הטופ מודל הבאה היא...

../images/Emo47.gifהטופ מודל הבאה היא...../images/Emo47.gif

קארידי אינגליש
מקום 2 - מלרוז

אנייי בשוקקקקקקקקקקקקק

אננייי בחיייםםםם לאאאאאאאא התאככזזבתייי כלל כךךךךךךךךך תראווו אותההההההה תמצחח הזהה תלסתתת הזאתתת היאאאא כללל כךךך מכוערררררררררתתתתת והייתהה מתההההההה להייוותת טופפפ מודללללל טיירהההה תתחרטטט עלל זהה כללל החיייייםםםם טעותתתת לאא נסלחתתתתתתתתתת @@@@ איןןן שוםםם הצדקההה בעוללללללללםםם לבחוררר תפרחהה הזאתתת אפילוו האופיי שלההה משוגעעעע והיאא חולהה בראשששש

גל גדות

New member
מלרוז בכתה פרק שעבר כי היא לא זכתה באתגר

+
וקרידי חולה בראש? מלרוז יותר מידי תחרותית, היא תמיד זכתה באתגרים וכשמישהי אחרת זוכה אין לה טיפה של פירגון!

לא ספויילר - מלרוז עוד תחזור ובגדול.

ולא צריך להשמיץ את קארידי, היא בחורה גם כן יפה, אבל אולי לא הטעם שלך - וטבעי, כי המתמודדת האהובה עלייך (וגם עלי אישית!) לא זכתה, וקארידי כן.

גל גדות

New member
הזהו שהוא מכריח פה את כולם../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

לשנוא את קרידי ואת העונה, ומנסה לגרום לכולם להגיד שזה עונה פXתט. הוא חושב שהעולם מתנהל לפי הטעם שלו, וחבל.

אנלאא יגיבב לילדההה בת 12 ואםם אתת Wמההה

לבבב ההתעלמוותתת ממךך זההה חZקק אזז שביי בלוללל יפאתתטטט

גל גדות

New member
מי שמדבר D:../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

מכפיל אותיות כמו פרחה ממוצאת. אני לא אגיב לך יותר,אתה עלוב.

ממששששששש לאאא קשורררררררררר

ממשששששששששששששששש ממשששששששששששששש לאאא קשוררררררררררר אתתת מלרוווווווווווווווזזז אנייי אוהבבבבבבבבב בכגגללל שהתמונוותת שלההההה אלוהיייותתתתת ואתת קרידייי אנייי שונאא כייי היאאאאאאא דמכועררתתת בצורההה גבריתתת איכסססס לאא כיי היאא זכתהה אניי שונאאא אותתתההה סתכלוו עלל הקאבררגירלל שלהה הדבברר הכייי מכועררר באררררררררררררררררץץץץ @@@ פשוטט גברר מזההה המצחח הזההה מזהה הסתת הזאתתייי גועללל נפפפפששששששש אזז בכללל שהיאאאא חולהה במחלהה שמענייננתת ליי תעפעעפפףף היאא תזכההה לממהה מהה קרהה זהה תוכניתתת רחמייםם אוו טופפ מודדללל

דווקא אם להיות פיירים,

לפי דעתי סתם בחרו שוט לא מוצלח של מלרוז (יש לי תחושה שהיו בהרבה יותר יפים מזה), כי פשוט רצו לתת למישהי מתוקה וחמודה כמו שטיירה אוהבת לזכות... ובטח כשיש לה שוט מדהייייייייים כמו שקארידי הוציאה, שזאת תמונה מושלמת. תוסיף לזה את זה שמלרוז מבוגרת מקארידי, שגם זה פמטר לזכייה... לפי דעתי שתיהן הזוכות של העונה, ולא אחת מהן. כל אחת משלימה את השניה. אם הייתי טיירה? מלרוז הייתה לוקחת. אבל קארידי מתוקה מאודדדד

הקאבברגיירללל שלל קריידייי באמתתתתתתת

הקאברגיירללל הכיייי מזעעזעעע שלללל מנצחתתת בתולדוותתת התוכניתתתתת ומקוםםםםםםםםםם לפניי אחרווןן אחרהה קיילןןן הזוועתיתתת ואתתתתתתת צודקקקקקקקקקקקקקקקקקקקתתת@@ איןןןןןןןןןןן מצבבבבבבבב שבעווללללללללללםםם שזההה התמונהההההההה הכייי יפהה שללל מלרווווווווווזזז א=י======ןןן עללל מייי הםםם עובדדדדדדדייםםםם זאאתת הבחורההה הכייי פוטוגנננננייתתת בתולדוותתת התוכננייתתת באמתתת הככיייי פתאוםםם תמונהה לאא משווו?? עאללללללללללללקקק לפייי מהה שטייירההה אמרההה בסוףףף עללל קרידייייייי הבנתתיי ה=כ=לללללללל שהיאא אמרהה: היאא ילדהה טובההה בחורהה עםם לבב טובב שתהיהה חיקויי לבנותתתתתתתתת כאילווו שהיאא לאא תתןןן למלרוווווווזזז הביצייתת לזכותתת אפיללללללללללללוו שהיאא פיי מאההה יותרר טופפפ מודלללללללל שבגללל זההה אנייי שונאאאאאאאאאא אתתת טיירההה כללל כךךךךךךךךךךךךך @@@ זההה תחרותתת דוגמנננננננותתת לאאא אופייי יפאתטטטטטטטטטטטטטט

בחיי שאני לא מבינה למה כולם חושבים

שמלרוז ביצ'ית, רק אני חושבת שהיא לא?
ואני מסכימה איתך, הקאברגירל העונה הזאת היה לא משהו... לא ממש אהבתי את ההעמדה שלהן וכולן לא הוציאו תמונות מחמיאות במיוחד.

קאברגיילרללל מזזעזעעע לגמרררייי@@

ומלרווזז לאא ביצייייייתתת היאא תחרוותתייתתת רצחחחחחחחח וררצצתהה אתת זהה ולאא היהה אכפפפתת להה מאחרוותת והיאא צודקתתתת @@@ פשוטטט השופטיםםם חיבייםםםם לשיםםם מישייי ביצייתת בכללל עונההה אזז תקעוו עלל מלרוווזז שמרוובב שהכללל מושלםם אצלהה בתמונוותת והכלל אמרוו שזהה מזוייףףף פ=-א=ת=========טטטט

efif1212

New member
כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ, אבל כל כך

מוצדק
מ-ל-כ-ה
אחת הזוכות האהובות עליי. מדהימה בכל אספקט.

britmel

New member
קריידייי ../images/Emo47.gif

מהמממת
הגיע לה לזכות...
מלרוז סתם מעצבנת... חחחח

למעלה