הזוהר לארגוב

M i k e s F a n

New member
../images/Emo47.gifהזוהר לארגוב../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

שלום לכולם וברוכים הבאים לפורום של המלך - זוהר ארגוב
זוהר ארגוב היה אחד מגדולי זמרי ישראל, אם לא הגדול מכולם.
הוא ניחן בקול בלתי רגיל, קול זמיר, ויכולת ביצוע מדהימה.
כשהיה שר שיר, היה מותיר את שומעיו בפה פעור ולב גועש מרגשות.
עשרות משיריו נהפכו ללהיטים, ולמען האמת קשה לחשוב על שיר שלא נהיה כזה.
זוהר ושיריו תופסים חלק כה מרכזי בתולדות המוזיקה של ישראל, וכה רבים הוגים ביראת כבוד את שמו וכמהים למשמע קולו הערב בשנית.
לכן הוקם פורום זה, במטרה להעניק לזוהר, עוד קצת מהכבוד האדיר שהוא ראוי לו ושלא הוענק לו במלואו בחייו.
שמי הוא סיגל, מנהלת הפורום, ואתם: מעריציו, חבריו ואוהביו מוזמנים להצתרף אל כוחות הפורום, לדבר, לשאול, להגיב, ולשרשר כל דבר ודבר הקשור לזוהר ארגוב.

הוד11

New member
מזל טוב

באמת לזוהר היה קול יוצא דופן, הפרח בגני זה השיר המזרחי היפה ביותר אי פעם ואחד היפים שהושרו בישראל. אההה שכחתי להציג את עצמי אני הוד בן 16 מקריית שמונה מנהל את הפורומים טיפקס ופרל ג'אם וזהו סך הכל אז בהצלחה עם הפורום

ה דרומי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo79.gif../images/Emo50.gif

בדד ביצוע: זוהר ארגוב מילים: עמשי לוין לחן: עוזי מלמד בדד, במשעול אל האין בדד, בנתיב ללא כלום בדד, עם הזמן הבורח והזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידיד בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, במדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור אין לסבל שיר מזמור של אילמים. בדד אלך...

מזל טוב ו

אני יניב בן 16 מכיר את כל השירים של זוהר כמעט בגלל אבא שלי אני אוהב רוק ואפילו רוק כבד אבל זוהר תמיד יהיה אצלי בלב חחח מת על השירים שלו

Mr Slider

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סופסוף פורום לזמר הראוי שיש לו קול 100ממם !!! אהה וד"א
האם אני האשכנזי היחידי ששמוע אותו
אשמח להצטרף לפורום ולהיות חלק בו

Charmed Galia

New member
הגיע הזמן שיהיה לו פורום.../images/Emo11.gif

הוא היה ויהיה מלך הזמר המזרחי

נעמי66

New member
הכרתי את זוהר

לפני שנים הייתי כתבת בשבועון בידור שנסגר מזמן, "להיטון עולם הקולנוע". את הכתבה הראשונה עליו בעיתון כתבתי ממש בתחילת דרכו. העיתונים האחרים לא התעניינו אז בזמרים המזרחיים, רק "להיטון".

למעלה