החוליה החזקה

../images/Emo47.gifהחוליה החזקה../images/Emo152.gif../images/Emo47.gif

(זה הרגיש לי פשוט לא נכון לקרוא לזה החוליה החלשה, שוב, אע"פ סוג המשחק, היות וכל השירים הם המנצחים באלבומים שלהם. ><) בכלמקרה!!! - עדיין, עד הסיבוב האחרון והמכריע, יש להעיף שירשיר ע"י שירשורו +
,
, או משהו אחר שאבין דרכו שזה לא
השירים המתחרים - 1. הנציג של פבלו האני: Anyone Can Play Guitar 2. הנציג של דה בנדס: Street Spirit 3. הנציג של אוקיי קומפיוטר: Lucky 4. הנציגים של קיד א: How to Disappear Completely ו-Idioteque 5. הנציג של אמנזיאק: Life in a Glass House| 6. הנציג של הייל טו דה ת'יף: 2+2=5 --- שוט.

avki

New member
../images/Emo128.gif Life in a Glass House

זה כל כך קשה שזה בכלל לא מייצג.

vegetable man

New member
ומה עם

השירים שלא הופיעו באלבומים? היה צריך לעשות אותם קודם, ואז לבחור את מהכל, כמו שהצעתי לך. חבל גם שלא דיברת איתי לפני...אבל לא נורא.

פוֹלי

New member
תעשו עוד שתי תחרויות נפרדות

אחת לביסיידים ואחת לשירים שונים שהוקלטו לא כביסיידים (כמו lift, rhinestone cowboy, קאברים ומה שנשאר?)

vegetable man

New member
אני אגיד לך מה...

השירים שאת מתארת נחשבים יותר "נדירים", כלומר רוב חברי הפורום לא מכירים אותם ממש. לדעתי הכי טוב לקחת פשוט את כל השירים, הקאברים, הכל כולל הכל, ומתוכם כל אחד יבחר 5 שהוא הכי אוהב. אחרי זה - תרוצו כרגיל על 10 או יותר (כמה שבא לכם) השירים שבחרו הכי הרבה כדי שלא נתחיל מרשימה עם כמות אסטרונומית של שירים. מה דעתך, ילדה קטנה?

בעד.

אז כשייגמר הדבר הזה, כלומר החוליה החזקה מתוך החזקות של האלבומים, נפתח שרשור כזה כמו שאמרת, כל אחד יכתוב את החמישה האהובים עליו ונעשה סיכום ואז, שוטו. [?]

BNary

New member
../images/Emo128.gif Lucky

שיר שלא ממש התלהבתי ממנו... ולמה אתם מעיפים את Anyone Can Play Guitar?! שיר מעולה! :)

birgerking

New member
אוי סליחה תמחקו את זה

הייתי בטוח שבוחרים ארחד ולא מעיפים אחד אז אני חושב ש how to disapear completely צריך לזכות ואני מעיף את anyone can play guitar

למעלה