חידון האלתיומטר 2!

האבק

New member
../images/Emo47.gif חידון האלתיומטר 2!../images/Emo47.gif

אז לבקשתכם הכנתי עוד חידון. אני חושב שהחידון הזה הרבה הרבה יותר קשה מהחידון הקודם, נראה מה תהיה התוצאה שלכם!. חשבתי על רעיון - נעשה 10 חידונים פחות או יותר, וכל פעם נאסוף את הנקודות שהשגתם (למשל בחידון הקודם אן השיגה 7 נקודות, ובזה היא תשיג 6, אז יש לה כבר 13 נקודות). בסוף החידון ה-10 נקח את השלושה עם הכי הרבה נקודות, נעשה חידון (הרבה יותר קשה, כן?) והמנצח יזכה בשי צנוע מתנת הקהילה
מה אתם אומרים? והנה השאלות של חידון מס' 2: 1. בתחילת הספר השלישי – אצל מי נמצא האלתיומטר? 2. מה היה שמו של המרפא מההימלאיה שדיבר עם אמה בספר השלישי? 3. מי עזר לאב גומז לחפש את ליירה בעולם צ'יטגטסה? 4. מה עשתה ליירה כדי לשעשע את הילדים בעולם המתים? 5. איפה פגעה ההארפיה "אין שם" בליירה כשתקפה אותה? 6. עזריאל מבקש שימזגו לו טוקאי מבציר 1898 בספר הראשון. כמה בקבוקים נשארו מבציר זה? 7. איך קוראים למטבע של עולם צ'יטגטסה? 8. מה שם האישה אצלה השאיר ויל את אימו? 9. באיזה שם כינתה ליירה את מארי כשראתה אותה לראשונה? 10. כשליירה שואלת את האלתיומטר על ויל לראשונה – איך הוא מכנה אותו?

אני אנסהP:

1. בתחילת הספר השלישי – אצל מי נמצא האלתיומטר? אצל ויל 2. מה היה שמו של המרפא מההימלאיה שדיבר עם אמה בספר השלישי? וואו אין לי מושג.. 3. מי עזר לאב גומז לחפש את ליירה בעולם צ'יטגטסה? הציפורים הלבנות.. שכחתי איך קוראים להן 4. מה עשתה ליירה כדי לשעשע את הילדים בעולם המתים? אממ... 5. איפה פגעה ההארפיה "אין שם" בליירה כשתקפה אותה? בכתף.. ? 6. עזריאל מבקש שימזגו לו טוקאי מבציר 1898 בספר הראשון. כמה בקבוקים נשארו מבציר זה? 3 (?) 7. איך קוראים למטבע של עולם צ'יטגטסה? אין לי מושג 8. מה שם האישה אצלה השאיר ויל את אימו? משהו קופר, אני חושבת.. או קופמן.. 9. באיזה שם כינתה ליירה את מארי כשראתה אותה לראשונה? המלומדת 10. כשליירה שואלת את האלתיומטר על ויל לראשונה – איך הוא מכנה אותו? רוצח וואו פה ידעתי הרבה פחותP: (אבל זה גם אחרי קריאה אחת..! )

אויש התבלבלתי..

לא שמתי לב שכתוב צ'יטגסטה, חשבתי שבעולם של המולפה אז כתבתי שהציפורים הלבנותP:

Sunflower Fairy

New member
ארג../images/Emo204.gif

חתולים אדירים, זה קשה! אבל אני אנסה.
1. אצל ויל. 2. נננג. למה שאזכור את זה?
3. קולטר, לא?
|מתה| 4. סיפרה להם על התעלולים שהיא עשתה באוקספורד. [הא! סופסוף משהו שאני זוכרת!!1] 5. בראש!! בראש! נה.
6. קחחץ.
אחד? שניים? 7. ארג. |מתה| 8. קופר, קיפר, משהו כזה, לא?
9. נמממ.. מלומדת או משהו כזה נראה לי. 10. "רוצח!" [פלאשבקים ממלך האריות
] תתעלמו.

L 0 L

New member
עונה../images/Emo3.gif

1.בתחילת הספר השלישי – אצל מי נמצא האלתיומטר? וויל 2.מה היה שמו של המרפא מההימלאיה שדיבר עם אמה בספר השלישי? אוו לא זוכרת 3.מי עזר לאב גומז לחפש את ליירה בעולם צ'יטגטסה? הילדה הג'ינג'ית 4.מה עשתה ליירה כדי לשעשע את הילדים בעולם המתים? לא זוכרת 5.איפה פגעה ההארפיה "אין שם" בליירה כשתקפה אותה? בשיער בראש משהו כזה 6.עזריאל מבקש שימזגו לו טוקאי מבציר 1898 בספר הראשון. כמה בקבוקים נשארו מבציר זה? אחד? 7.איך קוראים למטבע של עולם צ'יטגטסה? לא זוכרת 8.מה שם האישה אצלה השאיר ויל את אימו? בע אני יודעת רק שהיא הייתה מורה שלו לפסנתר 9.באיזה שם כינתה ליירה את מארי כשראתה אותה לראשונה? לא זוכרת 10.כשליירה שואלת את האלתיומטר על ויל לראשונה – איך הוא מכנה אותו? לא יודעת שאלות קשות

אוי ואבוי! איזה קשה!

1. ויל. 2. אין לי שמץ של מושג. 3. כנ"ל. 4. היא סיפרה להם סיפורים על עלילותיה באוקספורד. 5. בכתף? 6. לא יודעת, אבל טוקאי הוא יין נהדר. 7. כנ"ל (רק בלי המחמאה לטוקאי). 8. גב' קופר? 9. לא זוכרת. 10. הרוצח

האבק

New member
והתשובות .. צק צק צק

1. אצל ויל 2. פגדזין טולקו (זה היה קשה
) 3. אנג'ליקה ופאולו 4. היא סיפרה להם סיפורים מחייה האמיתיים באוקספורד 5. בראש 6. 36! 7. קורונה (כמו הבירה המקסיקנית הטובה בעולם) 8. הגב' קופר 9. מלומדת 10. רוצח כמה נכונות הצלחתם? זהו זה, להבא אני עושה שאלות קלות כדי שתצליחו

למעלה