ביקורת על האלבום

../images/Emo47.gifביקורת על האלבום../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

+
AMERICAN IDIOT- שיר מדהים, אני לא מפסיקה לשמוע אותו, ובכלל אין מה לכתוב עליו, כי כולם התאהבו בו
JESUS OF SUBORBIA- שיר אמנם ארוך, עם המון קטעים, אבל אהבתי את הלחן:)
HOLIDAY- שיר מדהים, הלחן מדהים, ופשוט הביצוע מקסים
BOULEVARD OF BROKEN DREAMS- אין, פשוט אין על השיר הזזה, מדהים, הלחן מדהים, פשוט שיר מושלם
ARE WE THE WAITING- שיר מ-ע-צ-ב-ן
השיר הכי מעצבן מבין כל האלבום [ונדמה לי היחיד
]
ST. JIMMY- וואוו. שיר מ-ד-ה-י-ם, הלחן ופשוט הכל יאאפפפהה
GIVE ME NOVACAINE- הייתי אומרת שהשיר עם לחן מדהים
SHE'S A REBEL- גם על השיר הזה נדלקתי ק-ש-ו-ת
הלחן מדהים, והייתי אומרת שהשיר בסדר
EXTRAORDINARY GIRL- אחד השירים הטובים, אבל לא הכי, בסדר, כייף לשמוע אותו
LETTERBOMB- נדלקתי על השיר קשות, גם אחד מהשירים המעולים באלבום
WAKE ME UP WHEN SEP' ENDS- שיר עצוב, אני לא יודעת למה, אבל זה נראה שיר שהם הולכים להתפרק בקרוב, ופשוט לא יכולתי לשמוע את השיר
, אבל הוא יפה בכל זאת
HOME COMING- יאאאאא איזה שיר מדהים
נדלקתי קשות קשות
WHATSERNAME- גם מבין השירים הטובים, שכייף לשמוע אותם
וכסיכום, הייתי אומרת שהם פשוט עשו את זה, וממשיכים להיות
מדהימים
כמו שתמיד היו

ד ו ק י

New member
שמחה שנהנת

בהחלט סיקור מעמיק על הדיסק. ואני חייבת להסכים איתך לגבי כמה וכמה שירים, לגבי wake me up..זה לא קשור להיתפרקות, זה קשור לחיים הפרטיים שלי בילי, אבא שלו נפטר בספטמבר מסרטן וכל זה..

לא יודעת, זה גורם לי לחשוב ככה../images/Emo136.gif

ואני לא מפסיקה לשמוע אותו.....ת'אמת, בהתחלה לא כל כך התרשמתי מהשירים, אבל אחר כך אחרי כמה שמיעות, באמת שירים מעולים!

אה באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

לא ידעתי וחשבתי שזה על 11.9
האמת זה גם הסתדר לי עם התאריך שכתבו בספרן ליריקס.

ReD AnGeL 89

New member
אלבום גדול../images/Emo45.gif

אה, הממ.. מה הפירוש של Novacaine, ו Jesus Of Suborbia? ומי זה Jimmy? הם מזכירים אותו גם בשיר Give Me Novacaine.. הו, ו Jesus Of Suborbia ענק
.

הבעיה שלי עם האלבום הזה

פאנק-רוק זה 3 חבר'ה עם 3 כלים שמנגנים מוסיקה פשוטה ויפה. באלבום החדש יש הרבה שירים עם שילוב של גיטרה אקוסטית וחשמלית. שירים אקוסטיים הם ממש יפים ולפחות מעט כאלה צריכים להיות בכל דיסק באשר הוא, קחו לדוגמא טיים אוף יור לייף. א-ב-ל שבילי ג'ו יחליט. או שזה שיר אקוסטי או שזה לא. זה סתם הורס להכניס דיסטורשן בפזמון השני, השיר מאבד מהתכלית שלו, במיוחד כשאתם להקה עם 3 אנשים ואמורה להיות לכם גיטרה אחת (עזבו את זה שבהופעות יש עוד גיטריסט). זה מה שהורס את האלבום. יש כמה שירים עם לחנים משעממים שגם יש מקום לשיפור, ואני אומר את זה רק בתור חובב גרין דיי, אני לא מתיימר להיות מבין מוסיקה גדול ומצליח.

../images/Emo4.gif לדעתי לא..

אם הם לא היו מכניסים את הדיסטורשן בפזמון השני זה היה יוצא דיי משעמם וחוזר על עצמו.

למעלה