היום ב-
אנשים

TheWhiteTigris

New member
מה את עושה!??!

זה לא הולך ככה! את לא יכולה סתם להכנס ולהציג את עצמך!! יש סידור פעולות שלם שצריך לנהוג לפיו לפני שנכנסים לכאן!!!

TheWhiteTigris

New member
כמובן...

קודם צריך להציג תעודת יושר מהמשטרה. לאחר צריך למלא טופס 47B. ואז אחרי ריקודי ההורה לכבוד קבלת חדש - רק אז רשמית התקבלה.

tamax

New member
יש לך טעות

קודם את הטופס, רק אח"כ תעודת יושר מהמשטרה

תרגע, תרגע.

תפסיק להלחיץ אנשים, בסוף אתה תבריח אותם. זה מאוד פשוט - משלמים לי (פרטים במסר) 100 ש''ח דמי השתתפות בפורום, ובזה נגמר הסיפור. שום תעודת יושר ושום טפסים. רק כסף. (ברוכה הבאה
)

noyy

New member
../images/Emo28.gifשאיתו כמובן תתחלק איתי

90% אליי
סוכם? סוכם

noyy

New member
../images/Emo28.gif85%? ../images/Emo10.gif

תראה, אני אפילו באה לקראתך... יותר נמוך מזה לא ארד.

טוב בואי נסכם על 84%

אבל רק בגלל שאת חמודה ואני במצב רוח טוב היום. האמת שאני לא במצב רוח טוב היום.. אולי זה ישתפר מחר.. או ביום שלישי..

noyy

New member
../images/Emo28.gif"יותר נמוך מזה לא ארד"

אחלה, אז סיכמנו על 85%
[יום הזכרון ביום שלישי, מצאת לך מועד טוב לשמוח]

טוב טוב 85...

את יודעת להתמקח... יום שלישי זה גם ערב יום העצמאות, שכחת את זה...
אבל כנראה באמת מועד השמחה יועבר ליום רביעי.. אגב, מה עם מפגש בלוגרים?? אני חושב שהשרוט והנץ הכחול צריכים לארגן את זה.. עורך מגזין הבלוגים של תפוז, ומנהל פורום הבלוגים.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהא, וואלה

אבל ברביעי יש את כל המנגלים וזה, זה יותר מורגש ויותר חמוד. ואמ.. לא יודעת אם כדאי "להפיל" עליהם את האחריות לארגן את כל העסק הזה, אם הם בכלל מעוניינים להכנס לתוך כאב ראש רציני.. בישרא למשל, הבלוגרים עצמם קובעים ומחליטים על המועד של המפגש [אחרי כמה וויכוחים רציניים והרבה שינויים בתאריך], לאו דווקא בעלי "התפקידים הבכירים".

וואלה..

טוב אז אני אשמח ביום שלישי... אבל תראי יש הבדל.. אנחנו לא פריקים מישרא, אנחנו מאגניבים מתפוז! אצלנו יש משטר דיקטטורי קובע.

אני לא חושב שתיהיה בעיה לארגן

אם באמת נקח את זה ברצינות. אבל במקביל, אני לא חושב שיש טעם במפגש חסר תכלית בו אמורים להשתתף מאות (זו הכוונה, לא?) בלוגרים. אפשר לעלות כאן דיון, לחשוב על הנושא, ולהתקדם לאט לאט. חוץ מזה, צריך גם לבדוק מה העניין של הבלוגרים עצמם בתפוז בנושא הזה - עד כמה יש עניין במפגש כזה?

למעלה