 'חומריו האפלים' של פילים פולמן. באתר חומר רב החל מתקצירים, צירי זמנים וביוגרפיות, ועד למאמרים ואנציקלופדיה מקיפה. כתובת האתר היא – www.HDM.co.il להערות, בקשות והצעות אנא אל תהססו לפנות אלי במייל : [email protected]

יש!

אתר מצויין. ורק שתי הערות: האחת - בעברית לא אומרים "כנסו", אומרים "הכנסו". בעוד שבהודעות בפורומים זה עוד נסבל, הרי שבאתר רשמי, לעילגות הזו אין מקום. השניה - בחתימה שלך מתנוסס ציטוט בלי שם המצוטט. ועל כך אמרו חז"ל - "המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם".

האבק

New member
הערותיך התקבלו ../images/Emo13.gif

ואני אתקן את זה עוד היום אני מקוה. בקשר לציטוט - אני לא יודע מי אמר אותו לראשונה, אבל אני שמעתי אותו פעם ראשונה בהרצאה של יעל (סלע שפירו) בכנס על תרגום 'חומריו'..

החתימה שלי?

זה לא ברור שזו אני שאומרת את זה? כלומר, אן? כי אם לא, אז אוסיף את שם המחברת.

סֵג

New member
זה נשמע כמו פיסה מסיפור

פשוט תוסיפי '*ד"א אני נורא פיוטית*'

סֵג

New member
את גורמת לבורות להשמע כמו מחלה

של מי הספר..? אני אבדוק את זה..

אל תגיד לי שלא שמעת על האסופית?!

כי זאת אכן מחלה! וד"א אסופית.. יש משהו שאף פעם לא הבנתי- יש 5 ספרים או 6? או שיש 6 ותורגמו רק 5?

אפשרות ב' היא הנכונה, אני חוששת,

אם כי לדעתי, חוץ משלושת הראשונים, האחרים לא שווים את הטירחה.

כן,

האחרים באמת פחות טובים. למרות שאני עדיין מבואסת מזה שאיבדתי את בית החלומות של אן ואין לי מושג איך איפה או למה!

חלילה לי מלכנותך בורה.

או להגדיר כל אחד שלא קרא את האסופית כבור. זה רק חור קטן בהשכלה, שאפשר לסתמו במהירות (השווה למהירות הליכתך לספריה הקרובה לביתך). האסופית והמשכיו נכתבו על ידי לוסי מוד מונטגומרי (הידועה בקיצורה ל"מ מונטגומרי. הרעיון בחתימה שלי ובכרטיס האישי שלי הוא לחקות את אן שרלי (גיבורת האסופית, המכונה אן מהגבעות הירוקות) עד תום: התמונה היא ציור של אן, והציטוטים הם מהספר. לכן לא מצאתי לנכון לכתוב את שם הסופרת, כי נראה היה לי שזה ברור שהציטוט הוא מהאסופית. בכל מקרה, את הראשונה שתהתה לגבי זה.

סֵג

New member
סבבה, אני אבדוק את זה

למרות שממש קשה לי עם סדרות ארוכות של ספרים. ד"א.. חשבת שאני בת?? אני כל כך נהנה שזה קורה! זה אחד מהדברים הכי כיפיים ברשת.

זה לא כל כך ארוך,

באמת שאפשר להסתדר טוב מאוד רק עם 3 הראשוניםP: ואני חייבת לציין שיש לך הנאות משונות, אבל אם טוב לך אז אני שמחהP:

טוב, אז עכשיו זה ממש ברור.

זה לא ספר לבנים. בטח לא בגילך (ובעצם גם לא בגיל מאוחר יותר). אין בת שלא שמעה על האסופית. לא בטוח שקראה, אבל בטוח ששמעה על קיומו. יש לךָ פטור.

סֵג

New member
למה..?

מדברים שם על דברים שבננים לא יבינו..? כמו פרחים ופרפרים ובנים חמודים?
..

../images/Emo6.gif זה ויכוח ישן שלי עם האבק

לא ממש פרחים ופרפרים ובנים חמודים, אלא להיפך - אן עושה תעלולים ומתנהגת בצורה מאוד לא "נשית" או של בת, בטח לא בתקופה שבה היא חיה (המאה ה- 19). אין לי גם סיבה למה בנים לא קוראים את ספרי האסופית (וגם לא את "נשים קטנות", "אבא ארך רגלים", "פוליאנה (שאני עצמי לא השתגעתי עליה) ואת רוב ספרי ג'יין אוסטן), אבל זה ככה. למה שלא תקרא ותדע?

סֵג

New member
../images/Emo8.gif יאללה..! ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לקחתי תהמלצה סופית. אם זה יגרום לי לחבק כלכלבים ולשתות מילקשייק תות, לא משנה, אני לוקח תסיכון.. שום דבר לא יכול להיות גרוע ממה שאני קורא עכשיו. סאראמאגו המחורבן!

../images/Emo6.gif תלוי איזה סאראמגו, אני חושבת.

"על העיוורון" זוועתי. אין ב"האסופית" שום כלבלבים ומילקשייק תות. רק משרת גלמושים ולוחות צפחה. מוהאהאהא!!!

למעלה