כנס מיתופיה - בקשת עזרה

האבק

New member
../images/Emo47.gifכנס מיתופיה - בקשת עזרה

כפי שאתם יודעים כנס מיתופיה הולך ומתקרב ואנחנו עובדים עליו במרץ רב. כנס מיתופיה הוא ה-כנס בה"א הידיעה של קהילת חומריו האפלים ולפי חוות דעתי הצנועה הוא הכנס הכי כיפי בשנה. מי שלא יודע על מה ולמה המהומה מוזמן להכנס לאתר מיתופיה (קישור בסוף) כדי לקרוא, להתרשם וכן להסתכל על כנסי מיתופיה קודמים. השנה אנחנו דוחפים חזק את כל הנושא של פרסום הכנס, לכן הכנו אתר מקדים יפהפה וגם פצחנו במסע פרסום אדיר בעולמות שמאד מאד הצליח (הסטיקרים שחולקו חינם,זוכרים?). אנחנו יוצאים גם עם פליירים ופה אני זקוק לעזרת הקהילה כולה: http://www.mythopia.org/Flayer2.jpg זה הקישור לפלייר שלנו, הוא מתאים להדפסה על גודל A4. אשמח אם כל מי שיכול ידפיס את הפלייר, יצלם אותו ויתלה אותו - בין אם באוניברסיטה, במקום העבודה, בבית הספר או אפילו בשכונה (איפה שמותר וחוקי כמובן). כל המרבה הרי זה משובח. תודה רבה!

מיתופיה! ../images/Emo9.gif

הוו, איזה כיף איזה כיף! אני אהיה שם, ואני גם אשתדל לתלות (נשוא מורחב! נשוא מורחב!!!) פליירים על כל דבר שלא זז למשך יותר מ-3 שניות
אני גם אתנדב (אני חושבת שאודי רשם אותי עוד מלפני עולמות בערך) ויהיה נורא נחמד. חוץ מזה, אודי לא נתן קישור לאתר ולכן יש להוקיע אותו ברבים. אז הנה: http://www.mythopia.org/ נראה את כולכם שם!

dahoe

New member
אני לא היחיד שחולה (בניין קל) לשון!

הידד! ואני לא בטוח שיש מקום מסויים שאוכל לתלות (נשוא מורחב!) אותו שם...

IamNoa

New member
אתה יודניק?

בגרות בלשון ב-24 לשון דופק ת'שכללללל

dahoe

New member
אני עדיין טית'ניק.

אבל מתקן את לשונו של כל אחד הנקרה אל דרכי.

נטעש

New member
אוי ויי!

אתה טתניק? גם אני. וזה אומר שאני אצטרך לקחת מורה פרטי ללשון כשאני מגיע ארצה כי אין לי מושג מה זה הנשוא מורחב הזה. OMG.

לא לא לא.

אין לך ממה להיבהל. מלמדים הכל בארץ, ונשוא מורחב זה נשוא עם יותר ממילה אחת, זה הכל. אז בלי קשקושים על מורה פרטי ללשון!

limilu

New member
חולת לשון...

קיבלתי 90 במגן. [אעעע, עוד יומיים יש לי בגרות ><]

נטעש

New member
למה לא מארגנים כנסים בניו זילנד?!

פור גודנס סייק, עד שהרשו לי ללכת לבד לכנסים... יהיה משהו בחנוכה? אולי מפגשון קטן? מקווה שלכולם יהיה כיף!!

האבק

New member
בחנוכה (או קצת לפני)

תהיה הבכורה של הסרט. אני מקווה שנוכל לארגן איזה מפגש לפני / אחרי, כי אני מתגייס ממש בתאריכים הללו

isf con

New member
../images/Emo207.gif תחרות הסיפורים של פנטסי.קון החלה!

במסגרת כנס פנטסי.קון, המתקיים ב-25-26 ביולי, תערך תחרות סיפורים ייחודית בחסות ההוצאות "ינשוף" ו"גרף". נושא התחרות כנושא הכנס, "חלום ליל קיץ". התחרות נועדה לסיפורים בין 1500 ל-7000 מילה. לכל אלו שתמיד חרקו שיניים מול הגבלת המילים של התחרויות - זו ההזדמנות שלכם להשקיע כמו שתמיד רציתם בפיתוח העולם, הדמויות והעלילה, ולכתוב בלי לספור מילים בכל רגע. לפרטים נוספים הכנסו לאתר האגודה, בכתובת http://www.sf-f.org.il/story_959 בהצלחה, קרן לנדסמן, מנהלת תחרות הסיפורים של פנטסי.קון

isf con

New member
קול קורא למרצים - פנטסי.קון 2007

שלום רב, אני מתכבדת להזמינכם להשתתף בכנס פנטסי.קון 2007 כמרצים. הכנס יתקיים בין התאריכים 25-26.7.2007, במרכז רוזין בתל אביב. נושא הכנס הוא המחזה "חלום ליל קיץ" ובגדול – פנטסיה קלאסית. אתם מוזמנים להציע הרצאות, פעילויות וסדנאות. על ההרצאות להיות קשורות לנושא הכנס ולפנות לקהל רחב ככל האפשר. המעוניינים יכולים לפנות למייל [email protected] ולהציע נושא. על ההצעה לכלול: שם ושם משפחה, טלפון או פלאפון, אימייל, תקציר הפעילות ופסקה ביוגרפית קצרה על המרצה (ניסיון, השכלה וכדומה). בנוסף לכך אנחנו מחפשים משתתפים לפאנל בנושא "פנטסיה שייקספירית בפנטסיה מודרנית". המעוניינים מוזמנים לפנות לאותו המייל, בתוספת הצעות נוספות אם ישנן. ניתן לפנות אלי לפרטים נוספים באימייל, אשמח לענות על שאלותיכם. תודה מראש לכולם, מיכל פנואלי אחראית מרצים פנטסי.קון 2007 אימייל: [email protected]

isf con

New member
מה המתכון הטוב ביותר למאכל אדם? (בדיון 2007)

אי פעם תהיתם מה הקניבלים אניני הטעם אוכלים להנאתם? מה נגיש אם נפתח מסעדת אוכלי-אדם? מה יותר טעים - עם עור או בלי עור? ומה לעזאזל עושים עם השיער?! כנס בדיון לספרות ספקולטיבית מתקיים זו השנה הרביעית בשבוע הספר העברי - הפעם בנושא טעים במיוחד: דרואידים וקניבליות. כמו בכל שנה האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה מאתגרת אתכם בתחרות כתיבה ייחודית לכנס. והפעם תחרות שכמוה לא נראתה מעולם! תחרות המתכונים של כנס בדיון 2007 מתחילה לתפוח כבר היום! אם אתם יודעים כמה זמן צריך לבשל את המוח כדי שיהיה פריך וטעים, אנחנו מחפשים אתכם. שלחו את מתכוניכם עוד היום לתחרות. מה צריך בשביל להרשם? מקוריות, מתכון מנצח וקצת סבלנות (אין צורך לשלוח דוגמיות, אבל איורים יתקבלו בברכה). השופטים יבחרו את המתכונים המיוחדים ביותר, שיעוררו בהם את מירב ההשראה והתיאבון. בואו לספר, להמליץ ולטעום בכנס בדיון, 14 ביוני 2007 בבית אריאלה שבת"א. לפרטים נוספים על הכנס וכללי התחרות: http://fiction.sf-f.org.il (ההודעה באישור הנהלת הפורום)

isf con

New member
בדיון 2007

קצת שמאלה ולמטה מהעולם האמיתי מתחבאים עולמות ספרותיים מרתקים. עולמות מהעבר, עולמות מהעתיד, עולמות מעבר לפינה, עולמות חלופיים: עולמות אחרים. כנס "בדיון", הנערך זו השנה הרביעית, מכוון זרקור אל עולמות אלה ואל כמה מהיצירות המרכזיות העוסקות בדרואידים ובתופעת הקניבליות. בכנס ישתתפו מיטב המרצים – אנשי אקדמיה, מומחים בתחום וסופרים. יינתנו הרצאות מפי טובי המרצים והעורכים העוסקים בז'אנר המדע הבדיוני והפנטסיה בישראל, ביניהם אנשי אקדמיה כד"ר עמנואל לוטם, עורך כתב העת "המימד העשירי" אהוד מימון, הקרימינולוג גיא בקר ועוד. הכנס יתקיים כחלק מאירועי שבוע הספר העברי ביום חמישי ה- 14 ביוני 2007, החל מהשעה 17:00 בבית אריאלה, תל אביב. נשמח לראותכם! לפרטים נוספים, אנא בקרו באתר הכנס: http://fiction.sf-f.org.il

קול קורא למרצים - אייקון 2007

שלום רב, בימים אלה אנו מתחילים לגבש תכנים לפסטיבל אייקון 2007. הפסטיבל יתקיים ב-28.09.2007 עד ה-03.10.2007 תחת הכותרת "אגדות". אנו שמחים לפנות אליכם ולהזמינכם להציע הרצאה לפסטיבל. ההרצאה יכולה לעסוק בכל תחום הקשור למדע בדיוני, פנטסיה, משחקי תפקידים, אימה וכו', עם עדיפות להרצאות הקשורות לנושא אגדות. כמו כן, אנו מעוניינים בהרצאות בנושאים מדעיים אשר עשויים לעניין חובבי מדע בדיוני ו/או אשר קשורים לאגדות. לבסוף, נשמח לשמוע רעיונות לפעילויות אחרות (סדנאות, פאנלים וכדומה); זה המקום להפעיל את הדמיון. כדי להציע הרצאה או פעילות ניתן ליצור איתנו קשר בכתובת הדואל הרשומה למטה. אנו מתנצלים מראש על כך שבשל מגבלות התוכניה, לא נוכל לקבל כל הצעה שתישלח. צוות מרצים - אייקון 2007 [email protected]

למעלה