הכר את הפורום

Hip Hop star

New member
../images/Emo47.gifהכר את הפורום../images/Emo47.gif

אתמול היו לי שיעורים,ומיכל לא יכלה לעשות וגם אני לא...אז אני מחליפה אותה היום וגם בפעמים הבאות עד שהיא תוכל לעשות את הפינה. אז מצטערת,אני לא זוכרת מי נחקרה בפעם האחרונה. אבל ממה שהודיעו לי הפעם אמורה להיחקר: נועה!!!!!!!!!!!!!!!!!! Human Noa ולא,לא כי יש לה היום יום הולדת,שבדרך הפינה תהיה מוקדשת לה,כי היא הפעם אמורה להיות. אז תתחילו לשאול שאלות!

sap sapir

New member
../images/Emo9.gif

1. שם : 2. תאריך לידה: 3. מקום בארץ: 4. צבע אהוב: 5. צבע שנוא: 6. מאכל אהוב: 7. מאכל שנוא: 8. שיר אהוב 9. סרט אהוב: 10. ספר אהוב: 11. דמות הערצה (לא מפורסם): 12. למה? 13. משהו שהתחרטת שעשית: 14. משהו שאת גאה שעשית: 15. הדבר הכי משמח שקרה לך: 16. הדבר הכי עצוב שקרה לך: זה או זה 17. מקפליי או באסטד? 18. קומונה או פורום? 19. כחול או אדום? 20. סגול או ורוד? 21. שחור או לבן? 22. ספרייט או קולה? 23. קולה דיאט או קולה רגילה? 24. שוקולד לבן או חום? 26. עברי לידר או אביב גפן? 27. טופי או מסטיק? 28. ספר או סרט? 29. סרט או הצגה? 30. דבש או תפוח חיחי? 31. למה או מדוע? 32. די או מספיק? 33. מפגר או אידיוט? 34. היא או הוא? 35. טופ מודל או גבר גבר? 36. ירח או שמש? 37. לילה או יום? 38. חתול או כלב? 39. דג או צפרדע? 40. כפרה או נשמה? 41. מקופלת או פסק זמן? 42. שוקולד למריחה או ריבה חחח? 43. מים או קולה? 44. תפוז או קלמנטינה? 45. ענבים או אבטיח? 46. תות או בננה? 47. חלון או דלת? 48. מסנג'ר או אייסיי'? 49. פרה או חמור? 50. ג'וק או נמלה? איך היית מגיבה אם... 53. איך היית מגיבה אם היית רואה חייזר? 54. איך היית מגיבה אם היו אומרים לך שזכית ב50 מיליון שקלים? 55. איך היית מגיבה אם היו אומרים לך שהפכת להיות ראש ממשלה?

Humm Noa

New member
../images/Emo9.gif

הו יאי!
1. שם : נועה 2. תאריך לידה: 9.12 3. מקום בארץ: הרצליה 4. צבע אהוב: כחול 5. צבע שנוא: צהוב 6. מאכל אהוב:אין 7. מאכל שנוא:דגים 8. שיר אהוב: וולקאם טו מיי לייף 9. סרט אהוב:שר הטבעות 10. ספר אהוב:הארי פוטר 11. דמות הערצה (לא מפורסם): לא יודעת
12. למה?
13. משהו שהתחרטת שעשית:הרבה דברים 14. משהו שאת גאה שעשית: עברתי בי"ס 15. הדבר הכי משמח שקרה לך:קיבלתי גיטרה
16. הדבר הכי עצוב שקרה לך: שברתי גיטרה
זה או זה 17. מקפליי או באסטד? מקפליי 18. קומונה או פורום? פורום 19. כחול או אדום? כחול 20. סגול או ורוד?סגול 21. שחור או לבן?שחור 22. ספרייט או קולה? קולה 23. קולה דיאט או קולה רגילה? קולה רגילה 24. שוקולד לבן או חום? חום 26. עברי לידר או אביב גפן? אף אחד
27. טופי או מסטיק?טופי 28. ספר או סרט?ספר 29. סרט או הצגה? סרט 30. דבש או תפוח חיחי? תפוח 31. למה או מדוע? למה 32. די או מספיק?מספיק 33. מפגר או אידיוט?אידיוט 34. היא או הוא?הוא 35. טופ מודל או גבר גבר?טופ מודל 36. ירח או שמש?ירח 37. לילה או יום?לילה 38. חתול או כלב?כלב 39. דג או צפרדע?צפרדע 40. כפרה או נשמה?אף אחד מהם 41. מקופלת או פסק זמן? מקופלת
42. שוקולד למריחה או ריבה חחח? שוקולד 43. מים או קולה?מים 44. תפוז או קלמנטינה?תפוז 45. ענבים או אבטיח?ענבים 46. תות או בננה?תות 47. חלון או דלת? חלון 48. מסנג'ר או אייסיי'?מסנג'ר 49. פרה או חמור?חמור 50. ג'וק או נמלה?נמלה איך היית מגיבה אם... 53. איך היית מגיבה אם היית רואה חייזר? מי יודע
54. איך היית מגיבה אם היו אומרים לך שזכית ב50 מיליון שקלים? צועקת ורצה לכלי זמר
55. איך היית מגיבה אם היו אומרים לך שהפכת להיות ראש ממשלה? הייתי אומרת שאני מתפטרת

bar jones

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

חחחחח מצאתן לכן מי תשאל...
מה מספר חשבון הבנק שלך?
מה מספר כרטיס האשראי שלך - אם אין לך- של הורייך יתקבל בברכה
חשבת מתישהו לשדוד בנק?
אם היית יכולה לבקש שלוש משאלות- מהן היו?
איזה כתב יש לך?
מה צבע העט שאת הכי אוהבת?
מה זכרון הילדות הראשון שלך?
איך את חוגגת/חגגת את היומולדת שלך?
אם היית מצביעה בבחירות השנה- במי היית מצביעה?
אם היית כיולה להיות מישהו אחר ליום אחד, מי זה היה?
תשכנעי אותי שיותר כיף להיות בת מבן
איזה שלושה דברים לעולם לא תעשי?
האם יש מצב שאי פעם תשתמשי בסמים- נניח למשל שאת כבר בת 90..
מה האתר האהוב עלייך?
התנשקת פעם?
אהבת מישהו- בן?
עיצבת את החדר שלך מחדש?
מה הכי מלחיץ אותך בעולם?
מה הכי מרגיעה אותך בעולם?
מי מודל החיקוי שלך?
מי הכי שווים? גיטריסטים? באסיסטים? מתופפים?
מאמינה באלוהים?
איך היית רוצה שיקראו לך במקום נועה?
מתי רבת עם מישהו לאחרונה?
איזה סימן במקלדת את הכי אוהבת?
ת
נ
ק
ס
ש
ע
נ
י
ת
(בתקווה שענית..) אם יהיה לי עוד משו, אני ארשום..

Humm Noa

New member
:)

מה מספר חשבון הבנק שלך? אין לי מה מספר כרטיס האשראי שלך - אם אין לך- של הורייך יתקבל בברכה מאיפה לי=-D חשבת מתישהו לשדוד בנק?בטח אם היית יכולה לבקש שלוש משאלות- מהן היו? 1. לקבל את כל כלי זמר 2. לאמץ את כל "תנו לחיות לחיות" 3. עוד 100 משאלות
איזה כתב יש לך? מוזר, לא מכוער, לא יפה אבל ברור מה צבע העט שאת הכי אוהבת? שחור מה זכרון הילדות הראשון שלך? יום הולדת 4=| איך את חוגגת/חגגת את היומולדת שלך?הולכת לסרט עם כמה חברות ואז הן באות לישון אצלי
אם היית מצביעה בבחירות השנה- במי היית מצביעה?לא יודעת:-| אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד, מי זה היה? אח שלי תשכנעי אותי שיותר כיף להיות בת מבן - אבל זה לא
איזה שלושה דברים לעולם לא תעשי?1. בחחים אני לא אקח סמים 2. אני אף פעם לא אהרוג, אדקור או יעשה משהו חמור למישהו בכוונה 3. אני בחיים לא יעשה דברים עם בנות..=-] האם יש מצב שאי פעם תשתמשי בסמים- נניח למשל שאת כבר בת 90..לאנ-| מה האתר האהוב עלייך? אין לי התנשקת פעם? כן אהבת מישהו- בן?לא עיצבת את החדר שלך מחדש?כן מה הכי מלחיץ אותך בעולם?לא יודעת=| מה הכי מרגיעה אותך בעולם?כנ"ל מי מודל החיקוי שלך?אח שלי מי הכי שווים? גיטריסטים? באסיסטים? מתופפים? גיטריסטים ובסיסטים
מאמינה באלוהים?לא איך היית רוצה שיקראו לך במקום נועה?נוע'לה?
חיחי סתם
לא יודעת
מתי רבת עם מישהו לאחרונה?היום איזה סימן במקלדת את הכי אוהבת? סימן שאלה
[?]

Love Bem

New member
שניה אלה

שחר אמרה לי שאני עושה! או גאד אני לא מבינה! טוב לא משנה תעשי אותה את! חחחח...

Hip Hop star

New member
מיכל ביקשה ממני

ודי כבר להתווכח על זה...לא מספיק שחברה טובה שלי נפגעה עכשיו....כמה כיף לנו. יאללה.........

Love Bem

New member
מי נפגעה?

ולא הבנתי את זה
כמה כיף לנו. יאללה.........
זה טוב או רעה?

Love Bem

New member
הינה השאלות שלי../images/Emo27.gif

אוקי מזל טוב! אוקי שמך? מה? אני לא שומעת? אאאהה...את אוהבת אותו? לא את השם אותו? נוו..את דאגי? ואת דני? ואת טום? ואת הארי? ואותי? ואת היום הולדת שלך? מה את רוצה ליום הולדת?[נמקי] מה קיבלת ליום הולדת?[פרטי] איזה להקות את אוהבת?[את כולם!] את באה למפגש? עם כן אז מה את רוצה מימני ליום הולדת שלך? איזה זמר את הכי אוהבת? וזמרת? ושחקן? ושחקנית? עשית פעם גבות? מתי? ובאיזה גיל בפעם הראשונה? יש לך חבר? את מאוהבת? נכון ביקשת שאתם תתנשקו ביום הולדת שלך? אז אני מאחלת לך מה את חושבת עכשיו אלי אהה...? את מכירה אותי? את יודעת איפה אני גרה? רוצה לדעת? רוצה לבוא לי? רוצה שאני וכול הפורום נעשה לך מסיבת הפתעה? את אוהבת את המילה פאק? ראית פגוש תפוקרס? אני ראיתי רוצה לראות אותו? נכון שאת רוצה הרבה הרבה....מתנות? יופי גמאני תביאי לי משהו? את אוהבת את שאקירה? ואת לינדזי לוהן? ואת ביונסה? ואת בריטני? ואת אחותי? ומשהו יפה
זמר\ת שאת שונאת- אוהבת- סדרות\תוכניות שאת שונאת- אוהבת- מאכלים שאת שונאת- אוהבת- תכונות של אנשים שאת שונאת- אוהבת- אנשים שאת שונאת- אוהבת- כללי-(מה שבא לך לספר) שונאת- אוהבת- תהני ומזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Humm Noa

New member
../images/Emo3.gif

אוקי מזל טוב! -תודה! אוקי שמך?נועה מה?נועה אני לא שומעת?חח
אאאהה...את אוהבת אותו? אהה כן לא את השם אותו?מי זה אותו?
נוו..את דאגי?
כן ואת דני?כן ואת טום?כן ואת הארי?ג'אד או פוטר
סתם כן
ואותי?כן
ואת היום הולדת שלך?כן מה את רוצה ליום הולדת?דברים שקשורים למוזיקה
מה קיבלת ליום הולדת?גיטרה חדשה [
], אייריבר, דיסק של דרים ת'יאטר, דיסק של קייסר צ'יפס וזהו בינתיים איזה להקות את אוהבת?ארוך מדי!
את באה למפגש?נראה לי שכן עם כן אז מה את רוצה מימני ליום הולדת שלך?כלום!
איזה זמר את הכי אוהבת?אין מישהו מיוחד
וזמרת?אבריל ושחקן?אלייז'ה ווד
ושחקנית?ג'ניפר אניסטון עשית פעם גבות?לא מתי?
ובאיזה גיל בפעם הראשונה?
יש לך חבר?לא את מאוהבת?לא ממש נכון ביקשת שאתם תתנשקו ביום הולדת שלך?לא
אז אני מאחלת לך מה את חושבת עכשיו אלי אהה...?הא?
את מכירה אותי?כן את יודעת איפה אני גרה?לא רוצה לדעת?כן רוצה לבוא לי?למה ל
רוצה שאני וכול הפורום נעשה לך מסיבת הפתעה?אם בא לכם
את אוהבת את המילה פאק?הא, אולי
ראית פגוש תפוקרס?אכן אני ראיתי רוצה לראות אותו?שוב? טוב
נכון שאת רוצה הרבה הרבה....מתנות? בטח!
מי לא רוצה?
יופי גמאני תביאי לי משהו?כמו מה?
את אוהבת את שאקירה?היא בסדר ואת לינדזי לוהן?לא ואת ביונסה?נחמדה ואת בריטני?לא ואת אחותי?לא מכירה
ומשהו יפה-?
זמר\ת שאת שונאת-בריטני אוהבת-אבריל סדרות\תוכניות שאת שונאת-כל הסדרות של ערוץ הילדים כמעט
אוהבת-חברים מאכלים שאת שונאת-דגים אוהבת-פסטה תכונות של אנשים שאת שונאת-שחצנים אוהבת-ביישנים אנשים שאת שונאת-אותך!
סתם
לא יודעת
אוהבת-הרבה כללי-(מה שבא לך לספר) שונאת-כשחם אוהבת-כשקר
תהני ומזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!

בטלקאפ

New member
להלה

מה נישמע? את אוהבת שניצל תירס? וקולה? מה המסטיק האהוב עלייך? מה יותר מגניב,,ארנבון או דובי? יש לך שעון בחדר? וכרית? עם כמה כריות את יושנת? ושמיכות? אוהבת חורף? וקיץ? מה צבע עינייך?
יש לך חדר לבד? מבאס? מה יותר מגניב ירוק או כתום? זהו

Humm Noa

New member
לולולו../images/Emo9.gif

מה נישמע? הכל טוב
את אוהבת שניצל תירס?כן
וקולה?כן מה המסטיק האהוב עלייך?תפוח מה יותר מגניב,,ארנבון או דובי?דובי יש לך שעון בחדר?לא וכרית?כן עם כמה כריות את יושנת?2 ושמיכות?2 אוהבת חורף?כן
וקיץ?פחות מה צבע עינייך?חום כהה=\\ יש לך חדר לבד?כן מבאס?לא מה יותר מגניב ירוק או כתום? ירוק!

lollipop1

New member

היי, מה שלומך? חעחעח איזה מגניב שיש לך גם יומולדת... בת כמה את? מאיפה? אוהבת ת'מקום?! לומדת בעמ"ל?(אם לא, מזל...אם כן,חבל!) מה את הכי אוהבת בעולם? מה הכי שונאת? את נוטה יותר לאהוב אנשים או לשנוא אותם? מה עמדתך בנועג לבלוגים ברשת? יש לך בלוג?! מי הפייבוריט שלך במקפליי? בדורק? איזה סגנון מוזיקה את הכי אוהבת? איזה הכי שונאת? מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלת? מה הדבר הכי לא נחמד שעשית למישהו? מה המעשה הכי נחמד שלך למישהו? את באה למפגש פורום?! אם כן, יופי, סוף סוף נכיר :) חתמת להביא את דורק?!

Humm Noa

New member

מה שלומך? הכל טוב, מה איתך?
חעחעח איזה מגניב שיש לך גם יומולדת... אכן
בת כמה את?13 מאיפה?הרצליה אוהבת ת'מקום?!כן לומדת בעמ"ל?(אם לא, מזל...אם כן,חבל!)עמ"ל? אין לי מושג מה זה
מה את הכי אוהבת בעולם?מוזיקה מה הכי שונאת?קאקי
את נוטה יותר לאהוב אנשים או לשנוא אותם?לאהוב מה עמדתך בנועג לבלוגים ברשת?נחמדים? יש לך בלוג?!אכן מי הפייבוריט שלך במקפליי?דאבל די בדורק?ג'יימס איזה סגנון מוזיקה את הכי אוהבת?רוק איזה הכי שונאת?היפ הופ וראפ מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אין לי ממש
מה הדבר המגעיל ביותר שאכלת?חלזונות
מה הדבר הכי לא נחמד שעשית למישהו?אה.... אמרתי למישהו שאני לא יכולה להפגש איתו למרות שיכולתי=| מה המעשה הכי נחמד שלך למישהו?הו, לא יודעת
את באה למפגש פורום?!נראה לי:) אם כן, יופי, סוף סוף נכיר :)
חתמת להביא את דורק?! אכן

למעלה