הפרק ששודר אתמול

../images/Emo47.gifהפרק ששודר אתמול

היי אני קוראת פה די הרבה זמן ובדרך כלל לא מגיבה לפרקים אבל הפרק ששודר אתמול היה טוב במיוחד. ואני חייבת להגיד שניקי ממש צדקה במה שהיא אמרה לדוריס .. ולמרות שבדרך כלל יש לי חיבה מסוימת לדמות .אני לא מצליחה להבין למה היא מפילה את כל האשמה על ויקטור. מכיון שכמו שדוריס עצמה אמרה " הוא היה התומך הכי גדול שלה " במשפחה מסכן.

brum

New member
היא אמא של שרון - למי את רוצה שהיא תאמין

הבת שלה כתבה לה שויקטור תקף אותה - למה שתאמין שזה שקר ? ויקטור לא בדיוק הכחיש את הענין כשהוא נכנס בסוף הויכוח אז מה היא צריכה להבין מזה ? הרי ברור שניקי תעמוד לצד הבן שלה

sharona78

New member
ולאן נעלמה בריטני?

היא תחזור ותלד את התינוק ותהיה עם ראול ? או מה ? עוד דמות שהעלימו פתאום...

יוליקה

Member
מנהל
אינה בהריון מראול או אינה בהריון בכלל???

ואם היא כן בהריון, אז ממי???

המשך ספויילר../images/Emo58.gif

בהמשך הסידה ברטני תתאהב באדם שניקרא בובי. תתחתן איתו ותלד לו ילד .ואז הוא ירצח והיא תצא מהסידרה .

sharona78

New member
בריטני ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה ! הרי היא וראול כל כך מאוהבים ! כל זה שקר ? אני לא מבינה מה פספסתי ? מתי הספיקה לבגוד בו ועם מי ?

|ספוילר ספוילר

היא לא בגדה בו. לא פסיפסת כלום כשברטני תחזור יוצא לה עבודה בתור זמרת במעדון חשפנות היא תתילהב משום שהיא תחשוב שהבוס שלה ( בובי ) יוכל לעזור לה להתקדם במקצוע באיזהשהו שלב ראול יגלב על העבודה שלה לא יאהב את זה ובסופו של דבר הם יפרדו ואז יתחיל רומן בינהם והם

../images/Emo58.gif ספויילר

ברטני תחזור ההעירה במחשבה שהיא עדיין בהריון אך לאחר שהיא עושה בדיקה היא מגלה שהיא איננה בהריון . עוד כמה זמן היא תפגוש בחור אחר יציע לה לעבוד אצלו בתור זמרת ההיא מסכימה להצעה ועוברת לעבוד במעדון שלו. ( שהוא למעשה מעדון חשפנות .) בשלב מסוים.בעל המועדון ( בובי) יתאהב בה וינשק אותה. לעניו הראות של ראול שיבין שגם אם ברטני לא מודעת לזה היא מאוהבת במישהו אחר. והוא נפרד ממנה ובסופו של דבר היא תתחתן עם בעל המעדון .תלד לו ילד הוא ירצח על ידי גורמים עבריינים .והיא תעזוב את הסידרה . אבל עד אז יש מלא זמן והעלילה של ברטני הולכת להיות מאוד מענית בקיצור שווה לצפות.

sharona78

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תודה רבה רבה על האינפורמציה, באמת נשמע מעניין בהמשך....

sharona78

New member
הפעם שרון קצט הגזימה...

במיוחד שהיא יודעת שהיא זו שייזמה את הנשיקה עם ויקטור, לכתוב כאלו שקרים לאמא שלה.... מסכן ויקטור ! וחוץ מזה ויקטוריה צודקת, אמא לא עוזבת את הילדים שלה וגם אם היא נסעה יכלה לפחות להתקשר ולבדוק איך הילדים מסתדרים בלעדיה... - ממש הרסו לי את הדמות ! רק בסדרות ככה מעלימים דמויות, ומה אין פלאפונים או מכשירים ניידים? הלו ! איפה אתם חיים ?! כאילו שהדרך היחידה לתקשר היא באמצעות מכתב בדואר - ממש בדיחה !

nimix

New member
ממש חוצפה מצידה

להאשים את ויקטור, ועוד במכתב ! טוב שלא שלחה יונת דואר, או אותו עשן , או שמא חילזון מידע... ואהבתי את מה שויקטוריה אמרה לדוריס - מילים כדורבנות! הרי גם אם ויקטור אשם בנשיקה והיא היתה חייבת לעזוב, לא להתקשר ולבדוק מה עם הילדים שלך??

Angel45

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשרונה

אל תדאגי יקירה דמותה משתפרת פלאים את תראי את זה בערך בעוד 3-4 שנים תבדקי את הוואלה שלך - יש לך מכתב מחכה שם

sharona78

New member
אני יודעת../images/Emo140.gif

שרון שאצלכם היא אחרת לגמרי - ממש נדהמתי, אסרטיבית יותר, יפה יותר, הכל יותר.... אבל כאן היא פשוט ילדותית מפונקת ונימפומנית ששכחה שהיא גם אמא בנוסף להכל ומעל לכל ! ניק גם אשם בזה, אבל זה כבר סיפור ארוך...

Vesper Lynd

New member
ומה קורה עם ניק בסופו של דבר

הם הרי לא ישארו ביחד אחרי זה, עם מי הוא יהיה בסדרה?

sharona78

New member
ניק יהיה עם..../images/Emo58.gif

יס (פיליס)..... אבל זה יקרה בעוד 3-4 שנים.....

Angel45

New member
../images/Emo58.gif שרון שרון שרון שרון

לכל המודאגים והמודאגות.....ג'ק הסכים והואיל "בטובו" להתפייס עם שרון (לאחר שנודע לו שהתנשקה עם ניק)

למעלה