הביקורת שלי על האלבום!

Glamorousss

New member
../images/Emo47.gifהביקורת שלי על האלבום! ../images/Emo47.gif

האלבום יצא שבוע שעבר וחרשתי עליו ללא סוף. אין ספק שזה אחד האלבומים הטובים ששמעתי. היכולת הקולית של דנה לרגש כשצריך, וגם אם זה לשיר ולעשות פאן גדול. משהו שרק דנה יכולה לעשות לי אישית. הסאונד המשובח שיש שם והעיבודים הנפלאים של השירים. אז אתחיל לדרג את השירים האהובים עליי. אני לא אדרג מהראשון שלי עד לאחרון ,אלא ע"פ ציון לשיר עצמו!
"יום אחר" לדעתי השיר הכי יפה באלבום! שיר מרגש מנגינה יפה ונעימה השיר מתגנן היטב באוזן ומתלבש ממש טוב על הקול הנעים של דנה. ובונסף מראה על ההתבגרות של הדיווה שלנו. ( דירוג 10)
"בראשית" שיר מצוין עם קצב מדהים. האקורדיון עם השילוב האלקטרוני נשמע חדשני ולא משאיר הרבה מקום לספק שאכן דנה ידועה בחדשנות ובשירים שרק דנה יודעת לעשות! (דירוג 10 )
"הכל זה לטובה" מה כבר אפשר להוסיף! להיט שיר שריגש אותי מאוד ולא רק אותי. ההפקה שלו מדהימה דנה נשמעת שם מליון דולר כשיש איכות שומעים שזו דנה! (דירוג 10)
"יום הולדת" גם השיר הזה ריגש אותי . הפקה מעולה סאונד מעולה לדעתי! המילים אכן חזקות ואמיתיות מראה את הצד הבוגר של דנה. (דירוג 10)
"חורבות האהבה" גם כאן השילוב של דנה ופוליקר עושה את העבודה כמו שצריך. השיר בסגנון "ואחרי הכל" שיר טוב הפקה מעולה דנה נשמעת שם ממש טוב! (דירוג 10)
"לאב בוי" נו באמתת מי אני שאוסיף ואומר את דברי על הליט שכבר עשה את שלו ויעשה את שלו בעזרת השם כשיר השנה! אמן (דירוג 10)
"סרט הודי" אין ספק שהשיר הזה מחזיר את דנה לתקופה של מגונה ושל זומבה. הפקה טובה אני אישית שמעתי את השיר הזה שדנה שרה ללא עידן יניב.. ואולי בגלל זה קצת התאכזבתי מהדואט. אבל ללא ספק השיר טוב (דירוג 8)
"יאללה בלאגן" מהרגע הראשון שממעתי בדיווה לנצח את הפזמון כבר הייתי מאוהב! כששמעתי אותו במלואו לא יכולתי להפסיק להוזיז את הרגליים!!! הפקה היסטרית!!!!! סאונד הורס!! (דירוג10)
"את מוכנה" אני אישית לא מתחבר לרוק. אבל מה שכן ההפקה טובה מילים חזקות מקווה שיצליח (דירוג 7)
"ממגנט אותי" להיט מועדונים! הפקה טובה סאונד מצוין מקפיץ ויש לו את כל מה שצריך כדי להקפיץ קהל במועדון (דירוג 10)
"איפה הלב" שיר נחמד חביב אני לא ממש התחברתי לשיר עצמו למרות שהוא נשמע מושקע אני לא התחברתי (דירוג7)
"לא מאמינה" שיר חתונות שיחזיר את דנה לחאפלות והבלאגן! לא הסגנון שלי אבל אי אפשר להתעלם ממנו! (דירוג 9) האלבום משובח והציון הכללי שאני נותן לו 10!!! זו

m e 3 3 3

New member
דנה - האלבום והכתבה בידיעות

קניתי את האלבום של דנה. אחלה שירים . אלבום פופ מצויין. כמובן שיש שירים שמתחברים אליהם יותר ויש שירים שמתחברים אליהם פחות וכאלו שייתפסו יותר או פחות ברדיו. בסה"כ שיחקה אותה. כל הכבוד. כייף לשמוע אותו. לגבי הכתבה , קראתי וקצת כאב לי עליה. אם קוראים טוב טוב בין השורות מבחינים בהרבה קושי ועצבות של דנה לגבי הרבה מהדברים שהתרחשו בחייה כולל הקריירה בחול. אוקיי בחיים לא הכל הולך בדיוק איך שרוצים, עושים טועויות. ואוליי הכל זה לטובה ....... בכל אופן למרות הכל דנה אכן קמה !

nerod 72

New member
תודה על הביקורת..

הסכמתי איתך עם הכל חוץ ממגנט אותי ואת מוכנה.... אחלה ביקורת....

Glamorousss

New member
תודה רבה אורן!! ../images/Emo13.gif אתה יודע כל אחד

וטעמו האישי... אבל תודה רבה

למעלה