ח י ד ו ן

perrinat

New member
../images/Emo47.gifח י ד ו ן ../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שפחתכם הנאמנה (אני....
) הכינה לכם חידון שאקירה קצרצר. החידון הוא על מילים מהשירים של שאקירה- רק מהאלבום Laundry Service וזה אומר שכולם צריכים לדעת ולכן כולם משתתפים
(עשיתי ממש קל!) יש לשלוח לי את התשובות במסרים - לא לפרסם בפורום.... 1- יש לשאקירה את הזרועות שלך כש.... 2- מה העסק יקירי? 3- אתה יכול לצחוק רק אם... 4- מה קורה כל 30 שניות? 5- שאקירה כאן עם עוד ____ נשמות 6- שאקירה קופאת מ... 7- איך אתה יכול לתת את .... 8- תעשה משהו חכם ש.... 9- בלעדיי ____ שאקירה לא תוכל לחיות 10 - מה קורה כשהחברים אינם? 11- באיזה שני שירים מוזכרת המילה סוס?
ב ה צ ל ח ה

Hurakano

New member
.....כולם ?

אהה... אהה... no spik inglish bien... אה...
אני מכיר את LS כמו שאורי בנאי יודע לשיר מצטער... אני מחוץ לעסק... את שואלת אותי על האלבומים בספרדית - אני לוקח את ה-100 נקודות את שואלת אותי על LS - יש סיכוי שאני אקבל ציון עם מינוס...

perrinat

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo103.gif

מטרת החידון היא שתכירו את מילות השירים של שאקירה.... תתאמץ טיפה
(בשבילי
) תכנס לאתר של מילות השירים ותתחיל לחפש, זה ממש לא בעיה. תענה על מה שתמצא, אפילו אם זה רק 2, 3...... זה לא נורא אם לא תדע את הכל
תנסו לשתף פעולה
נ.ב. החידון הבא יהיה על שאקירה- ביוגרפיה, דיסקוגרפיה, קליפים, פרסומות, וכדומה....

perrinat

New member
../images/Emo2.gifולמה תיבת המסרים שלי...../images/Emo103.gif

ריקה
זה מסובך
אז בואו נשנה את זה קצת- בכל משפט תגידו לי מאיזה שיר זה לקוח....... שוב מזכירה- רק שירים מ-LS ובאנגלית

michalas

New member
אני שלחתי../images/Emo187.gif

מה איתכם?? יאללה, זה לא קשה בכלללללללל!!! להתעורר! הפורום חסר חיים!! תפתרו את זה! זה קל וזה מעניין! ואפילו אם אתם ממש לא מכירים (*אהם* עומרי *אהם*) זה ייקח לכם גג חצי שעה! אבל גגגגגג!! בהגזמה!

perrinat

New member
../images/Emo24.gifמיכלללללללל../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ואווווווווו, הכל נכון
שתדעו לכם שמיכל גם השלימה את המשפטים, וגם אמרה מאיזה שיר המשפט לקוח. כל הכבוד

perrinat

New member
../images/Emo127.gif גם דנית שלחה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני אפרסם את התשובות יותר מאוחר, כך שיש לכם הזדמנות עדיין לנסות לענות..... *רמז*רמז*

perrinat

New member
../images/Emo47.gifהתשובות../images/Emo103.gif

1. יש לשאקירה את הזרועות שלך כש.... the one - כשיש רוחות רפאים, או כשיש לה נדודי שינה. 2. מה העסק יקירי? WW - אני אהיה שם, ואתה תהיה קרוב 3. אתה יכול לצחוק רק אם... rules - אתה צוחק איתי. 4. מה קורה כל 30 שניות? objection - אתה חוזר על שמה 5. שאקירה כאן עם עוד ____ נשמות ready 4 the good times שמונה נשמות 6. שאקירה קופאת מ... ready 4 the good times -מהפחד להיכשל (כאן היתה לי טעות בניסוח..... לא שאקירה קופאת, אלא היא מסתכלת על אנשים שקופאים מהפחד להכשל...) 7. איך אתה יכול לתת את .... poem to a horse - מה שאין לך. 8. תעשה משהו חכם ש.... fool - יגרום לי לשנוא את השם שלך לנצח 9. בלעדיי ____ שאקירה לא תוכל לחיות eyes like yours - העיניים שלך. 10. מה קורה כשהחברים אינם? UYC - אנחנו עדיין נהיה שייכים אחד לשניה.. 11. באיזה שני שירים מוזכרת המילה סוס? בשירים poem to a horse וב-objection
החידון והתשובות עלו למאמרים. תודה לכל המשתתפים. נפגש בחידונים הבאים.......

ּHippieּ

New member
אפ אפ אפ! רואה למה לא ידעתי?../images/Emo6.gif

טעות חמווווורה בניסוח
אבל עם זה, זה היה כיפייי
סחטיין!

taltal girl

New member
יש לך טעוות|!! ../images/Emo25.gif

כל 20 שניות הוא חוזר על שמה, לא כל 30 שניות

VooSa

New member
כן גם אני אמרתי לה...

כששלחתי לה את התשובות והיא התעלמה....

perrinat

New member
*נבושה ונכלמת...../images/Emo9.gif*../images/Emo103.gif

איזו טעות........ |פאדיחות| לא נורא, העיקר שהבנתם את הכוונה.......
תודה על התיקון

למעלה