המלכה השבועית
- tami90

../images/Emo47.gifהמלכה השבועית../images/Emo47.gif- tami90

אז אני אתחיל, כולכם מוזמנים להצטרף והמרואיינת השבועית שלנו צריכה לענות- נא לעשות את עבודתכם כראוי
כמה אחים/ות יש לך
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בזמנך החופשי
מי את, במשפט וחצי

הנה שלי

#לאיזה גיל היית רוצה לחזור? #לו היתה לך מכונת זמן עם שני מושבים בלבד את מי היית לוקחת איתך? #לאן הייתם נוסעים? #אם היו נותנים לך עכשיו כרטיס טיסה לכל מקום שתרצי לאן תסעי? #מה הרגע הכי טוב שאת זוכרת מהילדות? #מה המוזיקה האהובה עלייך? #והתוכנית טלויזיה? #וספר? וזהו להיום..

Ben Dor

New member
אניייייייי!!

-הרגע שלא תשכחי -האדם שלא תשכחי -השיר שלא תשכחי -הספר שלא תשכחי -המקום שלא תשכחי -האירוע שלא תשכחי -הבגד שלא תשכחי נגמר ליי

tami90

New member
עוד שאלות! ../images/Emo123.gif

הרגע שלא תשכחי - אני, עומדת על הבמה בטקס הסיום ומשחקת את התפקיד הראשי. האדם שלא תשכחי - קוראים לו אלעד.
החבר הכי טוב שהיה לי... השיר שלא אשכח - Sweet Kiss - זה ביפנית
זה שולט לגמרי. הספר שלא אשכח - "הפנים".
שווה לקרוא. המקום שלא אשכח - חטיבת הביניים שהייתי בה.
היה שם ממש כיף עם כל החברים.
האירוע שלא אשכח - אני, על הבמה בתיכון שלי
המנחה של האירוע של בית הספר. הבגד שלא אשכח - שמלה שחורה מינית
. הייתי כזאת כוסית בה.
שאלות מוזרות...
תמשיכו ^______^

tami90

New member
הרבה שאלות ../images/Emo99.gif

כמה אחים יש לך? - 2 אחים. אחות גדולה ואח קטן. ככה שלמזלי הרע יצא לי להיתקע באמצע. DD: הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בזמני החופשי- לקרוא. פשוט מאוד. אני תולעת ספרים.
קשה לסכם אותי במשפט וחצי
... אני אדם שאוהב את החיים ואוהב את הסובבים אותו גם כן. לאיזה גיל הייתי רוצה לחזור?
לגיל 6
אז לא היה לי שכל... אם הייתה לי מכונת זמן עם שני מושבים הייתי לוקחת את עצמי ואת אחותי. אני יותר קשורה אליה מאחי הקטן. למרות שאני ממש אוהבת את שניהם. זה היה ממש נחמד לצחוק על דברים ביחד איתה. הייתי נוסעת לתקופת ימי הביניים. הימים האלה שלבשו את השמלות הענקיות האלה?
ושהיו בני אצילים ונסיכים!!!
אולי היינו נישאים לכמה מהם. DD: אם היו נותנים לי כרטיס טיסה לכל מקום שארצה, הייתי בוחרת באירלנד.
לפי דעתי זה המקום הכי שליו והכי יפה בעולם. לא רוצה להיות מדכאת... אבל אני לא זוכרת שום דבר טוב במיוחד
אני אוהבת לשמוע מוזיקת רוק. גרין דיי, מטאליק, ועוד... בלי מוזיקה עברית. יאחס. תוכנית טלוויזיה...יש יותר מדיי...
הארי פוטר והפנים. |על זה אפילו אין ויכוח. ממש נהניתי משני הספרים הללו. מומלץ ביותר.
האיי! D: אני בשוונג של שאלות... תביאו עוד

איימו

New member
טוב אז צפי להפצצה אוירית....

מה את הכי אוהבת לעשות?
מה את הכי לא אוהבת לעשות?
מה מצחיק אותך?
מה גורם לך להיות מאושרת?
על מה לא היית מוותרת בחיים?
מה הדבר שהכי מעצבן אותך?
כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה?
איזה חפץ תמיד יש לך בתיק?
קיץ או חורף?
מה את עושה כשיש לך חופש? ממממממממממ נראה לי אני ישאיר את שאר השאלות לאנשים הבאים.

tami90

New member
תשובות

מה את הכי אוהבת לעשות - לכתוב ולקרוא ספרים. מה אני הכי לא אוהבת לעשות - להיות בחברה משעממת של זקנים שאת אפילו לא מכירה. זה כזה מעצבן, את מחויבת להסתכל עליהם בזמן שהם מדברים על מה הבת של ורוניקה עשתה אתמול
מה מצחיק אותי - התעללות במורים. D: אני בנאדם סדיסטי
. מה גורם לי להיות מאושרת - להימצא עם החברים הכי טובים שלי בטיול כלשהו, במשך כמה ימים. על מה לא הייתי מוותרת בחיים - קריאת ספרים. אני לא יכולה בלעדיהם. זו התמכרות.
מה הדבר שהכי מעצבן אותי - הבדיחות המטומטמות של אחי. -__-... הוא חושב שהוא מצחיק, אבל הוא לא. כמה פעמים ביום אני מסתכלת במראה - האמת היא שאף פעם לא ספרתי. D: אני מנחשת ש5-10 פעמים ביום.
איזה חפץ תמיד יש לי בתיק - MP3
אי אפשר בלעדי זה, אי אפשר עם זה. קיץ או חורף - זה משתנה מעונה לעונה
. עכשיו זה חורף. D: מה אני עושה כשיש לי חופש - קוראת ספרים, הולכת לים, מבלה עם חברות, הולכת לקולנוע, כותבת דברים, ממררת לאחים שלי את החיים
. כתבתי הרבה

h e n y

New member
כיף לחקור....:p

1. מה את אוהבת לשמוע? 2. ממה את הכי מפחדת? 3. היית בחו"ל? אם כן איפה? 4. מה את הכי אוהבת לראות בטלוויזיה? 5. מה משפט המחץ שלך? 6.אם היה לך אפשרות להגיד משהו לעולם מה היית אומרת?

tami90

New member
שמחה שאת נהנית :p

1. מוזיקת רוק פרועה. 2. מגו'קים שמתגנבים אליך בחושך.. O__O הפחד המתמיד שלי. 3. לא הייתי
4. אנימציה יפנית. [אל תשאלו
] 5. "ששש!!! סתום..." 6. שהגיע הזמן שיהיו אנשים יותר טובים בעולם. כי האנשים העכשווים, פשוט חראים.

eris1515

New member
שואלתת

בת מה את? מה הזיכרון ההכי יפה עם האחים שלך? אי-פעם אחד האחים איכזב אותך? מ-1 עד 10 איך את חושבת שאת מכירה את האחים שלך? מתי צחקת עם אח\ות שלך לאחרונה? אין לי עוד שאלות

tami90

New member
תשובות D:

שש עשרה וחצי. D: כשהיינו קטנים - אני עם אחי הקטן בבריכה, עם בגד הים הורוד שלי 8-(, מנסה להטביע אותו במים הרדודים.
הממ. כן. אני חושבת שכן.
8?
היום יותר מוקדם.
חיקינו מורה כלשהי שהייתה לי ביסודי. זה היה משעשע.

למעלה