והחוליה החזקה של התמונות היא....

always be me mc

New member
../images/Emo47.gifוהחוליה החזקה של התמונות היא....../images/Emo47.gif

קבלו את התוצאות בפעם האחרונה: תוצאות הגמר
:
תמונה מס' 1
4 בעד, 3 נגד, סכה"כ
1
תמונה מס' 3
3 בעד, 4 נגד, סכה"כ
1
וכך יוצא שמ-10 מועמדים התמונה המנצחת היא תמונה מס' 1!
קולולוש!
(ולמבולבלים כיוון שהתמונה זכתה במשחק בשם החוליה החלשה יוצא שהיא החוליה החזקה.. הבנתם? טוב
) ואתם יודעים זה קצת מוזר כי מתי שעשינו את טקס פרסי המילאנו תמונה מס' 3 ניצחה בתור התמונה של השנה(בקטגוריה מסויימת ששכחתי מה שמה וגם תמונה 1 הייתה שם) אבל ככה החיים.. חברי פורום באים.. הולכים והתוצאה משתנה
ומי אני שאתלונן? אני חולה על התמונה הזאת
והנה גם סט התמונות מהאירוע של התמונה המנצחת בשביל מי שבא לו לראות: http://phillocera.free.fr/gallery/thumbnails.php?album=194 תודה מיוחדת: לכל אלו שהשתתפו במשחק ולא התייאשו והמשיכו להצביע.. ישר כוח
לא הייתי יכולה לעשות את זה בלעדיכם

always be me mc

New member
מקום שני והמכובד../images/Emo106.gif+שאלה אליכם:

הנה התמונה
והנה כאמור גם האירוע של התמונה: http://phillocera.free.fr/gallery/thumbnails.php?album=198 כעת השאלה שלי אליכם היא כזאת: האם נמאס לכם מהמשחק(שבואו נודה באמת היה דיי מרוח) או שהייתם רוצים לראות אותו שוב? אם התשובה היא שוב אז מתי.. בקרוב או עוד כמה חודשים? אשמח מאוד אם תגיבו

spelling

New member
לדעתי...

צריך להחזיר אבל הבעיה עם המשחק הזה זה זהפורום פעיל שנה!ושנה אנחנו עם אותן התמונות וזה כבר היה חופר! כי עשינו המון הפסקות עכשיו יהיה צריך לתקתק ולשים תמונות יותר יפות! אני חושב שחייב להוסיף תתמונות ששמו היום היא מדהימה!!!!!!!!!

עונה

ותודה לגל ולכולם על המשחק המענייןןןן אליסה מדהימה
לדעתי אפשר להמשיך עם המשחק אבל אני חושבת שצריך לשנות את התמונות

julie90

New member
אוף. תמונה 3 הייתה מדהימה!!

אבל לא נורא, גם 1 יפה מאוד
. ותראו את התמונה הזאת - כמה שהיא יפה פה
(אומנם דומה בהרבה לתמונה 3 - אבל שונה). בקשר לשאלתך, אני חושבת שצריך להמשיך עם המשחק (ביחוד בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני משתתפת חח) אבל אולי כדאי באמת לשים תמונות עדכניות יותר
.

מסכימה עם כל מה שאמרו פה

למרות שיש לי רעיון אפשר לעשות שורת תמונה אחת מלמעלה מאירועים והלמטה פפראצי תמונות חדשות כמובן

always be me mc

New member
החוליה החלשה 2 כעת בדרך בעזרתכם:

אז אנשים הגעתי להחלטה באשר למשחק: יהיה סיבוב חדש עם תמונות חדשות ועל כל אחד מכם להביא תמונה אחת(בין אם פפארצ'י ובין אם מאירוע) שהוא רוצה שתהיה במשחק. התנאי היחיד הוא שהתמונה תהיה מ-2007 וכך נהיה עדכניים ולא נחזור על מה שכבר היה ונמאס קצת
למציאת תמונות שכאלו כנסו לאתרי המעריצים של אליסה הנמצאים בקישורים
אוקי? אתם יכולים להתחיל לחפש מעכשיו אם בא לכם
אבל קחו בחשבון את מה שנטלי אמרה. לדעתי זה באמת יהיה יפה אם בשורה העליונה יהיו תמונות יפות של פפארצ'י ובשורה השניה מאירועים.

אני שמה תמונה של אליסה מהאירוע האחרון

שהיא הייתה בו של פלייבוי לא זוכרת תתאריך זאת התמונה בין הכי אהובות שלי של אליסה באירועים

spelling

New member
אני שם תמונת פפראצי!

איזה פרופילללללללללללללללללללל

always be me mc

New member
המ.. אדם לא

כלומר אל תעלב אבל עדיף תמונה שבה היא מסתכלת קדימה כי אז יהיה הרבה יותר קל לשפוט

spelling

New member
מה??את לא נורמלית אם את לא לוקחת!

היא ממש מדהימה!תעשי לי טובה פרופיל או פרונט היא יפה בדיוק באותה הדרך! בטח תתקעו איזה תמונה אחרת שלה...

always be me mc

New member
שום הצבעה.. אנחנו לא בוחנים את הפרופיל שלה

ולכן אם אתה מציע את התמונה הזאת היא לא תתקבל. סורי.

CheN323

New member
אני חושבת

שאני אחטוף את האף שלה ואתחתן איתו
נישואים אזרחיים

מוסיפה תמונה../images/Emo9.gif

אמ..היא לא הכי אהובה עלי פשוט את האהובה עלי כבר שמו..אבל אליסה נחמדה פה

למעלה