זמרת השנה !

../images/Emo47.gif זמרת השנה !

זהו, העסק הוכרע, זמרת השנה היא קיילי מינוג שניצחה ברוב סביר לחלוטין של 42& את המתחרות העיקריות מדונה ודידו שקיבלו כל אחת 19% אתם מוזמנים להצביע ללהקת השנה

GEL

New member
ברכות לזוכה!!!!

אם כל החיבה (בלשון ההמעטה )שלי למלכת הפופ מדונה ,אין כנראה מה לעשות והתואר השנה בהחלט ראוי לאוסטרלית היפה הזאת ......אני זוכר שבקיץ 2000 ההיתי באמסטרדם ובדיוק שיצא הסינגל "SPINNING AROUND" היא היתה בחנות דיסקים וחתמה לעוברים ושבים על הסינגל ,אני שלעולם לא היתה לי דעה עליה לטוב ולרע קניתי את הסינגל (זה בעצם הדיסק היחיד שלה שיש לי )ובאתי לגברת המדהימה ביופיה הזאת אמרתי לה שאני מישראל ,היא חייכה וחתמה ואפילו הצלחתי לצלם אותה!!! אני לא אשקר ואגיד שבאותו רגע אפילו שאני לא "מת" עליה התרגשתי!!

GEL

New member
עוד תמונות בדרך

סרקתי אותם אבל הם מעל 250 אז אני יצטרך לסרוק אותם שוב

KM-AIR

New member
אני מעריץ שלך!

אגב, זה שעומד מולה בתמונה (עם החולצה השחורה) זה טרי בליימי, המנהל האישי שלה (ושל דני) אם אינני טועה. יש לך עוד תמונות משם?

GEL

New member
כן יש עוד תמונות........אבל........

כל תמונה שאני מנסה לשלוח אני לא מצליח כי היא כבדה מידי
וכמה שאני מנסה לערוך את התמונה ולקצץ מימנה אני עדיין לא מצליח לשלוח.........

EOUT

New member
אני לא מבין מה אתם כל כך מתלהבים

כולה זמרת אם קול בינוני מינוס יש זמרות הרבה יותר טובות ממנה כמו גנפיר לופז ,מדונה וגנט גקסון אני מאמין שכבר בדיסק הבא שתוציא היא כבר לא תהיה מענינת.

וכמובן תשאירו לגלגל"צ, התקשורת

העוינת של השנה, לתת לדיידו את זמרת השנה (באמת, בקצב של אלף השמעות לשעה, זה היה צפוי) אבל אנחנו יודעים למי מגיע זמרת הנשה, שיר השנה וכל השנה.. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה

למעלה