החוליה החלשה- המנצח הגדול

everynormal

New member
../images/Emo47.gifהחוליה החלשה- המנצח הגדול../images/Emo47.gif

כן חבר'ה זה היה די צפוי למען האמת אבל בכל זאת, המנצח בחוליה החלשה לאלבום "גאר אוף פלייז" הוא:
Nutshell
1. האם זה השיר שחשבתם שינצח? 2. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? 3. האם לדעתכם שיר זה נמנה בין השירים הטובים של אליס? אם כן, למה (אפשר לשים ציטוט מהשיר וכו')? 4. איזו גרסה של השיר אתם יותר מעדיפים- גרסת האולפן או האנפלאגד? 5. איזה אלבום תרצו לראות במשחק בשבוע הבא? יומטוב

If I can't be my own- I'd feel better dead.

1. האם זה השיר שחשבתם שינצח? ברור! 2. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? נמממ. כולם בג'אר אוף פלייס מדהימים. 3. האם לדעתכם שיר זה נמנה בין השירים הטובים של אליס? אם כן, למה (אפשר לשים ציטוט מהשיר וכו')? הלו, הליריקה. הסולו גיטרה. הכל פשוט הופך את השיר הזה לעכשיו הכי טובים ששמעתי. 4. איזו גרסה של השיר אתם יותר מעדיפים- גרסת האולפן או האנפלאגד? לשתיהן יש קסם משלהן.. אבל אולפן קצת יותר. 5. איזה אלבום תרצו לראות במשחק בשבוע הבא? נמממ. מה עוד לא עשינו?

shirbowie

New member
We chase misprinted lies../images/Emo99.gif

1. האם זה השיר שחשבתם שינצח?הדבר הכי צפוי מאז ההפסד האחרון של משה בהשרדות
(כלומר,כן..) 2. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף?האמת שאני לא מכירה את כולם מספיק,ככה שאני לא ממש יכולה להחליט :/ 3. האם לדעתכם שיר זה נמנה בין השירים הטובים של אליס? אם כן, למה (אפשר לשים ציטוט מהשיר וכו')? ברור שכן!..זה אחד מהשירים האלו שבאים רק בכמה זמן..אני בחיים לא אשכח את הרגע ההוא שישבתי בחושך,הדיוידי של האנפלגד התחיל-והתאהבתי
הבית הראשון הוא הטוב מכולם.. 4. איזו גרסה של השיר אתם יותר מעדיפים- גרסת האולפן או האנפלאגד?האנפלגד כמובן,הרבה יותר מרגשת בעיניי 5. איזה אלבום תרצו לראות במשחק בשבוע הבא?בריטני ספירס-אופס,איי דיד איט אגיין

hitchhiker218

New member
אני לא אצטט מהשיר:)

1. האם זה השיר שחשבתם שינצח? בוודאי! 2. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? אני לא יודעת האמת.. אני חושבת שאת נו אקסקיוסז... אני ממש אוהבת אותו ולכן לא נתתי יד להעפתו! 3. האם לדעתכם שיר זה נמנה בין השירים הטובים של אליס? אם כן, למה (אפשר לשים ציטוט מהשיר וכו')? בוודאי!!!:O If I can't be my own- I'd feel better dead. אחת השורות הכי נכונות שיש... 4. איזו גרסה של השיר אתם יותר מעדיפים- גרסת האולפן או האנפלאגד? אנפלאגד... 5. איזה אלבום תרצו לראות במשחק בשבוע הבא? כוכב נולד 5-מיטב הלהיטים... מי יתן ומעודה יקח גם פה! חחחחחח אגב, אני כזאת טיפשה! לא ידעתי שאנגרי צ'ייר הוא בהשפעת הסרט הניצוץ!!!! REDRUM!! חחחח

everynormal

New member
אני ידעתי את זה מויקפדיה

ת'אמת שלא שמעתי על הסרט הזה אף פעם...סרט יפה?

hitchhiker218

New member
סרט אדיר...

עם ג'ק ניקולסון... כאילו, זה סרט אימה ובדרך כלל סרטי אימה הם קקי, אבל זה סרט אימה ממש איכותי

hitchhiker218

New member
ממש לא!

סרט פסיכוטי..... הדבר המפחיד זה שזה פסיכי שכזה.. אין דם ואפקטים זולים. (לא רציתי לתת ספוילר אז זה יצא עילג)

לרוב סרטי אימה הם בנאליים..

לא משקיעים בהם הרבה מחשבה או מה שלא יהיה. סתם כדי להפחיד. בכל מקרה, זה מה שאני חושבת ע"פ מה שראיתי:p

refuted plank

New member
הממ..

להגיד שלא משקיעים בהם הרבה מחשבה זה לא נכון להגיד, ובדר"כ סרטי אימה בנויים על ספרים שהיו קיימים לפני כן. כמובן כמו בכל קטגוריה יש סרטים טובים יותר ויש פחות. סתם להפחיד? לא יודעת, כנראה שלא נפלת על סרטי אימה טובים

כן.. אולי לא ראיתי את האיכותיים באמת

כי מהם פחדתיXDDDDDD וואי, אני חייבת להיפטר מזה. מזכיר לי שרק לפני כמה חודשים ראיתי את הקליפ של black hole sun, כי לא הייתי מוכנה לראות אותו מאז שהייתי קטנה, מין טראומה כזאת. כשהייתי קטנה פחדתי ממנו רצח

חחחחחחחחח כן, זה גדולXD

האישה ההיא עם הסכין.. שהיא כאילו הולכת לעשות משהו אבל היא סתם חותכת בשר/סלט. או שזה איש? חחחחחחח לא משנה><"

אהה זה גם מה שאני חשבתי! עד שישנתי אצל מורן

שלושה ימים ברצף,ומה עושים חוץ מלאכול? נכון,רואים סרטי אימה
אז כן,יש המון חרא בז'אנר הזה,אבל כשאת יודעת מה לראות יכול לצאת לך טוב. (אגב מורן בהזדמנות זו אני אגיד שלא שכחתי את ההתחייבות שלך לשנה הבאה-התפוז המכני!) בכל דבר יש שיט ויש שיט איכותי פחות,צריך לדעת לאן לקחת את עצמך.

hitchhiker218

New member
חחחחחחח

הסרטים גרועים ואין מה להגיד. את לא יכולה להגיד שהסרט "המסור" הוא איכותי ברמות של "הניצוץ" או "פרוייקט המכשפה מבלייר". כבר לא עושים סרטים כאלה..חחחח הקטע בסרטי אימה זה שאפשר לצחוק מהם המון. זה באמת כיף

למעלה