כל הכבוד למארחות

../images/Emo47.gifכל הכבוד למארחות../images/Emo24.gif

היה מקסים!!!!!!!!! היו המון
,ולביבות תרד, ו
, ופשטידות, ו
, וסיידר חם, ו
, ומרק ענק, ו
, ובעיקר היתה שמחה גדולה (ורעשנית, וקופצנית) , וגיטרה
מנגנת, וילדים
ילדים
ילדים, ותמיד כייף שבכל מפגש יש פנים חדשות
, שהופכות להיות מוכרות ואהובות. חג שמח !!!

אכן היה נפלא

תמיד כיף להיפגש עם החברות שכבר הכרנו, ולהכיר כאלה שלא היכרנו, אלא על גבי המסך. והיה נעים וחמים וטעים, וכל מפגש כבר פחות מאולץ ומלאכותי. ואפילו הנסיכה שהייתה צריכה להיות לה הופעת מחול העדיפה להיפגש עם "החברים שהיו איתנו בכנרת"... תודה למארחות שפצחו את ביתן וליבן אל כולנו, והנעימו את הזמן והשהות. ובאמת כל הכבוד. וחנוכה שמח לכל באי/ות הפורום.

I M NUNI

New member
אחרה"צ נעים עם אווירה של חג ../images/Emo16.gif../images/Emo41.gif

אכן אחרה"צ נעים בהחלט עם אווירה של חג והמון נרות וכיף וצחוק של ילדים שעושה שמח בלב , אז באמת לכולן חג שמח ומלא אור

טרודי

New member
מצטרפת

רבה למארחות, מקווה שלא החרבנו לכן לגמרי את הבית... ו
גם לערבה על ההפתעות לילדים - נסיכתי כבר פיתחה שלושה קסמים עם זה, שהיא הולכת להראות לילדים בצהרון. היה כיף לפגוש את הפרצופים המוכרים וגם החדשים. הנסיכה אומרת: המסיבה היתה כיפית, ויש לי חברות חדשות. (ואמא מפרשת: לא, לא הנסיכות של ערבה או טוטולס... מיז פיגי ודוביבת. מקווה שהתאוששתן.) הגוזל אומר: כן, היא היתה כיפית כיפית, שעשינו יצירות ושליטפתי את התינוק. חג שמח!

כלהכבוד לפינוקי ולאימות שלו

באמת כל הכבוד פינוקי אירח מאוד יפה את הבנים שלנו וממש סליחה על הבאלגן היה ממש ממש כיף

../images/Emo51.gifלאימהות המקסימות של פינוקי

תודה שאירחתן אותנו כ"כ יפה. דוביבת טוענת שלא ראתה עדיין ילד כ"כ נדיב כמו פינוקי שלכן, שלא היתה לו שום בעיה לחלוק בצעצועים שלו עם החברים החדשים הרבים. כל הכבוד
כבר הצלחתן להיפטאר מהנצנצים על השטיח? כי אם לא - פשוט תודיעו לכולם שזה הטרנד החדש וזהו! תודה ענקית לטרודי שלא רק אספה אותנו לטרמפ משעשע וצוהל, אלא גם אירגנה לנו לגמרי את כל המסע (טרמפ+אוטובוס+רכבת+טרמפ+טרמפ+רכבת+אוטובוס+אוטובוס=מסע!)
מאוד נהננו מחברת ילדייך הרועשים-אך-מבדחים ולכבוד הוא לנו שבכורתך החליטה שאנחנו החברות החדשות שלה. היה לנו כיף גדול לפגוש את כל החברות - רובן פרצופים חדשים עבורנו

תודה לכולן ../images/Emo24.gif

שבאתן, שהייתן ששמחתן ושהבאתן ילדים חמודים אוכל כל כך טעים (הבוקר נמצאו פשטידת קישואים מעולה+מצבור שקיות שוקו שיספיק לפינוקי עד הגיוס). פינוקי מאוד התרגש מחברת הילדים ולא הפסיק לדבר עליהם במשך שעות. התחלנו בסידור הבית, אבל החלטנו שזה יום יפה מידי ולכן ניסע לטייל עכשיו. הנצנצים- אכן בכל מקום, כולל מקומות משונים ביותר (מילא, באמבטיה, אבל בארון המצעים? מה עשיתן שם????), אבל שואב האבק מתגבר על העניין בקלות. להתראות בשמחות!!!!

זה הכי שווה-

לזכור את פינוקי, נבוך ומאובן במפגש הראשון שלו... ולראות אותו אתמול - יחד עם כל הכנופיה, מכירים, משתלבים, מבררים... אצלנו, הדרך הביתה היתה סוערת מדיוני "מי הילדים של מי, מי האמהות של מי? האם מיז פיגי ודוביבת הן באמת מבוגרות? או בעצם ילדות? והאם mila33 עשתה לבן שלה בר מצווה כי הוא היה ילד רע???" בבוקר, לפני שפיזרתי אותם, כולם רצו לדעת, אם גם היום נפגשים...

אנחנו? מבוגרות? למה להעליב?!

תודה על מחמאה ענקית! (שמגיעה בעיקר לדוביבת, מן הסתם, ונדבקה אליי מן ההפקר) ואגב - מה נהיה אצלך עם הגדרות כאלו דיכוטומיות - או מבוגרות, או ילדות?

כן? אז אם את כזו דיכוטומית...

אז מה את? מבוגרת או ילדה? וחוצמיזה - חסרתן לנו אתמול מאוד

שמנתולה

New member
מה אני?

מה זה לא ברור? אני ילדה!
גם לנו חסרתן כולכן, מקווה שניפגש בקרוב...

רק עכשיו הבנתי מי זו mila33

ואפילו לא הספקתי להגיד לה שלום אתמול ולהכיר את הבר מצווה אז שלום לך ןלו וערבה בר מצווה זה לא ברית את יודעת זה קצת פחות ברברי

ברברי?

אני לא יודעת אם ברברי זו ההגדרה המתאימה ל"ברית"... צריך שטוסבר תגדיר לנו כאן "ברברי". מה שבטוח, הילדותים שלי לא יודעותים מה זה "ברית"
... אבל לגבי "ברמצווה" - עכשיו הם מאד מתעניינים...

תודה למארחות ולאורחות ../images/Emo24.gif

היה לנו נעים וטעים ומרגש לפגוש חברות שמרגישות לי כל כך קרובות - בפעם הראשונה... תודה לגוזל היפהפה שליטף את בובון וכל פעם ביקש רשות. הלואי שכל שולחי הידיים לתינוקי יהיו כאלה! (כולל פיצי שלי...). כעת אני מצטערת שפיצי לא הגיע. אפילו שככה היה לי זמן לנשום ולפטפט ולהכיר. ותודה מיוחדת לטרודי וערבה שדאגו לתדלק אותי במאכל ומשקה במשך ההנקות ואפילו בלי שאבקש! נפגש שוב, נכון?

למעלה