שחרחר מתוק
New member
../images/Emo47.gifהסיכום השבועי../images/Emo47.gif
שלום לכולם
הסיכום השבועי בא קצת באיחור - סורי
א. הייתי עסוק ב. עד שהצלחתי למצוא זמן רשמתי וכמעט את כל הסיכום והכל נמחק לי איזה 3-4 פעמים...
אני כבר על סף ייאוש...
השבוע הזה היה שבוע מיוחד מהרגיל
עברנו שנת 2003
וגם היה שבוע קררר ורטובב
דבר ראשון וחשוב! אני רוצה להגיד לאורי (סלסרו18)
ו-
למי שלא יודע- הוא מתחיל להדריך
כל מוצ"ש מהשעה 8 בערב עד 10 יש הרקדה בקניון בת-ימון... הרקדה כוללת ריקודי שורות וסלסה... על מוזיקה אלי קדוסי על הלימוד (או יותר נכון ההדגמה) אנוכי סלסרו... בהצלחה!
השבוע היה לנו כמה שרשורים ודיונים על הסילבסטר: לאן אני יוצא
מה אני אעשה
עם מי אני ייצא
למה אנחנו בכלל "חוגגים" את הסילבסטר
מי זה סילבסטר
וכד´...
השבוע היו לנו הרבה שאלות על שירים ומועדונים ומסיבות וכד´.. ואני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים:
למורן (מורנקו) שמייעצת ועוזרת לכולם בנושא הסמבה
ולאלכס שמקדיש מזמנו להמליץ לנו על שירים קובניים\טימבה וכיוצא בזה... חשוב לחזור לשורשים
השבוע לא באו הרבה חדשים לפורום ו..אני רוצה להגיד ברוכים הבאים לכל החדשים! ואני מקווה שיהנו.. אפרת (enicegirl) שהיא חדשה בפורום.. פתחה ביחד עם השרשור: "חדשה בשטח" דיון על סלסה אל איי וסלסה קובנית - ההבדלים, דיעות על הסגנונות וכו´... כולם מוזמנים להביע את דעתם
אתמול נפתח שרשור האוף טופיק הראשון של הפורום
מי שלא יודע מה זה אוף טופיק (
) או מה עושים בשרשור כזה או מתי צריך להשתמש בסימון או שאם מישהו סתם רוצה להגיד משהו או משהו כזה.. מוזמן להשתתף בשרשור
פתחתי שרשור התייעצות חשוב! האם לשנות את שם הפורום ל: סלסה ומוזיקה לטינית
מה דעתכם
הדיעות שלכם ומה שאתם אומרים מאוד חשובות ויכולות להשפיע אז... מי שעוד לא הששתף בדיון - שישתתף
שירי השבוע - סלסה:
jose alberto - dejate querer Johnny Polanco - Guaguanco con Rumba pedro jesus - yo no supe amarla Orquesta La Palabra - Timba Con Guaguanco y Rumba Tito Rodriguez - Sun Sun Babae Z Latin Salsa - Maraca - Descarga Total
ריקודי שורות\סמבה:
e o tchan - TIRA E BOTA E-O-Tchan - Danca Do Ventre (עליבאבא) Furacao 2000 - Arabe 2000 PO. Box - Papo de Jacare סלסה קובנית\טימבה: (מאת:אלכס) טל כתב כמה שירים יפים ביותר, אז אני אשלים את זה בעוד כמה מעולים לא פחות, שיר השבוע שבחרתי זה שיר ששמעתי דווקא כמה פעמים בשבוע שעבר למרות שהוא שיר ישן למדי והוא Los Van Van - Mi Chocolate... פשוט שיר מ-ע-ו-ל-ה! (כמו כ"כ הרבה שירים אחרים שלהם) והנה עוד כמה סתם להנאתכם: NG La Banda y Isaac Delgado - Necesito una amiga (לאוהבי המוזיקה הרומנטית האיטית) Manolin - Somos lo Que Hay באמת כל מילה מיותרת, באמצע נהיה קצת חדגוני, אבל איזה שיר!!! אחד מעולה של מנולין. ומשהו באמת מיוחד הפעם: Vocal Sampling - Que Bueno Baila Usted (אולי תמצאו בשם castellando) מי שלא שמע עוד את ווקל סמפלינג, שיקשיב כאן ועכשיו... להקה קובנית מדהימה שכל (אבל כ-ל!) הכלים מבוצעים ע"י הזמרים. (בזמנים טובים מאלה הם היו גם בישראל). תהנו
אלכס וטל!
הסקר השבועי: נושא הסקר: המצב הבטחוני משפיע
יוצא\ת כרגיל... - 7 קולות יוצא\ת פחות... - 4 קולות מפחד\ת אבל בכל זאת יוצא\ת - 6 קולות בכלל לא יוצא\ת!! - קול אחד דואג\ת ללכת למועדונים עם אבטחה מלאה! - 2 קולות סה"כ קולות: 20
רוצים לכתוב מאמר לפורום? רוצים לפרסם ארוע כלשהו? יש לכם הצעות לפורום? קישורים שלא רשומים בדף הקישורים? רוצים לפרסם תמונה? יש לכם הערות, תגובות,הארות,בקשות ועוד... כל זאת ועוד ניתן לפנות אליי במסרים או ב: איי סי קיו: 128183871 אימייל:[email protected] שבוע נעיםםם
טל!
שלום לכולם