always be me mc
New member
../images/Emo47.gifטקס פרסי המילאנו-מועמדים../images/Emo47.gif
יאפ כפי ששמעתם סופסוף בעזרת לא מעט אנשים(שתיכף אזכיר אותם) הושלמו הקטגוריות והמועמדים לטקס פרסי ה"מילאנו" לשנת 2006 שאליו החלטנו לצרף גם את טקס פרסי הפורום כי גם לכם מגיעים פרסים לא?
הטקס עצמו עם שמות הזוכים אנו מקווים להשלים ולפרסם בערב השנה החדשה(יאי
) ואנו מצפים להשתתפות של כולם גם חברי הפורום הגלויים וגם הסמויים!
כל קול נחשב וכל קול חשוב
בנוגע לקטגוריות: כיוון שיש מספר מוגבל של דברים שאכן ארעו ב-2006 אז אל תתפלאו אם חלק מהמועמדים יהיו משנים אחרות אבל הבחירה במנצח תהיה לשנת 2006(מובן?
) כמו כן חלק נכבד מהקטגוריות יעסוקו בדמותה של אליסה במכושפות(אחרי הכל 8 שנים בילתה שם וכו') אז אל תתפלאו
בנוגע לאופן הבחירה: לפני שאתם שולחים את ההצבעות במסרים אתם רושמים את שם הקטגוריה ואת שם המנצח בקטגוריה
נגיד אתם בקטגוריה ראשונה אתם רושמים את השם שלה ואת השם של המנצח באותה קטגוריה וכשמגיעים לשניה עושים אותו הדבר וכן הלאה והלאה. בנוגע לקובץ עצמו: כיוון שלצערי אינני מוכשרת בתוכנות אחרות הקטגוריות והמועמדים נעשו דרך תוכנת Microsoft Word הפשוטה ובגלל כל התמונות זה עלול להעשות איטי אז אני מבקשת מכם להעזר בסבלנות עד שהכל יעלה בנוסף על כך כיוון שהקובץ עצמו גדול מדי להעלות לתפוז ישירות אז העלתי לאתר שמאכסן קבצים ועל כן תצטרכו להוריד אותו משם(ובאמת לעשות Save כי אז בטוח שעובד) למרות שאני לא חושבת שזו בקשה מוגזמת. עד לאיזה תאריך אפשר להצביע או במילים אחרות דד ליין:- ניתן להצביע לטקס עד ה28.12 ועד לשעה 9 בבוקר. קישור להורדת הקובץ פה: http://www.savefile.com/files/345736 כשלוחצים על הורדה כמובן יש לחכות קצת עד שירד ואם לא אז לוחצים ב"Your download should begin shortly. If it does not, try Download file now" על החלק המודגש בסוף בצבע כחול שאומר: Download file now אם ישנם בעיות נא לפנות אלי במסרים או מסנג'ר או איי סי קיו אני רוצה לסיים עם כמה תודות מאוד חשובות: ראשונה עלי לציין את נטלי שעזרה לי לבחור את המועמדים בקטגוריות הראשונות ושהתייעצתי איתה לא מעט. תודה מותק
באמת נורא עזרת לי
השניה שאני צריכה לציין זו שלי שגם עזרה לי בשלב שבו הייתי זקוקה לעזרה. תודה כפרה
וכמובן כמובן תודה רבה לאדם שעזר לי שלב שלב לבנות את הקטגוריות והמועמדים וסייע לי רבות במציאת תמונות ובכל מיני פרטים גם מעצבנים אז תודה רבה אדם אתה פשוט מלך
ותודה רבה לכל מי שעזר, תמך, סייע גם אם קצת נשכח ממני כרגע אבל עזרתו לא נשכחה ובהחלט עזרה להוציא את זה לפועל אז בקיצור
לכולם!
יאפ כפי ששמעתם סופסוף בעזרת לא מעט אנשים(שתיכף אזכיר אותם) הושלמו הקטגוריות והמועמדים לטקס פרסי ה"מילאנו" לשנת 2006 שאליו החלטנו לצרף גם את טקס פרסי הפורום כי גם לכם מגיעים פרסים לא?