המתמודדים - כנסו

גני 103

New member
../images/Emo47.gif המתמודדים - כנסו

שלום לכל משתפי הפעולה התותחים ! רציתי ליידע אתכם שרשימת האימיילים שלכם נשלחה אליכם כעת , איתה נוכל יחדיו לבצע מספר פעולות , ביניהן : 1) נוכל סתם להתכתב 2) נוכל לשלוח קבצים מעניינים 3) נוכל להטריד את רמי ירושלמי (סתאאאם...!)
4) נוכל להתארגן להפגנות ברדיו 103FM מול שמוליק והשאר על מנת שיסדרו לנו עבודה ברדיו ! 5) נוכל לקבל בדואר האלקטרוני את הסיפורים ההזויים הנכללים בז'אנר המיוחד שהמציא אורן גולן !(סיפורי פטיש שונים) 6) נוכל לקרוא את הסיפורים הארוכים , אך מעניינים של הסופר רמי ירושלמי ( כמובן בהמשכים...)! 7) נוכל לקבל ערימות של קבצים מצורפים של התמונות של טום אלמדון (מכבי חיפה) או של רועי עסיס - תלוי בענבר טובי שלנו ! 8) נוכל לשמוע מדניאל "הצעיר שבחבורה" מהן תוכניותיו לעתיד ... (אוי כמה שאתה מתוק) 9) נוכל להתעדכן משחר פרס האם התקבל לגלגל"צ בעזרת שמוליק , או שלא ... 10) נוכל לשפוט בין הויכוחים החמים של רמי ועודד שוקי , אם שחר פרס ירצה הוא יוסיף את דעתו כמובן 11) אולי סוף סוף נוכל לדעת את הסיפור האמיתי שעומד מאחורי הדחתו של אייל וולקוביץ' 12) ליאור שיינברגר יוכל לשלוח אלינו עידכונים חמים של ראפ/פריסטייל (ושוב ..שחר יכול להצטרף) 13) נוכל לכתוב ישירות תחנונים למי שתזכה -שירלי או נעמה ,שיתנו לנו פינה בתכנית שלהן ... 14) נוכל להבין האם סמואל הלוי הוא אכן טיפוס רוחני וכמו כן , נברר הכיצד ייתכן שסמואל הידוע בכינויו "מכונת ה-smsים" נפל ברבע הגמר, האם יש כאן קונספירציה ? 15) לסיום , נוכל גם להתארגן לאיזה מפגשון אצל יונתן הישנוני ב"ראש פינה" ! שלכם באהבה , ג'ני
(חסרים : כרמית, אלוהים, מירב, עדי)

orengolan

New member
מי הם ליאור ואייל?

אה....אני מתחיל להיזכר, הם היו בצוללת, לא?

ליאור 103

New member
איזה צוללת ? שני הטמבלים האלה לא

עברו אפילו את המבחן הראשוני של קינן שפי בבית דני... הם בכלל לא היו קיימים.. הם סתם פיקציה.. :)

orengolan

New member
לחנונים שבינינו -

הכנסתי את הרשימה של ג'ני לקובץ אקסל, תעשו לו import לתוך ה outlook

רמי 103

New member
קטע איתכם, יקירי.

זה מקרה קלאסי בו הדבק יותר חזק מהמודבקים התחרות כבר נגמרה רבותי, הגמר כבר התקיים ביום שלישי אם לא שמתם לב שירלי ונעמה ניצחו. למה אתם מסרבים להתפוגג? למה אני עוד מתגעגע אליכם? אולי אלו יסורי גמילה, או שאולי זו תחילתה של תחנת שידור חדשה שתהיה מורכבת מכל אלו שהיו בשדרן? מה דעתכם שניקח את החופשה באילת כולנו יחד? (לאלו שלא קיבלו נעשה מגבית) הא?

סמואל 103

New member
ג'ני יקירתי....

ראשית נפלתי בשלב החצי גמר ולא ברבע. ואכן נשארתי במקום ה-1 בSMS גם בשלב זה.גם קובי אדרי אישר ואמר שהיה לי אהדת מאזינים גדולה. וגם קיבלתי מקום 1 משופט (יואב צפיר) אז אענה לתשובתך נפלתי בגלל שופט ששמו עופר נחשון שפשוט שם עליי X עוד לפני שניכנסתי לאולפן!!! אני די בטוח שמתוך ה-100% שלו לא קיבלתי אף לו % אחד. חוצמיזה שכשלא היינו באויר הוא הודה שהוא נתן את הניקוד על סמך התרשמות מהתמודדיות קודמות דבר שכבר שנוי במחלוקת. אבל החיים זה גלגל וכל ירידה היא לצורך עלייה.....:)

גני 103

New member
לסמואל והשאר ....../images/Emo135.gif

סמואל , יא סקסי שכמוך...עזוב זה היה בהומור, מתה עליך ועופר נחשון יכול להיכנס לי ולך לתחת, הוא כבר לא מעניין אותי ! (ד"א- יש לו מספיק מקום שם , לפחות אצלי ואסיים את הנושא הזה בציטוט שאמא שלי תמיד היתה אומרת : " הוא יכול להיכנס לי לתחת ולצאת מצופה " (חום ומגעיל , הא ?!) יו איזה כיף שפתאום הפורום חי !!! איפה הייתם כולכם , במחתרת ? איזה כיף לדעת שאתם נכנסים פה מידי פעם כדי לבדוק אם יש משהו מעניין! עכשיו יש לנו גם את האימייל של מירב הרמל , ככה שלא רק אנחנו יכולים לרשום לה , אלא גם 200,000 אנשים אחרים ?! הקיצר מירב - סדרי לנו כרטיסים בחינם להופעה שלך עם האקדמיה בשישי, מה את אומרת ? (נראה לי שוקי היה עושה את זה יותר טוב ממני , יא איש שיווק מסיבי שכמוך !) ענברוש - אין ספק , את מטורפת !!!! רק חבל שכמה אנשים לא משתפים פעולה כמו כרמית או עדי ... טוב תמשיכו לרשום ושיהיה בכיף (נתראה ברביעי ) באהבה , ג'ני

ArtGirl

New member
לאן נעלם עדי פרבר?

שלום למתמודדים - רציתי להביע את דאגתי לבחור המוכשר הזה שנעלם לפתע מאז שנפל מהתחרות. היה ברור לרבים ובטח גם לו שהוא יהיה המנצח של התחרות ואני מקווה שהוא בסדר. אני מודה שאני דואגת. מישהו דיבר איתו לאחרונה? אשמח לקבל עידכונים לגביו. תודה. עדי, אם אתה קורא את זה - תגיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רמי 103

New member
אולי הוא נסע לסיני? או לחו"ל?

אולי הוא מסתתר בבית ומלקק את הפצעים? אולי הוא מצא דרך הרדיו את אהבת חייו ונעלם איתה אל האופק?. אולי הוא מאבי? אולי מתל אביב? אולי האח שלח מכתב מהקיבוץ? חחחחחח ארט גירל, הוא לא צריך יותר אס אמ אסים, אין לו ש/ום סיבה להיות נחמד אילייך יותר. כזה הוא, עדידו שלנו.

שחר 103

New member
רמי אני מסתייג בתוקף.

איך אתה אומר "שלנו" בכזאת טבעיות? תגיד מה לקחת את הכדור השחור במקום האדום? אני מבקשת ממך !

רמי 103

New member
הסתייגותך נרשמה.

ובקשר לכדורים - מה? לא הייתי צריך לקחת את השחור?? בגלל זה אני כנראה בספידים כאלה שיט.

אורן283

New member
הי artgirl

שמעת אתמול את השידור? כל התשובות היו שם עדי פרבר חי ונושם ואפילו נשמע טוב וחריף מתמיד אז תסירי דאגה מליבך.היה חכם להחזיר אותו סוף סוף לאולפן ועוד לעלות לו את רמי ירושלמי לקו איזו חגיגה היתה בשידור כן ירבו

למעלה