החוליה החלשה- המנצח הגדול

everynormal

New member
../images/Emo47.gifהחוליה החלשה- המנצח הגדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

ובכן..... על התואר, השיר הטוב ביותר באלבום דירט התמודדו 2 שירים והם:
Rooster
Down In A Hole והזוכה שלנו הוא......
Down In A Hole
כן כן חבר'ה, קול אחד יותר הספיק כדי שדאון אין אה הול יעקוף את רוסטר ויזכה, והרי מספר שאלות: 1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? 2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? 3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? 5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא?
יומטוב

הוווו! ../images/Emo9.gif

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? המ, הייתי חושבת על עוד שאני חושבת שהיה מגיע להם לזכות, אבל סבבה;] 2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? junkhead או dirt או angry chair
3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? סיקמן.. עף מהר מדי. ואני אוהבת אותו
וגם ווד?, כי רוסטר היה צריך לעוף במקומו
4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? המפף.. cool?
5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? פייסליפט לא היה עדיין, נכון? [או שעשיתי לעצמי כרגע פאדיחות]

MiMiMor

New member
../images/Emo13.gif

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? היה מגיע לו, שיר מדהים. 2. האם הגיע לו לזכות? בטח
3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? WOULD כמובן. 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? הם בטח היו מחייכים ומודיעים לנו בעדינות שהם ידעו כבר ממזמן
5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? No clue.

mary06

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif צדק!!

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? ביותר! 2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? ממממ דירט 3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? דירט 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? היו מסכימים. אבל אולי היו הולכים על רוסטר בגלל הנושא וזה.. 5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? מה עוד לא עשינו? Jar Of Flies אם לא היה. קניתי את האלבום אנפלאגד :) את ההופעה יש לי במחשב..אבל את השירים עוד לא קיבלתי ממקור שאת שמו אין להגיד.. אז היה שווה קנייה :) ובכלל בדיסקסנטר יש כמעט הכל..עוד אחזור לשם.

NatashaInChains

New member
כמה צפוי חח

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? שיר יפה אבל..לא 2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? ג'אנקהד או דירט..לדעתי הם ה-שירים והמהות של אליס 3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? ג'נקהד 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? idiots! it is not the best song from the entire albume! 5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? מד סיזן YO

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifD:

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? אכן
2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? ווד\דירט\רוסטר 3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? דירט
4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? יאי? D: 5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? פייסליפט אם לא היה, וABOVE של מד סיזן

nothingman1

New member
חה

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? אפשר לומר שכן 2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? ג'אנקהד, דירט, הייט טו פיל, דאם דט ריבר 3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? דירט, כי לאף אחד כמעט לא היה אכפת וזה שיר שאני אוהב 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? "קול, מאן" באדישות 5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? ג'אר אוף פלייז, כי פייסליפט כבר היה בקומונה

Alice108

New member
../images/Emo47.gif

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? יש לי כמה שירים אהובים מהאלבום אז בעיקרון כן, אני שמחה!!
2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? אם לא זה, אז ווד או רוסטר.. 3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? רוסטר
בקול אחד.. אבל לפחות שיר טוב אחר ניצח!! 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? אני אאמץ את התשובה של המיסטיקנית
5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? פייסליפט

וול וול וול.

1. מה אתם חושבים על זכייתו של שיר זה? האם הגיע לו לזכות? הוא שיר מעולה, אבל לא. 2. איזה שיר אחר הייתם רוצים שיזכה? Rooster
3. איזה שיר ממש התעצבנתם שהועף? Rooster? 4. מה לדעתכם אליס היו אומרים על הזכייה של דאון אין אה הול בתור השיר הכי טוב באלבום דירט? הם היו מתרגשים ומקשקשים (ככה כותבים?) בזנבותיהם
5. ולסיום- איזה אלבום תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? לא אכפת לי, אני לא אכיר כלום.

Alice108

New member
כי יש שני שורשים!!../images/Emo46.gif

(מרובעים) כ.ש.כ.ש - זנב מכשכש ק.ש.ק.ש - כמו קשקוש!!

למעלה